Pre antilooopa, absolútne nechápem ako si dovoluješ urážať ľudí, ktorých vôbec nepoznáš a nazývať ich feťákmi. Neznižim sa na tvoju úroveň, ale pamataj, že karma je zdarma. Ak na vlastnej skúsenosti zažiješ čo je to mat akúkoľvek psychickú chorobu hoci "len"úzkosť ako to ty nazývaš, tak potom môžeš hodnotiť. Ja som vo svojom živote mala a mám vážne problémy či so srdcom, ale aj obličkami a mám za sebou aj vážne operácie, ale nič nebolo pre mna horšie ako keď prišli prvé úzkostné stavy, keď nevieš chodiť, ležíš na posteli a neustále hnackujes či zvracias. Trvá mesiace niekedy roky pokým ta nastavia na správnu liečbu. Samozrejme ma vyhraté pacient, ktorý po dvoch týždňoch vysadí benzaky a dokáže fungovať bez problémov a uziva už "iba"antidepresívum, ktoré mu ma vyrovnávať hladinu serotonínu. Ani jeden z ľudí, ak je rozumný neberie benzaky, lebo sa mu to páči. Mnohí sa pokúšajú robiť možné aj nemožné, aby sa ich zbavili. Môj prvý psychiater mi mal pred rokmi vysadiť čo najskôr benzaky, ale tým že mi bolo neustále zle nemenil antidepresívum, resp. nezvýšil jeho dávku, ale pridával na xanaxe, čo bola samozrejme chyba, ale v tej dobe som verila, že snáď vie čo robí. Po zmene psychiatra mi bolo všetko vysvetlené a vedela som, že benzaky treba vysadiť a nielen preto, že ma varoval o ukončení rivotril na našom trhu, ale hlavne preto, že všetky benzaky u človeka dokonca aj v mladom veku môžu viest k postupnej demencii. A toto je hlavný dôvod prečo ich nechcem. Ale nechcem ani život, keď neviem fungovať normálne, každý človek chce žiť a nie prežívať...