Nespavost, stres - co s tym?

mmmmartin

ahoj, tiez mam dlhodobe problemy so stresom a nespavostou, treba sa zbavit toho co stres sposobuje, v mojom pripade je to sef a preto davam v praci vypoved :)

corious

Ak je to vážne a ovplyvňuje to už j vás spôsob fungovania (osobne aj pracovne), pomôže aj zájsť za lekárom. Samozrejme spánková hygiena a relax

Tomas12345

slava14 :

Medzi spánkovu hygienu patrí :

1) nebyť na mobile/počítači krátko pred spaním, pretože tieto zariadenia vyzaruju takzvane "biele svetlo" ktoré znižuje hormon spánku melatonín

2) Nejest pár hodín pred spánkom a nepiť hodinu pred spaním.

3) Nemať v izbe moc teplo ale skôr mierne zimšie.

4) nepiť alkohol, kofeín

a množstvo dalsích vecí.

slava14

tomas a to je co prosim ta? o tom som este nikdy nepocula a neviem, co to vsetko zahrna a tym padom ti neviem ani povedat, ci to dodrziavaju alebo nie. vysvetli mi to prosim, dakujem.

klaricia na tejto strane ziadne taketo tabletky neboli spomenute. ake zlozky obsahuju? dakujem.

klaricia

neviem Slavka, ci tu boli spomenute tabletky MigStress, kedze som vsetky prispevky necitala, lebo teraz nemam na to cas ale tvoj som si vsimla a preto ma napadlo, ze ti tu tieto tabletky spomeniem. to su idealne vyzivove doplnky aj pre starcich ludi, ktory maju problem so spankom. obsahuju len prirodne zlozky a su nenavykove. viac informacii najdes aj na internete, tak si pozri.

Slava14

nie nepoznam ten pripravok meridian, kedze som nikdy po takychto pripravkoch nesiahala, lebo som ich nepotrebovala! ako som uz napisala, tak JA problemy so spankom NEMAM ale moji rodicia ano a im takyto pripravok predsa nebudem kupovat, kedze oni nechodia do fitka cvicit a nemaju problemy s nervami.

severka1 ty si ma pochopila a to som rada:) nevedela by si mi nieco poradit pre rodicov?

Meridian

Sev.je celkom možné,že nieje vhodné.To bol typ ktorý mi napadol.Neznamenâ že ak to využívaju športovci .......
Treba preštudovať
Sam by som sa na to dal ,(naštudujem poradím)ale vidíš niekto da otazku a ani sa neobťažuje spätnej väzby tak načo to budem dalej obkecávať.......

severka1

Meridian ahoj, ak som spravne pochopila, tak ona chce pomoct svojim rodicom a nie sebe! ved jasne pise, ze ona problemy s nespavostou nema! a tym padom ten produkt, ktory si tu spomenul pre nich asi uplne vhodny nebude.