Ahojte, musim to tu napisat, zbil ma priatel, najprv to zacalo fackou, neskor sa to stupnovalo. Vacsinou to bola stale facka, ale raz ma strkol tak, ze som si buchla hlavu o stenu, ihned ma rozbolela hlava. Dalsikrat sa stalo to, ze ma sotil na zem a kopol, potom mi hodil na zem jedlo z taniera, stal nado mnou a ja som to musela upratat. Vzdy som mu vzapati odpustila. Asi si poviete, ze som hlupa, ale ja bez neho neviem zit, neviem sa od neho odputat, milujem ho aj napriek tomu ako sa obcas sprava. Zial vzdy to spravi v triezvom stave, ale dostane take nervy, nevie sa ovladat, jeho chybou je, ze vobec nema trpezlivost. Stalo sa tiez, ze mi dal facku pred dalsim kamaratom v aute. Tiez to, ze ma raz buchol tak, ze som stratila dych, schulena som cakala, kym sa znivu nadychnem. Bolo to hrozne, ale vzdy mimo tychot situacii je perfektny clovek. Po tychto veciach je vzdy smutny a ospravedlni sa, vidim, ze ho to mrzi. Sam si to priznal a povedal mi, aby som s nim nebola, ze ma bit nechce. Nevieme sa od seba odputat, sex vyzaduje takmer stale a uz aj pri sexe ma zacina fackat. Stale cakam, ze toto obdobie raz prejde a bude vsetko v poriadku. Na verejnosti sa javi velmi pokojne. On aj je pokojny pokial neodstane nervy a vravi, ze ho provokujem. Asi je to moja chyba, asi naozaj provokujem, neviem sa zastavit a ked sa hadame tak rypem. Preto mu to vzdy odpustim. Ja som mu vsak nikdy nedala facku ani nic podobné.
Bitka od priatela
niekedy je pravda že si ľudia zaslúžia facku(preplesk) keď sú sprostí :D napríklad ako ty keď si ho podviedla tak bolo by na mieste keby ti dá facku a koniec vykašlať sa na teba :) ja som dal bývalej tiež facku keď ma podviedla a potom som sa na ňu vykašlal
nič to idem k pointe : týpek sa stále cíti sklamaný a zničený že si ho podrazila ale nechce sa od teba odpútať tak si to hentak ventiluje (koho by nesralo keby jeho frajerka je ku*va) proste sa s ním rozíď a nechaj ho tak dokým si nezvykne a nebude to brať ako samozrejmosť aj pri normálnych ženách
Pardon za spam, ja sa chcem iba spytat na vas nazor. Ma chlap pravo zbit zenu ked ona utoci prva? Napriklad skrabe, bije pastami? Cisto zo zvedavosti
Ja chápem autorku, že keď je ako zamilovaná je ťažké opustiť chlapa, hoci ju týra. Ešte ho môže obhajovať, že to ona urobila chybu, že ju udrel.
Tiež som bola taká, ale mňa netýral fyzicky, ale psychicky. Vravel mi, že som hlúpa, nič nedokážem. Ako na začiatku bol milý, pozorný, ale keď som sa zaľúbila, zmenil svoje chovanie ku mne, všetko mu vadilo, ako sa česem, ako varím. Samozrejme, pred verejnosťou hral dokonalého. Ešte aj po rozchode som mala sebavedomie hlboko pod nulou.
Dievča, choď preč od neho, kým sa dá, ako ti tu radia. Bude to len horšie, ver mi.
Ako reagoval ten kamarat v aute ked ti dal tvoj frajer facku? Nezastal sa ta?
To tiez bude nejaky somar co radsej drzi hubu ako by mal chranit slabsich...
a vynútený sex = znásilnenie
takže tu niet o čom rozprávať toto je už pod tvoju úroveň dievča a nedovoľoj so sebou narábať ako so špinavou handrou po dlážke
maj svoju hrdosť!!!!!!!
Nikdy by som nedokazal udriet zenu. Nechapem takych netvorov, ktory su toho schopni....
muž ktorý miluje svoju partnerku je nebude biť za žiadných okolností jedine žeby ho jeho milujúca bytosť nejako psychicky ubližovala a odmietala ho a jemu by z toho preplo v hlave tak snáď ale za narmálnych okolností milujúci muž bude svoju partnerku chrániť, pomáhať jej, byť jej nápomocný a nie ju mlátiť sácať do nej, fackovať, kopať, ťahať za vlasy a inak ubližovať... toto milujúci partner nerobí lebo by mu to jeho láska k partnerke nedovolila aby naňu takto siahol.
Láska to sú nežné dotyky, objatia, stisky rúk, bozky ale v žiadnom prípadne nie bitky!!!!!!!!
Ja som názoru že bitka od priateľa nieje normálna. Len pre to že niekoho ľúbim hneď nemusí znamenať že ma môže byť. Utekaj od neho čo najďalej, spraví raz spraví aj druhýkrát.
utekaj od neho prec
Ja na tvojom mieste by som ho prizabila
Prec od neho co najskor je to tyran
Mozem sa spytat, ked ti dal facku v aute ako reagoval jeho kamarat ?