Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nespavost, stres - co s tym?

margitka100

Preteba - tak myslim, ze to tu uz dalej ani rozoberat nemusime. Ty si proti tabletkam, ja zase za ne, kedze mam skusenosti s nimi a pomahaju mi. Ja dufam, ze tymito tabletkami ich aj odstanim a nie len potlacim. Ale vdaka za tvoje nazory, cenim si ich:-)

Preteba

Margitka100, v tabletkách sa nevyznám, keďže ich nepoužívam, keď pomáhajú, je fajn. Predsa len je to beh na dlhú trať, lepšie by bolo problém odstrániť, nie potlačiť.:) Ak by si to chcela prebrať, môžeš napísať:)

margitka100

Preteba - ano, aj s tym s tebou suhlasim, ze su to tiez tabletky. No asi som potom taky typ cloveka, ktory si musi dat tabletku ako je napriklad MigStress aby som lepsie zaspala a aby som mala taky ten pocit, ze nieco pre ten moj problem robim. Sme roznorody ludia a proste za tymto si stat budem. Pomahaju mi tie tabletky! Pekny den aj ja vam prajem a hlavne tento Valentinsky :-):-)

Perilka

ak v noci nemožem spať., vezmem si svoju obľubenu gitaru, dám si sluchadla aby som nebudil tých čo spia a hrajem si na nej.

Preteba

Margitka100, aj tabletky na prírodnej báze sú predsa tabletky:) niekedy človek je ale spokojnejší, keď si dá nejaký vitamín, vo viere, že mu pomôže. S mysľou sa dá pracovať, len musíme vedieť, čo chceme. Niekedy potrebujeme niekoho, kto nás posunie vpred, pochopí, podporí a potom to už ide:) ale dá sa to. Pekný deň

margitka100

Preteba - suhlasim aj s tvojim nazorom no myslim, ze tabletky, ktore su vyrobene na prirodnej baze nemozu nejako poskodit ludskemu organizmu. Je jasne, ze ked clovek pusti problemy z hlavy, je mu lahsie. Lenze su aj ludia, ktori to jednoducho nedokazu

Preteba

Margitka100, áno tabletka je taká rýchla záchranná brzda. Nie je to však riešenie. Na jedno si pomôžeš a druhé príde. Žiaľ, je to tak. Na nespavosť pomôže inventúra vnútra a všetko, čím sa zaoberáš, čo Ti zamestnáva myseľ, ale nevieš s tým nič urobiť, tú vec jednoducho pustiť. Nedržať sa jej a nerozoberať v mysli stále dokola. Riešime len veci, ktoré vieme vyriešiť, čo nie vyhodiť a to doslova. Uvidíš, koľkým vraciam by si dala pa pa a spávať budeš ako bábätko:)