Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bitka od priatela

Príspevok v téme: Bitka od priatela
Sisa61

Ahojte, musim to tu napisat, zbil ma priatel, najprv to zacalo fackou, neskor sa to stupnovalo. Vacsinou to bola stale facka, ale raz ma strkol tak, ze som si buchla hlavu o stenu, ihned ma rozbolela hlava. Dalsikrat sa stalo to, ze ma sotil na zem a kopol, potom mi hodil na zem jedlo z taniera, stal nado mnou a ja som to musela upratat. Vzdy som mu vzapati odpustila. Asi si poviete, ze som hlupa, ale ja bez neho neviem zit, neviem sa od neho odputat, milujem ho aj napriek tomu ako sa obcas sprava. Zial vzdy to spravi v triezvom stave, ale dostane take nervy, nevie sa ovladat, jeho chybou je, ze vobec nema trpezlivost. Stalo sa tiez, ze mi dal facku pred dalsim kamaratom v aute. Tiez to, ze ma raz buchol tak, ze som stratila dych, schulena som cakala, kym sa znivu nadychnem. Bolo to hrozne, ale vzdy mimo tychot situacii je perfektny clovek. Po tychto veciach je vzdy smutny a ospravedlni sa, vidim, ze ho to mrzi. Sam si to priznal a povedal mi, aby som s nim nebola, ze ma bit nechce. Nevieme sa od seba odputat, sex vyzaduje takmer stale a uz aj pri sexe ma zacina fackat. Stale cakam, ze toto obdobie raz prejde a bude vsetko v poriadku. Na verejnosti sa javi velmi pokojne. On aj je pokojny pokial neodstane nervy a vravi, ze ho provokujem. Asi je to moja chyba, asi naozaj provokujem, neviem sa zastavit a ked sa hadame tak rypem. Preto mu to vzdy odpustim. Ja som mu vsak nikdy nedala facku ani nic podobné.

Mrauka

Sorry pilcuk aj keby som bola sama, tak sa ti neozvem, lebo z chlapa, co verklikuje dookola to iste ako pokazena platna, by ma drblo.

Aliss

Nie, nechapem a nerozumiem, ze je jedna zena schopna ostat s tyranom, a je jedno ci je za tym zamilovanost alebo vybuch sopky vo Venezuele. Jednoducho, nie je to v poriadku. A rovnako nie je v poriadku, ak ta zena nerozumie zavaznosti situacie, nechce ju riesit a hlads nonstop vyhovorky, ako ospravedlnit konanie partnera. Osobne si myslim stale, ze toto je cele fake na rozprudenie debaty. Len tak nahodou sa zrazu vynoria tri temy o tom, ako su zeny mlatene? Haha. Nahodicky :) A ak by to bola nebodaj skutocna zena so skutocnym problemom, nelutujem ju, pretoze si sama vybrala :) Lutujem len tie deti, ktore pravdepodobne pridu do tohto vztahu.

Pilcuk

Áno, tam dole mi to ako tak funguje, len tá žena chýba. Ak si sama, môžeš mi napísať na pilcuk@centrum.sk kde by sme si popísali...

Pilcuk

Mrauka, ja viem, že ak chcem mať so ženou dieťa, musíme sa pobozkať, pričom bozk musí trvať aspoň 10 minút. Je mi jasné, že na splodenie dieťaťa nestačí len sa na ženu pozerať, to by po Slovensku, možno aj po svete chodilo tisíce či státisíce mojich detí, pomaly aj vnúčat...

Maruska7

a to si takto nechas od priatela?.. radim ti nechaj ho skor ako sa zoberiete, lebo potom to olutujes a uz to nebude take jednoduche od neho odist!!

Mrauka

Nie, nemoze. Existuje taky sposob, ze sa vezmem a idem prec.
Ked nie je normalny ten, co mlati, musi byt nenormalny aj ten druhy a budete sa mlatit ako sibnuti? Predstavila som si zenu, ako ide pilcukovi vydobnut oci z jamiek :D pilcuk ty sa zeny bojis ako cert kriza, ako chces s nejakou splodit dieta? To musi prist ku kontaktu ;)