Mandle - nechat si alebo nie??

myshryz

mandle mi vybrali minuly rok v saci pri kosiciach, vyborne, isla by som este raz, nemam uz problemy, ked, tak len prechladnutie ktore prejde samo....vyberte si nemocnicu, kde to robia v uplnej narkoze, ja som taku mala v šaci, a zobudila som sa uz bez mandli......inak by som ich este mala...

misery11

som uz dva tyzdne po operacii krcnych mandli a poviem vam ze je to uzastny pocit ked viem, ze to zle je uz konecne von (pred tym mi z nich stale vyrastali hnisave capy brr) uz bolo toho neustaleho kloktania hrdla az az....i am very happy ... vsetkym ktori hladaju odvahu prajem vela sil, naozaj na konci to stoji za to, aj ked kazdy si to pretrpiet tak ci onak musi...[velka vdaka patri aj lekarom v Poprade]=o)

matros

ahoj ja som si dala vybrat mndle pred 3 rokmi a od vtedy som bola chora,len 2 krat.operacia bolela to je pravda,ale fakt nebyvam chora

rose

ja asom bola davat vyberat mandle ked som bola mala ale doteraz si na to pamatam.No bolo to hnusne si pamatam ze som potom vykasliavala stale krv prehltavanie stipalo a aby nebolo malo stale som zvracala uz bysom sa nato asi nedala.....vtedy som nemala na vyber

mary 33

ja mam mandle uz vonku byvala som kazdy tyzden prechladnuta ale teraz to uz je v poriadku ak mozem poradit dat si ich vybrat ja nemam krcne ani nosne mandle ale je to super pocit nebit stale na antibiotykach

misery11

som 8 den po operacii krcnych mandli.ano,prezit sa to da,aj ked ja som to po znecitliveni pravej strany citila,ta bolest ... v noci po operacii som dostala TRAMAL kvapky,po ktorych som rano zvracala. lekarove vysvetlenie:nie kazdy ich dobre znasa... prisla na rad infuzia.ako dalej? je dobre uzit kazdycg 6 hodin 1000mg novalgin tabletku, je potrebne vela pit.co dodat na zaver? bolo to velmi bolestive,tak vela trpezlivosti prajem :P

alickaj

Synovi vyberali mandle v utorok a kedže nemal žiadne komplikácie v piatok išiel domov.Nechcem Ta strasit, len sa priprav na to že to naozaj dost bolí.Ani v tom špitáli to nebolo také hrozné, ako potom doma.Ak možem poradit Algifen kvapky, nabrat do striekačky asi 0,5 ml avstrieknut pod jazyk.Rýchlo potom zaberajú.

vierka

ahojte!ja idem v pondelok na vyber mandli...citala som si reakcie..viem isto to bude nejaky cas boliet, len by ma zaujimalo, kedy asi pustaju domov z nemocnice...