Chcem sa opytat, kedy je dobre si nechat vybrat mandle? Ake to ma vyhody a nevyhody?
A je operacie bolestiva? Plus nejake vase skusenosti, budem rada, urcite pomozu. Dakujem!
---------------
Poardna nosno - ušno - krčné - www.zdravie.sk
Mandle - nechat si alebo nie??
tiny a aj ty mas problemy s akne? a ake mas aslo
no viem že je aslo problem ale ta tvar ma naozaj trapi a už chcem rychlo ist na tu operaciu čim skor, tym lepsie. citala som nazory ze je to bolestive a tak aj som to počula ale prežil každy tak dufam že aj ja. nejako to vydržim bojim sa iba toho že nepride potom želany vysledok. držte palce všetci
budem rada keď napíšeš ako ti to celé prebehlo a ako si to vnímala ty helle
Ja idem 5.2.2007 na operaciu krcnych mandlii a budem uplne uspata.
Velmi sa toho bojim....
Ale tesim sa ako sa zbavim problemov co mam!
Minuly rok som bola 5 krat chora a nikdy pred tym som taka chora nebola.
Po kazde som mala hnysavu anginu a mala som aj zlateho stafilokoka...
Rozhodla som sa dat vybrat krcne mandle a odporucila mi to aj moja obvodna lekarka.
Tak ze som zvedava ci mi to pomoze k mojmu zdravotnemu stavu co mam.
Velmi som zvedava ako dlho bude trvat operacny zakrok.
Potom sa podelim s mojimi skusenostami :)))
no to aslo , je aj moj problém taktiež ho mám vysoké a ktomu aj ten bacil, mňa by tá tvár netrápila až tak ale skor krv silvinka, lebo ked máš zlú krv od doho sa ti odstupňujú aj ďalšie ťažkosti, ja sa tiež neviem rozhodnúť či vybrať alebo nie, ale asi to predsa cez leto podstúpim. pa
idem sa dať vybrať krčné mandle kvoli akne ktore ma trapi. mam vysoke aslo tak je to asi kvoli mandliam. chcem sa spytat či ma niekto skusenost stym že sa mu po vybrati mandli zlepšila a vyčistila tvar. dufam že sa to naozaj oplati a že moja tvar bude v poriadku ked už podstupim tento vraj dost bolestivy zakrok.
Ja mam vybrate nosne i krcne mandle. Ze maju i svoju tazko zastupitelnu ulohu, to som pochopila az po istej dobe po operacii - teraz mi hocijaka, i zdanlivo nevinna bakteria hned sposobuje neuveritelne problemy - okamzite lezie na priedusky a pod.
Inak je to jedna z najdrastickejsich a najmasiarskejsich operacii, s akymi sa bezny clovek moze stretnut - v narkoze to robia iba detom a par specialnym pripadom, ostatnym musi stacit lokalna anesteza...
Synovi lekari prikazovali odstranit mandle doslova bez pardonu. Po viacnasobnych negativnych skusenostiach z okruhu rodiny a znamych to vsak napriek tomu tvrdo odmietol, preliecil to koloidnym striebrom a bylinkami, popracoval na posilneni imunity a otuzovani... a chvalabohu uz peknych niekolko rokov je bez akychkolvek problemov...
Je tu niekto kto si dal vybrať mandle lebo mu zistili Streptokoka? Ja nemám problémy s hrdlom len mi zistili tento bacil, že je dosť nebezpečný pre srdce, krv a reumu, a mám dosť zvetešené uzliny. Ozvite sa či vám to pomohlo? a čo vám odporúčal lekár.
Odkedy mi vybrali, nemala som angínu. Takže ja som za. Mala som na nich Streptokoka a angíny raz za mesiac