Chcem sa opytat, kedy je dobre si nechat vybrat mandle? Ake to ma vyhody a nevyhody?
A je operacie bolestiva? Plus nejake vase skusenosti, budem rada, urcite pomozu. Dakujem!
---------------
Poardna nosno - ušno - krčné - www.zdravie.sk
Mandle - nechat si alebo nie??
Anonymka. Dakujem za odpoved. Ja som už siedmy den po tom a furt sa obavam aby mi to nezacalo krvácat.A po kolkych dnoch vas to prestalo boliet?
Anonym-10529,
ved som pisala ze najprv druhy den a potom zase siesty ale to podla mna tym kaslom nebolo ale tym ze ten doktor co mi to operoval mi tie cievy slabo zaletoval a preto to zacalo krvacat.podla mna preto
anonymka. To naozaj krvacalo ked kasel ustupil? Ja kaslem tiez a mam na to kvapky. A v ktory den ti to zacalo krvacat po operácii?
Mne vyberali krčné mandle v pondelok. Zakrok nebol bolestivy ale potom to velmi bolelo ked vypršala injekcia proti bolesti.
pipina,no mne sa to stalo druhy a potom siesty den po operacii a veru z nicoho nic,ten kasel mas asi z alergie aj ja som ho mala ale v nemocnici mi davali kvapky a to mi pomohlo,no krvacalo to az ked uz kasel skoncil
Len tak, lebo zle chyry su o statnej nemocnici v meste, tak preto sa pytam...
robili mi to v Bratislave na Antolskej,prečo?
Pipina, kde ti to robili?
misery a marko,dakujem za rady,skusim,pekny den
anonymka,a to sa ti z ničoho nič rozkrvacalo?no ja sa toho tiež trochu bojim,mam silny kašel,neviem z čoho,ale dnes som 6 den po tak by sa mi s tym snad nič nemalo stat?