milujem bicyklovanie. Manžel mi teraz kupil skladaci bicykel TERN node C8 a som z neho nadšená. Je lahučke a paradne sa na nom jazdi
Bicyklovanie – koľko pri ňom spálite a na čo si dávať pozor?
bicyklovanie je uplne najlepsia vec na svete ... s manzelom jazdime uz 10 rokov spolu takmer cele leto ked je pekne niekam mimo civilizaciu a tento rok uz jazdime aj s nasimi prckami :D minuly tyzden im dosli woom bicykle od anglickej legendy a vyzeraju ako uplni borci
Ja jazdím na bicykli skoro každý deň, keď zrovna neprší, alebo nie je námraza. Mám skladací bicykel Bromton. Používam ho ako dopravný prostriedok, ale príjemným benefitom k tomu mi je to, že si dávam kardio a tvaruje to pekne nohy
Super článk :) My jazdíme na bicykloch celá rodina. Deti začínali na odrážadlách a teraz už majú prvé bicykle. Na odporučenie sme im kúpili značku Woom. Všetci máme vždy poctivo helmy, aj v meste, a deti aj chrániče.
Všetko sme nakúpili na www.cyklospeciality.sk
Čo sa týka spaľovania, respektíve formovania postavy, mám pocit, že mi práve jazda na bicykli najlepšie formuje tie partie, s ktorými je väčšinou problém - zadok a stehná. Ale najepšie na tom je aj tak to, že to robíme ako rodina soločne.
Moc dakujem:) ja budem asi aj tu prilbu novu potrebovat, musim sa pozret, ake tam maju :)
My sme si s manželom kúpili na Vianoce bicykle a dali si novoročné predsavzatie, že budeme jazdiť minimálne 3 x do týždňa. Teraz keď sa oteplilo, tak to celkom dodržiavame :D Je to super na vyvetranie hlavy, zmenu myšlienok a hlavne konečne robíme niečo spolu.
my mame doma obaja z elementstore :) ja mam teda len na kolena, ale priatel chodi na traily, a ma aj kolena, lakte i na hrudnik, Pre istotu radsej.
Ake chranice su podla vas dobre?
Zatiaľ využívam len stacionárny, keďže sa nejak počasie otočilo a vrátila sa zima. No snažím sa aspon trištvrte hodinky a tých 20 - 30 km
velmi dobrý článok, teším sa už na bicykel ked pôjdem konečne
Cyklistika je vhodná aj pre ľudí, ktorí si potrebujú zlepšiť svoju kondíciu, posilniť ochabnuté svaly a predísť rôznym ochoreniam. Šetrí takzvané veľké kĺby, najmä kolenné a bedrové. Bicyklovanie je hneď po chôdzi najprirodzenejším pohybom pre človeka.