Načo vedieť či planéta Mars má tuhé jadro alebo tekuté ?

Tomas 12345

upozornenie :

Len som sa spýtal na názor kedže som videl že si spomenula minulé životy. Mne ide o pravdu a nie vyvolávanie sporov :)

Meridian

upozornenie:
Neviem konkrétne čo máš na mysli ,ale ď.
Je to len o tom či dokážeme pripustiť,že veci sa vyvíjajú aj trochu inak ako sme si doteraz mysleli a nemáme univerzâlny kľúč na všetko ....ako si poniektorý myslia tunak.a kľudne rozviniem aj ďalej ak sa opýtaš.

upozornenie

Tomas12345 musela som si este raz precitat moj prispevok, kde sa mi potvrdilo ze som ta menovite neoslovila a ani som nepolozila otazku pre ktorehokolvek navstevnika fora, aby si sa nejako nepriamo citil osloveny. Neviem teda, preco ty oslovujes mna :)
Ked vsak chces pocut odpoved, tak nech sa paci: To co bude po smrti sa s istotou dozvieme, az ked zomrieme. A este jedna poznamka: ak by si si poriadne precital moj prispevok, zistil by si, ze ma bavi citat si alternativne nazory a skumat aj ine viery. A tym to konci. Ja urcite nie som odbornik na reinkarnaciu.To by chcelo ovela hlbsie studium. Na tvoju otazku ti moze odpovedat Meridian, ak na teba vobec bude mat trpezlivost. Ty sa totiz nepytas, lebo ta to zaujima, ale preto aby si mohol rypat a vyvolavat spory.

Tomas 12345

upozornenie :

Ked si už spomenula minulé životy, mám otázku - kedže si ludia nepamätajú minulé životy, bude to potom rovnako aj v budúcom živote ? Tiež si nebudeme sami seba v budúcom živote pamätať ? Ak ale zanikne naša identita a nahradí ju nová identita, čo to človeku osoží ?

Tak napríklad krestania veria že ked sa octinú v nebi, tak si budú na svoj život na Zemi pamätať a budú si pamätať aj na svoje JA a rovnako tak si budú pamätať i na svoju rodinu a blízkych.

upozornenie

Priest - chodis sem este? Pises, ze si zacal rozvijat zrucnosti z minulych zivotov. Ked si s tym zacal, bol si ako zaciatocnik nesikovny, alebo sa ti to podvedome vybavovalo a hned od zaciatku sa ti darilo?
Meridian - velmi zaujimave prispevky, vela som sa dozvedela, dakujem

GOING

Bohatier
a dostali sme sa k príčinám psychických, neskôr aj fyzických chorôb u detí ak sa u nich nerozvíja cit / citové vnímanie (prítomnosť) ak si rodič/ia dieťa idealizuje (budúcnosť).
Píšem o tom v dávno založenej téme Autizmus-ako prostriedok na prežitie.

Bohatier

Priest, dakujem Ti za tvoj pohlad. Si pamatam na jeden clanok o mozgu v ktorom bolo uvedene ze nas mozog pravdepodobne dokaze vnimat realitu v 11 dimenziach.

GOING, uz tu len ostava harmonia rozumu a citu. Myslim si ze moj "cit" si vsimol nieco nove a tak rozum dostava inspiracie na otazky. :))

Meridian

Predpokladám ,že tu nejde o trávenie ako také.
Inak čo tvrdia lekári o priaznivom vplyve fluoridu je odrb ,ale to je nadlho.V skutočnost táto konšpirácia nieje konšpiráciou .
Ja tiež nepoužívam pastu z fluoridom.
Fluorid zabraňuje duchovnému rastu ale to je na inú tému.