Načo vedieť či planéta Mars má tuhé jadro alebo tekuté ?

Tomas12345

Meridian :

No však nech tu vymenuje GOING nejaké svoje argumenty ktoré ho presvedčili o existencii posmrtného života. Rád si ich vypočujem.

Meridian

Going pre toto sa nevyjadrujem ,lebo niekto sa tu rád počúva .Už teraz sa teší z toho ako zabudneš napr. spomenúť boha,bez ktorého to všetko nebude fungovať a bude tu omielať posmrtný život v ktorom vidí zmysel života !Niekedy som si myslel že Tomáš 12345 je nejaký násť ročný podľa vyjadrovania.Tomáš 12345 Going verí v reinkarnáciu a o živote po smrti vie veci o ktorých sa tebe zatiaľ ani nesnívalo.Tak neskúšaj profesora z učiva prvého ročníka !
GOING musel som .

Pag

Boh je pre mňa v prvom rade Bytosť, ktorá sídli na Nebesiach, preto sa pozerám smerom nahor, keď ju vzývam, až v druhom rade je Boh pre mňa Bytosť, ktorá je v Písmach. Oni nie sú sochy z mramora a takisto niečím prechádzajú, všetko sa niekam posúva, všetko sa vyvíja. Živá viera je plná radosti, mŕtva viera je plná smútku.

Tomas12345

GOING :

Inak asi sme sa zle pochopili. Ja som totiž od teba chcel počuť vlastnopsti ktoré su na planéte potrebné k vzniku inteligintneho života a nie vlastnosti ktoré sú na Zemi unikátne. Je pochopitelne že napríklad vlhkost vzduchu bude na rôznych planetách inakšia, rovnako i magnetické pole. To mi je jasné. Ja sa ťa ale pýtam na podmienky, ktoré musia byť splnene aby sa na nejakej planéte mohol vytvoriť inteligentný život.

Tomas12345

GOING :

No tak si niekedy vyhrad čas a napíš mi presne ktoré faktory sú podla teba na Zemi unikátne.

A napíš ich všetky o ktorých vieš, nie len o tých čo ťa napadnú z hlavy. Ja sa ty potom k tomu vyjadrím.

GOING

Tomas12345

stabilné parametre (rozsah):
kyslík, svetlo, teplota, zemský magnetizmus, atmosferický tlak, rýchlosť vetra, gravitačné zrýchlenie, vlhkosť vduchu, voda, možno percentuálne zastúpenie plynov a kyslíku vo vzduchu. Limitované hodnoty rádioaktivity, magnetického a iného žiarenia.... no a niečo čo dá tomu dynamiku ako napríklad Mesiac a iné planéty.
Iné ma do minúty nenapadlo.

Tomas12345

GOING :

No a to je všetko ? Ja myslím že tých podmienok na vznik života je predsa viac než len tieto dve, nie ?