Načo vedieť či planéta Mars má tuhé jadro alebo tekuté ?

Tomas12345

Meridian :

Na prvé dve otázky si mal dal odpoved, ale na tú tretiu otázku si mi odpoved ktorá by to vysvetlovala nedal.

Co sa týka tretej otázky, pýtal som sa aký ma reinkarnácia zmysel ked si v buducom živote nebudeme pamätať svoje aktuálne ja. Potom niekto môže na tomto živote robiť zle, a pritom trest ho zastihne až v budúcom živote ale v úplne inej osobe, jeho súčasne JA zanikne, nebude si sám seba pamätať a teda jeho súčasne JA nebude pocitovať ani žiaden trest.

Takže sa znova pýtam, aký zmysel má podla reinkarnácie dosiahnut v reinkarnácii pozitívny progres a mať sa v dalsom živote dobre, ked naše JA zanikne, respektíve moje vedomie o sebe v dalšom živote nebude vedieť ?

PROSO

Meridian,
dovoľujem si dovysvetlenie:

AKÁŠA - akýsi rezervuár/záznam/pamäť všetkých konaní človeka v tomto aj v minulých životoch.

Nestačí dodržiavať iba civilné zákony a normy. To ešte neznamená, že človek koná dobro.

"Žiadne knihy ani keby si ich prečítal 1000 ti nedajú patent na rozum pokiaľ si to neoveríš v životných situáciách." - TO ZNAMENÁ PREŽIŤ CEZ EMÓCIE, inak čítanie a kázne nemajú pre človeka žiaden osoh !

Meridian

Antimarxista jasné v pohode viem ze si sa neprel.
Ono je to tak,že vždy sana zem rodia inkarnuju presne duše ,ktoré maju podľa svojej povahy charakteru atď vždy budeš v prostredí kde budú oponenti aby si si na nich mohol napr overit svoje presvedčenie alebo jednoducho hľadal argumenty sám pre seba hlavne lebo presviedčat iných nemá význam.Aj farizeji mali svoje miesto ..........
Moja mamina je hlbokoto veriaca,aleže napr ja jej netlačím nič o karme atď.Ona mas zasena nenuti chodiť napr do kostola.Z mojimi detmi sme sasa rozprávali vzdy biblicky ale keď boli väčšie tak prišli na rad aj karmické zákony.Ono každý má vlastnú cestu k bohu a sám sa musí rozhodnúť.....
Ale na všetko musí dozreť čas !

Meridian

Antimarxista jasné v pohode viem ze si sa neprel.
Ono je to tak,že vždy sana zem rodia inkarnuju presne duše ,ktoré maju podľa svojej povahy charakteru atď vždy budeš v prostredí kde budú oponenti aby si si na nich mohol napr overit svoje presvedčenie alebo jednoducho hľadal argumenty sám pre seba hlavne lebo presviedčat iných nemá význam.Aj farizeji mali svoje miesto ..........
Moja mamina je hlbokoto veriaca,aleže napr ja jej netlačím nič o karme atď.Ona mas zasena nenuti chodiť napr do kostola.Z mojimi detmi sme sasa rozprávali vzdy biblicky ale keď boli väčšie tak prišli na rad aj karmické zákony.Ono každý má vlastnú cestu k bohu a sám sa musí rozhodnúť.....
Ale na všetko musí dozreť čas !

Meridian

Tomas12345
Posledna otázka ak som ju spravne pochopil zni ,že načo k niečomu dospejem v tomto živote keď aj tak si to v buduco nepamätám...
Takto: človeku bola daná slobodná vôla
Ty sa môžeš sám rozhodnúť ako budeš činiť
Čin, -Karma
Karma bez reinkarnácie nemá žiadny zmysel .
Všetky činy sa zaznamenávajú v AKÁŠE
Tvoja povaha charakter je napr viditeľný na tvojej Aure v každom novom živote tvoja aura vybruje vyššie podľa stupňa duchovnosti....
Prežité situácie tvoju dušu školia a ona bez toho aby sa bála nekakého pekla alebo podobných strašidiel koná uvedomelo na základe vlastných prežitých skúseností....lebo napreduje vždy sa rodí uvedomelejšia ....Robíme opakovane chyby za ktoré pikáme či si to uvedomujeme alebo nie.ale ty máš žiť spravodlivo nie preto ,že si to prečítaš alebo ,že niekto nad tebou drží byč.!Ty máš žiť spravodlivo z presvädčenia z lásky k bohu lebo si ho poznal.
Žiadne knihy ani keby si ich prečítal 1000 ti nedajú patent na rozum pokiaľ si to neoveríš v životných situáciách.
Preto sú medzi nami ľudia,ktorý dokážu krásne rozprávať ale...
Potom sú aj taký ktorý nepočuli o reinkarnácii ,ale vedia žiť zbožne život....
Ježiš prișiel na svet zobrať na seba hriechy sveta.
Prišiel pre jednoduchý ľud kto verí v neho aby mal život večný obetoval sa bol ponížený ,ale tretí ďeň vstal z mŕtvych aby nikto kto v neho verí nebol zatratený..

antimarxista

Meridian,
nedolo to myslené ako pravidlo.
Zabudol som dodať, že môj názor v tomto spoločenstve obstojí určite v 60-80tich % prípadoch.

Meridian

Antimarxista ja som rocnik 73 a moji rodicia su 1950 takže takyto argument neobstojí...
Ľudská duša sa učí cez protiklady
Materialuzmus-duchovno
Práveže rusko a krajiny východneho bloku poľsko majú k duchovnu bližšie ako USA
Ale to už je tema na dlho.

antimarxista

Meridian

ak je niekto v materiálnej kocke a bývalí režim ho tlačil do duchovného vákua a nebola rozvinutá jeho duchovnosť, tomu čo píšeš neporozumie. Nemá duchovné cítenie. Prázdnota.

Ľuďom z Katedry Marxizmu-Leninizmu, ktorých zbraňou bol Manifest komunistickej strany to treba vysvetliť inak.
Čím väčší zlodej tým väčší materialista a tým väčšie duchovné vákuum.

Netreba sa na zlodejov hnevať, je to ich vývoj a zotrvačný vplyv bývalého režimu (zabezpečiť decká).

Meridian

Perfektne vysvetluje reinkarnáciu spiaci prorok.
Edgar Cayse má mnoho kníh ktoré určite zodpovedajú všetky tvoje otázky ohľadom tohoto.
Na youtube je dávala to tv 10'rokov dozadu
Okom boha hóra je to jedna z mála dokumentov pravdivých o Egypte,Atlantíde,reinkarnácii má to 10 častí.