Načo vedieť či planéta Mars má tuhé jadro alebo tekuté ?

Meridian

Naše telo je prispôsobené na podmienky na zemi.
Nikde vo vesmíre nieje život ako na zemi možný.
V inej forme ano .Čiže treba zmeniť formu .

GOING

Človek je v podstate biologický magnet. Inak by nefungovalo ani meranie EEG a iné.
Ak je na Marse magnetické vákuum a organizmus človeka nebube budený magnetickou indukciou ako na Zemi zemským magnetizmom tak začnú všetci na Marse minimálne koktať.
Alebo na Marse nainštalujú dobíjacie stanice / magnetické generátori nahrádzajúce zemský magnetizmus ako v kozmických lodiach za rovnakým účelom.

Pag

Negativizmus pôsobí len na iných, ale aj na človeka, kotrý tu negativitu vysiela - pôsobí na vnútorné orgány. Treba sa aj hýbať, lebo bez pohybu človek ochorie skôr. Na dlhovekosť treba hýbať/cvičiť najmä rukami, nie až tak nohami. Mars má jadro pravdepod. tekuté, lebo Mars vznikol v podobných podmienkach ako naša Zem.

Pag

Ja mám na to takú teóriu, čo sa týka zdravia, že pokiaľ sa človek začne vyhýbať NEGATIVIZMU a vlastnej hlúposti, tak sa bude mať lepšie, po každej stránke, nielen po duchovnej, ale aj po materiálnej, ktorá má v tejto dobe veľký zmysel, pokiaľ človek nechce skončiť ako homelessak. Povedať aj niečo negatívne, kritické, ale bez neg. náboja ako pridanej hodnoty, po ktorej nikto netúži. A nepozerať na iných s takou závisťou, že to ten človek cíti v chrbte ako bodnutia nožom - veľa ľudí to dokáže vycítiť.

GOING

Ono je to všetko fajn aj predstava života človeka na Marse
ale pokiaľ nebude človek magnetickou indukciou budený podobne ako zemským magnetizmom bude mať zdravotný problém.

Pag

Stále sa hľadá nejaký život vo vesmíre, ale však jednoduchšie by bolo, keby sme tam exportovali nejaké baktérie, ktoré sú zvyknuté na extrémne podmienky a ono sa to tam už nejako samo namnoží. Každý záhradkár to tak robí:-)

Pag

Kedysi som mal teleskop, aby som sledoval na Venusi greeny, jazierka a pahorky. Pahorkov bolo pomenej, ale je tam krasne teplucko.

Pag

Ono vhodne podmienky pre zivot vnima kazda skupina inak. Niekto trebars moze dostat aj otravu kyslikom na Zemi a nie je to mimozemstan. Dostatok etanolu a oxidu uholnateho, ano, to su vhodne podmienky, ale nie pre kazdeho. My mame slane moria co je vyhoda, lebo sol je konzervant, len toho CO2 mame nejako viac. Dufam, ze uz konecne pride dalsie leto, prababie, pre zmenu.

vizionar9

vsak naco existuju vsetky tie vynalezy, ked sme este stale mohli byvat v jaskyniach?

som rad, ze existuju ludia, ktori nemaju taketo obmedzene pohlady.

Konecsveta

Namiesto toho aby sa ludia snazili zachranit nasu zem, zivotne prostredie sa usiluju o to aby sa odtialto dalo ujst na inu planetu. Vesmirna stanica bola najdrahsi projekt v dejinach