Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Načo vedieť či planéta Mars má tuhé jadro alebo tekuté ?

Tomas12345

Meridian :

Stále odpovedáš na vsetko možné, len nie priamo na moju otázku. Ja sa ta nepýtam prečo si nepametáme svoje životy, tuto otázku si mi predsa už vysvetlil v mojej 1 otázke. Ja sa ťa pýtam aký zmysel má ta reinkarnácia ked v budúcom živote moja JA o sebe už nebude vediet.

Proste tak ako sme o sebe nevedeli pred tým než sme sa narodili (hoci sme udajne zazili desiatky minulých životov) tak si (ak to správne rozumiem) nebudeme pamätať ani svoje buduce zivoty. Ak to je takto, tak potom hocikto môže v tomto živote urobit hocičo dobré alebo i zlé a môže mu to byť jedno, lebo v budúcom živote o sebe nebude vediet, rovnako tak ako o sebe nevedel v minulých životoch.

Neviem ako ty, ale ja som si sám seba začal uvedomovať a prežívat vsetky emocionalne pocity až ked som sa narodil tu na Zemi. Na čo mi boli minulé životy ked som v nich tieto moje pocity vedome neprežíval ?

Tomas12345

PROSO :

Lenže darmo sa narodí s mozgovou obrnou či hocijako inak, ked si to nebude pamätať, jeho súčasne JA bude v bezvedomí, nebude o sebe vedieť. Je to rovnako ako s tými minulými životami, darmo som si zažil tisícky minulych zivotov ked o sebe som zacal vediet az vtedy ked som sa na Zemi narodil.

Meridian

Ty si to nepotrebuješ pamätat lebo pamäť je egoisticka chceme prifitovať z toho čo sme dosiahli .
Ty máš byť uvedomelý na základe prežitých situáciì to znamená,že človek je najprv zlý jak hovado narobí hovadiny potom sa rodí uvedomelejší v každom živote zažije choroby ,sklamania poníženia a na zâklade ponížení je pokornejší a uvedomelejší viac hľadá boha lebo svet mu nedáva trvalé naplnenie.Všetko prežité skúsenosti má clovek uložené v podvedomí.
Ty si nemás pamåtať že čo je za čo lebo ty sa máš sám uvedomovať od seba chcieť nie pre trest ktorý bol a
le pre lásku ktorá je .Nemáš sa hlavne odsudzovať za to čo si spravil lebo by si žil vo vlastnom odsudku más žiť v prítomnosti aby si si vytváral budúcnosť bez lipnutia na minulosť.

PROSO

Tomas12345

v budúcom živote to môže byť lepšie alebo ešte horšie ako v tomto živote. Všetko závisí od tvojich činov, vzťahov, postojov. Ak niekto vedome zabije, v budúcom živote sa môže narodiť napríklad s detskou mozgovou obrnou a pod.. Vesmír ho cez chorobu zastaví.

Darmo újde pred pozemskou, civilnou spravodlivosťou ak ho nechytia.

Tomas12345

Omen :

Problém je ten že Meridian mi priamo na otázku nevedel dat odpoved. Ja som sa ho spýtal konkretnu otázku a on mi na nu nevedel priamo odpovedat a namiesto toho tu otázku obkecával.

Tomas12345

PROSO :

Proste ak ma byt buduci zivot rovnaký ako tie minule životy tak to nie je ziadna výhra, pretože minule živote si nepametame, celu tu dlhu dobu az dokial sme sa narodili sme o sebe vobec nic nevedeli. Ak ma byt buduci zivot rovnaký, tak potom znova o sebe nebudeme viac vedieť, budeme ako keby v bezvedomí.

Tomas12345

PROSO :

Dakujem za reakciu. Ked mi Meridian nevedel na otazku cislo 3 odpovedat, tak dufam ze aspon ty mi das na nu odpoved a preto sa ta pýtam, čo budem mat z toho že v tomto živote dosiahnem duchovnu dimenziu 10 ked v buducom živote moje JA zanikne, nebudem si moje sucasne ja pametat ? Vsak to je rovnake ako keby niekto vytvoril robota ktorý bude mat rovnake zmýslanie ako ty, rovnake prejavy emocii, a mozno i po fyzickej stranke bude rovnaky, avsak tvoja súčasné JA zanikne. Bude v rovnakom stave ako ked je clovek v bezvedomi, jednoducho nebude o sebe viac vediet. Aký ma reinkarnacia zmysel ked moje JA bude v bezvedomí ? Ak je predsa moje JA v bezvedomí, potom si ani nemozem užívat buduceho života, už sa nikdy viac nebudem moct radovat.

Ba co viac, i tomu najhoršiemu človeku na svete by sa potom nevratila karma, pretože jeho JA zanikne a nebude už o sebe vediet.

Tomas12345

Meridian :

Ok takže to beriem tak že mi odpoved ktorá by to vysvetlovala dať nedokážeš. Naozaj ma to udivuje, že napriek tomu že sa o reinkarnáciu zaujímas uz dlhe obdobie a máš načítaných o nej XY kníh, tak mi nevies normálne odpovedať vecne na túto otázku.

Zakaždým si mi odpovedal k tej tretej otázke odveci, ja som sa ťa spýtal aký zmysel ma reinkarnacia ked naše JA zanikne a ked si nebudeme pametat sami seba, a ty si mi neodpovedal priamo na otazku ale namiesto toho si sa rozpisal o niecom mimo tejto temy.

To je ako keby som sa ta spýtal aké je vonku počasie, a ty by si mi odpovedal " počasie je atmosferický jav".

Omen

@ Meridian, dementný nie je nadávka! : D Je odvodené zo slova demencia, čo znamená duševná slabosť, oslabenie rozumových schopností v dôsledku degeneratívnych zmien v mozgovom tkanive...
Takže pokojne môžeš "nadávať" aj ďalej! Napokon si mu ponúkol dve možnosti, jeho chýba, že si vybral tú druhú. Z toho a mnohých iných vecí sa dá vyvodiť jednoznačný záver, a síce, že takýto človek nemôže a ani nedokáže pochopiť, o čom tu píšeš.