Načo vedieť či planéta Mars má tuhé jadro alebo tekuté ?

Potakrv

Meridian všetko čo si napísal o reinkarnácii je vysvetlené správne .Napriek tomu náuka o reinkarnácii sa stáva dôležitou až od určitého stupňa duchovnej zrelosti.Kedy už každý človek ide vlastnou cestou.Nieje potrebné aby duša na nižšom vývojovom stupni dumala o veciach mimo jej chápanie.Ako si uviedol veríme len tomu čo dokážeme konfrontovať už z prežitým.
Pri regresii min.životov sa zväčša vyplavujú len momenty ,ktoré majú spojitosť zo životom súčastným.Samozrejme osvietencom je možné vedome nazerať do minulých inkarnácii.

Potakrv

Vedome si pamätať minulé životy dokáže len človek osvietený.Samozrejme osvieteným sa človek stane len keď je zasvätený.Pre obyčajného človeka nieje toto až tak dôležité .Zasvätenie v sebe nesie teurgiu v podobe kvantovej fyziky.

Meridian

Vedomie to o ktorom si myslíme ,že sme my vskutočnosti neexistuje.
Vedomie ktoré pokladáme za naše nieje nič iné len interakciou medzi podvedomým a okolitým svetom .
Ľudovo povedané to ako vyhodnocuješ situácie vedome záleží od toho čo si prežil v minulosti a uložil si si do podvedomia,ktoré zostáva ako vedomie po smrti človeka.
Skutočné vedomie je vlastne dušou človeka pravým vedomím ,ktoré putuje nespočetnými životmi a je školené životnými situáciami pre náš duchovný rast.Toto bolo posledné k tejto téme.

Priest

Tomas12345
minulé životy si vedome nepamätám.
Zistil som ich až pri regrese. Až od vtedy si ich pamätám čo som v nich bol.

Zuzka8

Neviem. .. Ja som včera pozerala v telke, ako prebádali kúsok z vesmíru, a trochu tam bolo vidieť priblíženú prácu vedcov. Tiež som rozmýšľala, že ako je to osožné pre túto zem. Lebo človek má obrábať túto zem, aby bol pre iných prospešný. A tým, že pozisťuje vedec niečo o inej galaxii, neviem či to spĺňa kritéria užitočnosti. Iné je, keď chirurg nájde niečo v tele, alebo biochemik zistí nový proces, ktorý neskôr poslúži inému lekárovi na nejakú liečbu choroby. Hm hm. ..

Ale zistila som, že na marse bola kedysi voda, rieky, a že mars má svoje oblaky. :-o

Tomas12345

Priest :

Neviem ci si nepochopil čo som sa ťa spýtal, ale ja sa ťa pýtam či si na tie minulé životy vedome pamätaš. A ked myslím "vedome" tak mám na mysli tak vedome ako teraz žijeme tento život, že v nom naše JA pocituje emocie, uvedomuje si sameho seba atd.

Pokial si na to vedome nepamätáš, tak je to to isté ako bezvedomie. Aj v bezvedomí ludský mozog pracuje, ale clovek v bezvedomí si vedomá sám seba, svojho vlastného JA nie je. Už tomu chápeš čo sa ty snažím povedať ?

Ak sú minulé životy podobné len ako sen ktorý si človek nepamätá, tak potom to nie je žiadna výhra. Co mám z toho ak sa zobudím po bezsennej noci, hoci som počas spania nejaký ten sen mal, ale ten sen som nezažil vedome.

Priest

Tomas12345: Pýtaš sa ma:
ty si si vedome odžil minulé životy ? Pociťoval si pri nich svoje vedomie i emócie ?

Na minulé životy sa nedá spomenúť spomienkami. Áno odžil som si ich. Ako dôkaz bol robený regres z minulých životov čo tu spomínal Joing ktorý asi bol možno tiež.
Pri regrese sa mi premietli minulé životy, premietlo sa mi ich 5.
Teda svoje vedomie a emócie som pri rituáli (akoby som videl film) nepociťoval.

To znamená, že som ich v minulosti odžil lebo po regrese som začal svoje schopnosti získané v minulých životoch (to čo som videl) aktuálne rozvíjať a preto som sa stal úspešným. Vďaka rituálu som sa akoby našiel, našiel správny smer, cestu.

Koľko máš rokov ?