Ahojte, zasa som niekolko dni nespala, mam rozochvene cele telo. Takto sa mi to opakuje v urcitych cykloch. Mam 40 rokov a citim sa uplne down.Da sa s tym nieco robit, nejake caje, lieky? Poradte.
Nespavost, stres - co s tym?
Preteba - mas pravdu, ze vacsinou za stres si mozeme sami ale tak je lepsie, ked si clovek da nejaku tabletku na uvolnenie a hned sa lepsie citi a hlavne moze zaspat. Keby nebolo tych tabletiek, tak by taky clovek ani cez noc nemohol spavat a potom by sa jeho stav len zhorsoval
My máme novu hojdaciu sieť Hamaka a usnem v nej ihneď. Skus niečo také. Možno ti to pomože.
Addia super, ze si mi dala vediet, lebo jednoznacne by som ti pisala a chcela by som vediet, ci si sa pre ne rozhodla ale co. Tak drzim palce, aby ti problemy odisli:-)
Martinka to ano, hudba je liek na vsetko ale ked ma niekto uz moc velke stresove napatie a az nespavost, treba to riesit aj tabletkami.
tiež mám za sebou velmi stresové obdobie a najviac mi pomohla hudba. Vzala som si gitaru, zatvorila sa do izby a hrala, hrala, hrala.....je mi lepšie. Čo sa týka spanku, poradieť neviem....
Margitka už som si aj prečítala, len na teba som akosi zabudla:-/ Hodila som si do googlu názov tých tabletiek a po dlhšom surfovaní na internete som zistila, čo sú to za tabletky a čo obsahujú. Ale ďakujem ti veľmi pekne za ochotu. A aby som ti nezabudla napísať, aj som si ich objednala:-)
Zdravim všetkých
Bola si so svojím problémom aj za doktorom ? Keď už to je také vážnejšie , neprežila si náhodou niečo zle alebo môže to byť aj tým že ťa veľa veci trápi a nevieš sa od toho odosobniť. Ja by som zase lieky stále nebral lebo to je vždy len "dočasne". Ja som tiež trpel nespavosťou stále som sa budil ale som zistil že to bolo hlavne zo stresu a toho čo sa udialo za tú dobu.
Čítala som tu, že sa tu bavíte o liekoch MigStress. Keďže ich užívam už nejaké to obdobie, tak mi nedalo nenapísať Vám. Mám 33 rokov a mala som pred polrokom veľké problémy so spánkom. Niekedy som nespala aj 4 dni po sebe, čo sa mi nedalo zaspať a keď som aj zaspala, tak iba na takú polhodinu a znovu som bola hore. Bolo to niečo strašné:-( No našťastie som našla na internete tieto voľno predajné lieky a povedala som si, že ich vyskúšam. Asi po týždni pravidelného užívania sa mi spánok napravil! No užívam ich ešte aj teraz..
Addia su to rastliny griffonia (extrakt zo semien) a mucenka opletava (suchy extrakt z nadzemnych casti). Precitas si o nich cosi viac na internete alebo ti to mam vsetko vypisovat?
Z vlastnej skúsenosti odporúčam a to hlavne pred spanim šalku medovky s lyžičkou trst.melasy, je to fakt topka
Inak ja uživam magnezium s B6, pijem rumanček, materinu dúšku a najnovšie mam čaj na stres a nervy(Herbaltea, fialovo biela krabička)
Rooibos ma vela mineralov a vitaminov, odporuča sa pri depresii, strese atd..
Len POZOR medovka aj roiboos znižuju tlak !!