Mandle - nechat si alebo nie??

kalconka

mna tiez caka vyberanie mandli, ale stale cakam kvoli tomu ze som musela vysadit antikoncepciu, kvoli embolii? vy tiez?bojim sa, hlavne o to, kto sa o mna postara, ked to je taka bolest a kto mi vyvenci psa, ked sa neodporuca chodit von.atd. MAm z toho stavy.

inusa

pre boha to je tou 10prstovkou takze OPRAVA - povypisoval...fuj ako som to mohla napisat...povypisoval, povypisoval =o)

inusa

tak po 1. tu mam odkaz pre ZDS, čo si tam povipisoval su veci ktore sa ma prilis netykaju, vidim ze mas vseličo naštudované ale zdielam nazor s ostatnymi a mysliet si môžeš čo chceš, ja ti to neberiem...ale doktori asi vedia čo vravia, ja viem ako na tom som a problemy s obličkami, srdcom klbami...mať nechcem a keby som si mandle nedala vybrat nevyhnem sa tomu, už mam pokrk tych kazdodennych tabletiek uz vkuse 5 mesiacov a nepomaha to a tiez by som rada zacala brat antiku lenze to pri atb nebude prilis zaberat takze som objednana na 27. marca, viem co ma caka brali mi aj tie nosne, tešim sa na to ako tym krcnym poviem "zbohom" a verim ze budem patrit do tej kategorie u ktorych problemy ustupili a tych tu je väčšina =o) a este INFO PRE BABY - operacia sa robi v obdobi ked nemame "kramy" to som nevedela az kym mi to nepovedali tak aby ste to vedeli a mimotoho mne uz vyse tyzdna meskaju tak preto som sa dala obj. az o dva tyzdne dufam ze to pride cim skôr inac sa by som sa mohla zapojit do inej temy - koniec s atb zaciatok s ant. (antikoncep.) =o) ale to si už nevšimajte len som sa nejak rozpisala kedze mam robit tri prezentacky do skoly a prilis sa mi neche tak koncim a keby nieco pytajte sa niekedy odpisem a ozvem sa aj po zakroku pa

tiny

jrus brat to absolvoval v trich rokoch ale priamo ambulantne len mu tam cosi v nosteku prestikli a bolo to, nic necitil a trvalo to velmi kratko.

misery11

Neni sa čoho obavat ,naša dcera mala 5 rokov,ked jej vyberali nosnu mandlu pre sustavne chrapanie adobre to znašala,vobec neplakala,sice mala velmi dobru zražanlivosť krvi,mala po operacii fukat krv von,no ona tak 2 kvapky a dost,niektore deti plakali,ale to skor od strachu,treba dieta na to pripravit a pod podporit a bude všetko OK,nerobili jej to pod narkozou no bola velmi statočna,tak sa držte,pre zmenu mi dcera držala palce pri vyberani krčnych mandli a to už bola ina sranda.

jrus

chcela by som sa opýtať či niekto nemá skusenosť s výberom nosnej mandle v nemocnici na Antolskej pri celkovej anestéze. Mali by sme to absolvovať s 3,5 ročnou dcérkou.
D.

Rebeka

Ja som si ich dala vybrat pred dvoma mesiacmi lebo som bola stale chora,robili mi to v utorok a v piatok ma uz pustili home,ale tu som niekde nizsie citala ze to dost doma boli,asi to bude individualne lebo mna to vobec neboleo i ked som par dni mala probolem prehltnut ale to sa da v pohode vydrzat.Paradne sa mi vycistila plet az som zasla i ked tym chorobam som sa nevyhla

zds

Ja mam viacero zubov von a tiez je to super.
Nebolia, uz, pliagy nanichodne.
To nic, ze sa mi zle hryzie. Aj krcnu chrbticu nejako rozcvicim, lebo sikmy hryz sa prenasa az tam.
Aj jazyk v salvii ponamacam, lebo ho mam casto cerveny, kedze stale pomaha rozomielat potravy namiesto chybajucich zubov.
Aj pretazene sankove klby ponatieram.
Aj stravu som upravil. Vsetko makke, fajne, staci prehltnut.
Skratka super.
Len sa nejako nemozem castejsie smiat. A nie je to len v tom, ze mam uz strbavy usmev, hm...

rose

no....co ja viem u mna to velmi nepomaha ze nemam mandle pretoze ja som skoro stale chora,aspon 3x do polroka aj viac