Nespavost, stres - co s tym?

daca

Maminka45
Boli, čítala som to v príbalovom letáku a preto som ich prestala brať! Doktora som s tým ale oboznámila a súhlasil. MigStress čo sú za tabletky? No ako som ti už napísala, sú to prírodné tabletky, ktoré sú s obsahom múčenky opletavej a griffonie. Vyrába ich firma Evalar. Oni okrem týchto majú aj viac zdraviu prospešných produktov. Kukni keď tak na ich stránke. A je to vlastne výživový doplnok, ktorý pomáha k lepšiemu spánku a životu bez stresu:-) Tak v skratke som ti ich opísala a čo ťa ešte zaujíma, tak sa kľudne pýtaj;-)

maminka45

kotricka viem, že to treba ale fakt nemám na to čas(:(ale inak mi ver, že by som si úplne všetko naštudovala o nich, keby je na to času:(veď ja som ešte aj teraz v práci a to je sviatok:(budem dúfať, že mi to sem niekto napíše...

kotricka

@maminka45 niekedy sa treba premoct a precitat si o nich...vela uz o nich pisu...osobne som si citala o nich uz pred dvoma mesiacmi a aj som ich kamaratke poradila, ktorej pomohli...nebud leniva a sup, sup:D:D...
@Tinka009 posledna veta velmi pekne napisana:):)...kolko beries za svoju ochotu pomoct?

Tinka009

Venujem sa tejto téme (okrem iných) už niekoľko rokov. Dá sa tomu pomôcť, očistiť a zharmonizovať. Momentálne a úspešne s klientmi v programe: Keď duša plače. Bude mi cťou pomôcť Vám a ak Vy chcete, tak ja som pripravená. :-) Kontakt: terapie.tinka@gmail.com

Viac info pošlem v správe, ak mi napíšete Váš problém.

Želám krásny deň a hlavu hore. Nič netrvá večne, ani dobré, ale ani zlé obdobie. ;-)

maminka45

daca dobre si spravila, že si tie od doktora na predpis prestala užívať. tie boli jednoznačne návykové, keď ti ich kázal iba vtedy, keď je najhoršie. a tie ktoré ti poradila, to sú čo zač? kto ich vyrába? prvýkrát o nich počujem. ale ako pozerám, tak tu ich už niekto spomínal, no nechce sa mi to všetko čítať:/:/

daca

Maminka45
Užívala som aj také, ktoré mi doktor predpísal ale na tie mi vyslovene povedal, že iba raz za čas si ich môžem dať a to k ničomu neviedlo. No minulý mesiac mi jedna baba poradila MigStress, tak teraz tie užívam. Oni sú prírodné a sú nenávykové. Tieto sa musia užívať každý deň a dovtedy, pokiaľ problémy neprejdu. Tak uvidím, či prejdú úplne. Ešte len ich užívam druhý týždeň

daca

Modra vlocka
Veľmi rada čítam knihy a väčšinou to je večer, keďže cez deň na to čas nemám. No aj tak sa neviem nejako ukľudniť a hneď zaspať. Trpím dosť veľkým stresovým napätím a jediné, čo mi pomáha zaspať sú tabletky na spanie. Neprajem nikomu takéto stavy, aké mávam ja:(:(