Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Načo vedieť či planéta Mars má tuhé jadro alebo tekuté ?

teo

Este nieco. Od zaciatku roka sa amalgamove plomby nesmu davat detom a tehotnym zenam od roku 2019 sa nesmu davat nikomu. To nam pekne zdrazeju zubky. Zeby konspiratori zase nahradili skodlivost ortuti skodlivostou fluoru? Akeho vysokého veku sa dozivali ludia aj s amalgamovymi plombami a tie aj vydrzali.

teo

Osmoza a poznas co je vyssia inteligencia,poznas co je vyssie JA?Stretla si sa s tym?
Fluor-konspiracna teoria, ktora bola preskumana. Pre prve príznaky otravy by clovek musel "skonzumovat vyse 33 stogramových zubnych past s obsahom 1500ppm fluoridov. Pri piti vody by musel vypit naraz tisíc l vody aby sa priotravil fluorom. Pritom obycajna cista voda ak sa jej vypije 5-6 l moze sposobit otravu aj bez fluoru.
A pomale otravovanie? Asi tazko, nase telo ma regeneracne a ocistovacie schopnosti. Fluor je v prevencii kazivosti zubov to najlepsie.
A otrava liekmi kvoli farmakologickym firmam? Nuz kto sa da otravit a papa pilulky ako cukriky,tak sa neni comu cudovat.

Apokryft

Veď oni nás pomaly trávia fluoridom čo sa dáva do z pasty navyše fluoridove tabletky z80-90-tich rokoch.florizácia vody.
Žiadna spoločmosť nepotrebuje nadpomer vysokoškolákov potrebuju priemerných ludí preto ten fluor.

PROSO

Apokryft
Ja si myslím, že dobývanie vesmíru je iba prezentácia sily podobne ako trest smrti v Amerike, ktorý nič nerieši.

Sú to v podstate rozumový chudáci a tešia keď niekoho smrtiacou injekciou usmrtia ako vadn.´ a ak sa stane justičný omyl a nasledky popravy/exekúcie sú nezvrátiteľné teda okrem prezentácie sily demonštrujú aj neomylnosť systému.

Apokryft

Aké výskumy.!
Nikto nerobí výskumy vo vesmíre pre to aby sme ho raz osídľovali.
Výskumy sa robia buď preto aby niekto demonštroval svoje možnosti ,silu.aby bol skôr niekde kde druhý .
Alebo ako zásterka pre tajné projekty .
Ludia zobudte sa !Nikto nerobí pre vaše blaho nič.
Ani lieky sa nevyrábajú aby liečili a kto si to myslí tak ho ľutujem.
Už dávno sa vie,že človek je pripútaný k zemi a žiadna iná alternatíva nejestvuje.
Tý čo tu lietajú hore dolu medzi galaxiami sú z iného cesta.

teo

Kolko ludi denne pribuda na nasej planete?Kolko nas bolo na zaciatku az po dnes?Uzivime sa dostojne vsetci? Ma clovek snaziaci sa hlavne prezit zaoberat sa svojim JA svojou reinkarnaciou? Co bolo skor, kura alebo sliepka? A bol skor pocitac alebo ludsky mozog?
Radsej odchadzam do inej dimenzie.......mimo svojho JA.

Osmoza

teo
áno. Spoznáme iba toľko koľko je dovolené "vyššou inteligenciou". Ďalej nepustí a niektoré veci majú zostať nepoznané.

teo

Osmoza spoznavanie planet a nielen Mars je pre nasu civilizaciu dolezite - je dobre vediet viac. Aj ked sa napise mnozstvo knih, roznych uvah odbornych a laickych o nasej existencii, pravdu sa nikdy nedozvieme pocas nasho kratkeho zivota. Preto je pre ludstvo prijatelnejsie duchovno, viera, a zmierenie sa so svojim nebytim po smrti, s nadejou ze ten kratky zivot bude mat niekde pokracovanie. Vesmirne vyskumy aj ked su drahe su tie najdolezitejsie - ak chceme vediet viac, hlavne pre dalsie generacie, samozrejme pokial nepride k nepredvidatelnej katastrofe na Zemi ci uz ucelovej alebo prirodzenej.