Načo vedieť či planéta Mars má tuhé jadro alebo tekuté ?

Meridian

Tomáš 12345
Dúfam ze prečo si nepamätáme min životy už trošku chápeš .
Že zabudanie úzko súvisí z odpúšťaním....
Ktoré je zase dôležité.........atď
Mimochodom všetko prežité sa zaznamenáva v
AKÁŠI je to taká veľká kniha skutkov (vysvetlené materiálne)
Druha vec bola že nás je stale viac a tď kde sa beru duse nové atď.
Nuž takto.
Toto nieje prvé tvorčie obdobie boha .
Civilizácii na našej zemi bolo viacej .
Inkarnovať na zem čiže do hmoty je vlastne privilégium vzácnosť !!!!!!!!!!!!
Je mnoho entít a sú na svojej ceste k bohu na rôznych planétach atď.....
Je to straaaašne nadlho a každá informácia vyvolá nové a nové otázky a na to nemáme forum.

Pag

Komu hriechy neodpustíte, tak nech si to pekne vyžerie. Aj dospelých treba vychovávať, usmerňovať, nielen deti. Z toho sa nikto len tak ľahko nevyzuje, že trápi ženu a deti a potom to akože formálne oľutuje. Niekomu neodpustiť je ťažšie ako odpustiť, to je môj názor.

Pag

Odpustiť nie je až také ťažké, ale keď sa znovu stretneš s tou istou reakciou, negatívnou, tak čo potom? Zase odpustiť a potom to prerastie do čoho? Do fyzického útoku? Zase odpustiť? Nuž, dá sa aj tak, ale nie každý je rovnako nastavený, vnútorne. Zdravšie by bolo toho človeka prefackať, aby si to viac nedovolil, aby sa uzdravil z tej poruchy. Čo nechápeš, nerieš.

GOING

REINKARNÁCIA
Reinkarnovaného Lámu našli cez predmety, ktoré poznal z minulého života. Cez podvedomie zistili do ktorej oblasti sa narodil (reinkarnovaný) a priniesli v batôžku okrem iných vecí aj jeho veci z minulého života. Dieťa bezprostredne prišlo k porozkladaným veciam a povedalo toto je moje a vybralo napríklad gorále a misku.
Samozrejme tí čo poznali Lámu poznali aj jeho predmety.
Bolo to aj sfilmované.

To vyberanie predmetov má aj nejaké pomenovanie: Mate.....

Tibetský budhizmus a Lamaistický budhizmus to má rozpísané.

Meridian

Čiže hrdosť na niečo je vlastne pýcha
Pýcha ťa povyšuje nad všetkých .
Keď by si si pamätal čo si dosiahol stal by sa s teba egoista a to by si len ťažko duchovne rástol.
Aj Preto bol ježiš potupený ponížený atď aby všetko telesné zostalo na tomto svete a duchovné pokračovalo....

Meridian

Je dôležité aby vedomie čiže inými slovami ego zaniklo.
Predstav si ako ludia hromadia statky ........
Predstav si ako ludia nevedia odpúšťať........
Nič pozemské nemá byť vyššie pre teba peniaze,kariera a ani láska k človeku ako boh......
Zabudnúť znamená aj odpustiť čiže od -seba,pustiť ďalej.......
Ps.všetko sa ale ukladá v podvedomí a to je úzko prepojené z nadvedomím.(transcendentum,boh,univerzum)
Podvedomie ti napr našepkáva niečo o ludoch s ktorými si sa stretol v min živote a cítiš napr veľkú sympatiu alebo naopak .

Tomas12345

Meridian :

Cirkev slovo života o nej som tuším už niečo počul. Zdá sa mi že jeden známy tam chodí.

Ok, nemusíš mi dať dôkazy, i ked aspon nejaké tie argumenty prečo tomu veríš som očakával, vzhladom na to že sa o to zaujímaš už dlhé roky a pevne tomu veríš (takže nejaký dôvod asi na to máš).

Kazdopadne mohol by si mi prosím ta odpovedat aspon na tieto 3 otázky k reinkarnácii ?

1) Počet zvierat i ludí na Zemi neustále mení. Raz je vyšší, inokedy zas menší. Ak by ale bola reinkarnácia pravdivá, nemal by byť tento pomer neustále rovnaký ?

2) Prečo si nepamätáme minulé životy ?

3) Ak si teraz nepamätáme svoje minulé životy, nebudeme si potom ani súčasný život pamätať v našom dalsom živote ? Ak si ale nebudeme pamätať náš súčasný život tak potom v podstate naše súčasné vedomie zanikne, pretože o sebe v dalsom živote vediet nebudeme. Ak by to bolo skutočne takto, potom by reinkarnácia nepredstavovala žiadnú výhru, pretože síce naša duša zostane žit i nadalej v inom tele, ale sami seba si pamätať nebudeme, naše aktuálne JA zanikne.

Ako to teda je ?

Pag

Ja si myslím, že zvieratká a iné tvory majú dobre vyvinutý systém na to, aby prežili. Používajú všetko, čo je zhrnuté vo všeobecnej psychológii, len je to povedané inými slovami. Neveriť/plachosť (vlk, rys), odhadnúť niekoho dokonca na základe pachu (všetky tvory, aj hmyz), odvádzať pozornosť (mymikry), brániť sa (jeleň), utiecť (líška), klamať svojim správaním (sliepky, holuby), maskovať sa (všetky), vedieť odhadnúť riziko a mať stále vôľu žiť, prežiť, mať potomstvo, rešpektovať ostatných a rešpektovať silnejsích.

GOING

choď na regres minulých životov. Vladimír Tomšík v BA.
Lebo nás tu budeš obťažovať z dopytom dôkazov o reinkarnácii do vianoc.

Meridian

Som vychovaný katolik zo všetkým kostol,prijímanie birmovka,....atď.Poznal som svedka jehova v robote sme sa bavili asi 5 -rokov dlhé rozhovory o bohu a tak nikdy sme sa nehádali ani nepresviedčali jeden druhého.Bavili sme sa o veciach ,ktoré nás spájajú nie rozdeľujú.Už vtedy som mal naštudované knižky od Raymonda Moodyho život po živote.,svetlo na druhom brehu alebo Denikena,Cayseho ,blavatskú,dascalosa,On bol taký ten vyššie postavený čo prednáša nie z tých čo ponúkajú na rohu ulice strážnu vežu.Poznal som človeka z apoštolskej cirkvi a zaujímalo ma ako oni vnímajú boha atď.Odvtedy ubehlo viacej ako 20 -rokov prečítal som desiatky kníh a poznám kresťanské združenie slovo života mimochodom ich kázne sú jedny z naj .Verím v reinkarnáciu myslíš že by som ťa presviedčal o vlastnej pravde ku ktorej som sa dopracoval vlastným vzťahom k bohu ?Nerobim to a myslím že Going to tiež nebude robiť lebo viem čo vie .