Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mandle - nechat si alebo nie??

barbinka

misel: tak na to zabudni. akokeby si nemohla vydržať bez alkoholu. mne vyberali mandle 4.12. a na silvestra som ešte nemohla piť alkohol, to mi doktor povedal a ty chceš po týždni.

misel

pocujte poradte mi pred tyzdnom mi vyberali mandle a pomalicky no teda dufam ze uz to prechadza mi boles a o dake dva tri dni by som si chcela dat nieco alkoholicke tak neviem c je to vhodne

barbinka

janaaa: mne vyberali mandle v decembri.som spokojná, odvtedy mi nič nebolo a dovtedy každý mesiac antibiotiká. no a toto som mala aj ja. ale tá bolesť začala u mňa až na nejaký piaty deň a na ôsmy,až deviaty už bolo dobre. a bola taká bolesť uší, akú som v živote nemala. to bolo niečo neuveriteľné. ja som mala len čipky do zadku, nič iné, ale aj tak to bolelo. ono ťa to preto tak bolí, lebo sa ti to hojí, lebo sa ti odlupuje ten biely povlak,čo tam máš. čoskoro bude dobre, neboj. hlavne veľa pi a najmä repíkový čaj.

janaa

Ahojte,som tyzden po operacii mandli. Prve dni boli uplne v pohode no na treti den sa to zacalo zhorsovat. Mom. sa mi neda jest pretoze pei kazdom hlte mam pocit, akoby mi usi rezali. Ma niekto z Vas podobne skusenosti? Ak ano, co pomaha? Dakujem

4

Dobrý deň, kčné mandle upravujú aj laserom, teda nevyberú ich celé, len ich po stranách "obrúsia". Prosím, máte niekto s tým osobné skúsenosti ?

barbinka

janaa: dva týždne určite, no ja som bola doma tri týždne aj s nemocnicou. je to lepšie, aby si nechytila nejakú infekciu.

jajaa

mam problem bo doktorka je zato aby isli mandle prec lebo im uz nic nepomoze,no beriem antikoncepciu asi 3 rok,a musim prestat a cakat potom 3 mes.na operáciu,lenze ich potrebujem cim najskor vybrat lebo mam v plane odcestovat na dlhsie.