Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Načo vedieť či planéta Mars má tuhé jadro alebo tekuté ?

PROSO

ja tomu verím Tí mladí umelci a géniovia sú v podstate prebudený a pokračujú v tom istom v čom v minulom živote.
Nie je predsa možné aby 7-8 ročné dieťa hralo na hudobný nástroj ako virtuóz alebo predšilo matematika s vysokou školou a iné .

Rodičia boli zo svojich očarení preto ich nechali sa rozvíjať a našťastie ich nezastavili svojimi ideálmi. Oni tomu hovoria že sú nadané, že majú talent či čo.

Jedine, že by malo pri úlohách a činnostiach takú intuíciu ale to by musela byť 100%tná.

Omen

To ale nič nemení na veci, že to "bezvedomie" sa odráža na psychickom, ako aj fyzickom zdraví. Mám obavy aby ste neupadli nakoniec do kómy! : )

Priest

Tomas12345 
aha teda teraz som tiež v bezvedomí. Lebo teraz aktuálne už som v budúcom živote v porovnaní z minulým . Či ?

Možno podľa toho čo tvrdíš čas neexistuje, iba pre človeka.

Tomas12345

Priest :

(nepamätal som si životy po regrese ani pred.)

Nepamätal, vedome si ich teda nezažil, a preto ani v budúcom živote nebudeš pri vedomí, nebudeš si sám seba uvedomovať, rovnako ako v bezvedomí.

Priest

Tomas12345
nepamätal som si životy po regrese ani pred.
Bolo mi dovolené ich vidieť pri regrese životov akoby som sa videl vo filme. Stačí keď som videl povolania, remeslá, činnosti a tie som v priebehu tohto života rozvinul, a nadviazal mojimi aktuálnymi činnosťami na ne. Vďaka tomu som začal robiť jedinečné veci na Európskej úrovni minimálne v dvoch nezávislích odvetviach. Jednoducho som sa prebudil, akoby našiel.

Povedal mi, že som duchovná úroveň 8 z 10. Neviem od koľkej duchovnej úrovne pustí do regresu životov.

Každého nepustí do regresu ako písal Potakrv. Musí to byť z hora dovolené.

Tomas12345

Priest :

Ok, ak si tie minulé životy vedome nepamätáš potom si ich ani vedome nezažil a potom je to uplne rovnaké ako bezvedomie, kedy clovek sám o sebe nevie, hoci jeho mozog nadalej pracuje.

Priest

Tomas12345
ak nemáš určitý stupeň duchovnej zrelosti si namydlený.
Zbytočne sa zištne v príspevkoch dopytuješ.