Načo vedieť či planéta Mars má tuhé jadro alebo tekuté ?

Meridian

Tomáš12345 naozaj nič iné nezostáva len aby si teda ak ťa to zaujíma niečo si aj prečítal normálne odbornej ezoterickej literatúre.PROSO ti to povedal jednoducho a vecne.
Neviem stretol som sa už z takýmto prípadom a vtedy ma vždy ako druhé napadne no lebo ako prvé poviem človeku že je xy proste čo mi napadne niečo čo ho buď urazí alebo sa spamätá.Koniec koncov to prvé som na tebe už skúsil .Druhé je z písma:
LEBO KTO MÁ TOMU BUDE DANÉ
A KTO NEMÁ OD TOHO SA VEZME I TO ČO NEMÁ.

PROSO

Tomas12345

Ty tu máš každý život slúžiť vyšším princípom / logike a ísť svojim konaním do najvyššej duchovnej dimenzie 10.
Toto si nekúpiš ani neoklameš .

Počúvaj Svoje podvedomie - to je tá pamäť z minulých životov, ktorú skoro nik nepočúva. To je to, čo sa prieči raciu / rozumovému mysleniu. Nemá POZEMSKÚ LOGIKU .

Ak sa neodosobníš Ty sám a nezbavíš sa svojej dôležitosti: "to je presne to, čo tu predvádzaš". Potom sa môžeš Reinkanovať aj 1000x ak si v pozemských životoch nenájdeš.
Možno aj na formu života, napr. palzmu .

Ak nebudeš mať duchovnosť si, a budeš prázdny.

Tomas12345

Meridian :

Stále nechápeš čo sa ťa pýtam. Aký význam má to že to v buducom, živote budem mat vo svojom "vnutri" ked si svoje aktuálne JA nebudem pametat ? Vsak to je potom podobne ako kebyže zhotovim robota, ktorý bude mat moje zmyslanie, prejavovanie emocii, avšak nebudem to JA, ale bude to zcela ina osoba. Moje aktuálne JA bude akoby stále v bezvedomí, mimo vedomia.

Meridian

A nepovedal som ti priamo ale aby si si vybral že buď alebo ....a nerozmazávajme to.ďalej lebo sa budeme baviť o hovne.

Meridian

Tomas 12345 tam kde je písané ze máš zit z presvedčenia ........nie z prečítania ....to znamena ze už to mas vnútri a nečakáš v kazdom zuvote ze ti to povie farár .....
A ano bežne takto nadávam .

Tomas12345

Meridian :

Ty si mi napísal na moju otázku č. 3, že každý človek má slobodnú vôlu, že karma bez reinkarnácie nemá zmysel, že sa všetky činy zaznamenavaju v AKASE, že moja povaha je viditelna na mojej aure, že prežité udalosti školia moju dušu, že robíme opakovane chyby za ktoré pykáme (či už vedome alebo nevedome), a napísal si tiež že máme žiť spravodlivo k lásky k Bohu, a nakoniec si napísal o Ježišovi, ktorý prišiel na Zem zobrať hriechy sveta.

Môžeš mi prosím ťa napísať kde si mi v tomto odpovedal na moju otázku - Aký ma reinkarnácia zmysel ked si další život nebudeme pamätať sami seba ? Ja to tam totiž nikde nevidím.

A mimochodom prečo ma nazývaš dementom ? To bežne takto ludom nadávas ? Ja ty nenadávam a normálne sa ťa pýtam. Za to že s tebou 100% nesúhlasím, že som ty povedal že si mi tú tretiu otázku nevysvetlil ( čo si mi stále nevysvetlil) za to má nazývas dementom ?

Meridian

Tomas12345.
Človek keď sa dostane do ťažkostí hľadá pomoc všelikde.
Keď už vyčerpá všetky možnosti niekedy až vtedy sa začne obracať k bohu.
Z toho vyplýva ,že človek aby uveril musí trpieť.
Reinkarnácia dáva jediné možné vysvetlenie prečo sa človek rodí napr.postihnutý alebo z vážnou chorobou bez zjavnej príčiny súčasného života.
Choroby zjavne úzko súvisia z dušou.
Nesmieme samozrejme vynechať karmycké prepojenie medzi príbuznými rodičia veľmi ovplyvňujú zdravie svojich detí.
Funguje to zkednodušene tak,že človek je živý nielen jedlom ale aj vyživovaný duchovnou energiou.Keď sa previníš proti zákonu....pretneš vyživovanie nejakého orgánu ktorý je vyživovaný cez meridiány alebo nadí a orgán onemocnie.

Meridian

Ludia si vybrali cestu utrpenia.
Čiže musia trpieť aby pochopili.
Prostredníctvom protikladov spoznávame svet(boha)
Lebo všetko je v dualite odstredivá aj dostredivá sila.
V trojrozmernom svete ako je trojjediný boh otec,syn ,duch svätý
Tri dolu tri hore ako židovská hviezda ako tri kwarky,ako súčasť hmotného sveta protòn ,neutrón,elektrón.Ale pozor !Nemusíš to vidieť.Nie každý to vidí.Boh je v skritosti aby si ho hľadal.,lebo to čo vidídš nehľadáš .konec ....dúfam

Meridian

Reinkarnácii nieje 5 alebo 10 je ich viacej.
Mať sa dobre je relatívny pojem.Navyše nefunguje to že budem dobrý a potom sa budem mať fajn.
Keď nepoznáš boha všetky jeho aspekty nevieš čo je to byť dobrým!
A ak už nemáš hriech nepotrebuješ sa inkarnovať na zem ake plníš úlohu b božom pláne inak......
Čím si bližšie k dokonalosti tým viac ti záleží na ostatných.
To je ako malý chlapec chce niečo mať ale z nejakého dôvodu mu to nieje dopriané keď dozreje a mohol by si to dopriať už to nechce l lebo jeho priority sú inde......
Ty nemáš byť "dobrým" pre trest ktorý ťa čaká ty máš byť "dobrým "z uvedomenia sa.To je ako matka keď vychováva 40 ročného syna .Pokiaľ žije matka drží nad synom .....matka zomrie syn sa zopsuje ludia povedia on taký nebol hovno toto je on len bol neprejavený.Preto musí byť zlo na svete prejavené a by sme prostredníctvom prejaveného pochopili boha.Všetko sú to aspekty jedného dobro aj zlo čierne a biele je to na dlho......

Meridian

Tomaš odpovedal som ti na všetky tri otázky.
Dokonca na to aky víznam to má ak si to nepamätáš obzvlášť.
Buď si moje príspevky slabo čítal ,alebo si dementný a tým pádom sa nemáme o čom viac baviť.
To som ti chcel ešte vysvetliť bonusovú otázku ,ale aj ja mám svoje limity .!