Bitka od priatela

Príspevok v téme: Bitka od priatela
Sisa61

Ahojte, musim to tu napisat, zbil ma priatel, najprv to zacalo fackou, neskor sa to stupnovalo. Vacsinou to bola stale facka, ale raz ma strkol tak, ze som si buchla hlavu o stenu, ihned ma rozbolela hlava. Dalsikrat sa stalo to, ze ma sotil na zem a kopol, potom mi hodil na zem jedlo z taniera, stal nado mnou a ja som to musela upratat. Vzdy som mu vzapati odpustila. Asi si poviete, ze som hlupa, ale ja bez neho neviem zit, neviem sa od neho odputat, milujem ho aj napriek tomu ako sa obcas sprava. Zial vzdy to spravi v triezvom stave, ale dostane take nervy, nevie sa ovladat, jeho chybou je, ze vobec nema trpezlivost. Stalo sa tiez, ze mi dal facku pred dalsim kamaratom v aute. Tiez to, ze ma raz buchol tak, ze som stratila dych, schulena som cakala, kym sa znivu nadychnem. Bolo to hrozne, ale vzdy mimo tychot situacii je perfektny clovek. Po tychto veciach je vzdy smutny a ospravedlni sa, vidim, ze ho to mrzi. Sam si to priznal a povedal mi, aby som s nim nebola, ze ma bit nechce. Nevieme sa od seba odputat, sex vyzaduje takmer stale a uz aj pri sexe ma zacina fackat. Stale cakam, ze toto obdobie raz prejde a bude vsetko v poriadku. Na verejnosti sa javi velmi pokojne. On aj je pokojny pokial neodstane nervy a vravi, ze ho provokujem. Asi je to moja chyba, asi naozaj provokujem, neviem sa zastavit a ked sa hadame tak rypem. Preto mu to vzdy odpustim. Ja som mu vsak nikdy nedala facku ani nic podobné.

Poradca5255

Ja zenu mam. Ano je pravda, ze sa maju uspokojit obaja. Moja ma strasne rada sex, takze no problem. Ano je v podstate taka moja sluska, ale je to prirodzene. Ja ju zivim. Ma vsetko na co si ukaze prstom. Je cele dni doma a ma len tie povinnosti okolo rodiny a domacnosti. Sama by si nevedela ani na slanu vodu zarobit. Takze komu je lepsie nez jej??

Sisa61

Poradca, k tebe sa ja ani vyjadrovat radsej nebudem, som rada, ze nie si moj muz a ak zenu mas, zamysli sa nad tym co skutocne ju mas. Aliss, k tebe iba tolko, ze pises vsetko dost na plnu hubu a z tvojich odpovedi vidno, ze si nic podobne nezazila a nevies sa vcitit, si malo empaticka, ale aj tak si kazde vyjadrenie vazim. Od ostatnych su tu rady a nazory, v ktorych vidno porozumenie, empatickost a ludskost za co som vdacna.

Mrauka

Poradca a ty si spadol z jahody?
Zena nie je na svete preto, aby uspokojovala potreby a chute muza. Ty si snad na svete preto, aby si uspokojoval potreby a chute zeny? Ked ma zena chut, uspokojis ju, alebo uspokojis len seba, ked mas ty chut, ci sa proste uspokojite vzajomne, ked sa naladite a mate chut obaja?
Zena nie je muzova sluzka ani otrokyna.
Muz a zena su si rovnocenne bytosti, ktore si medzi sebou vzajomne vymienaju energie.

Poradca5255

Tak asi si si to zasluzila. Zena nema nikam chodit - ma sa starat o domacnost (prat,zehlit,robit poriadky) a starat sa o svojho muza - navarit mu a ked ma chlap chut, tak mu dat (sex). Nuz, ked to nerobis, tak sem-tam ti ta vychovna len prospeje.

Angelika3

A čo sa týka otázky, či má chlap právo udrieť ženu ak útočí prvá, tak môj názor je taký, že odpoveď nie je jednoznačná, závisí v mnohom od situácie, ktorá ich k tomu vyprovokuje.

Ja som sa raz dávno hádala s chlapom a dala som mu prvá facku a on mi ju vrátil, nie silno, ale aj tak mi až v hlave zahučalo. Keď sa na to pozriem spätne, tak tú facku som si fakt zaslúžila a poučilo ma to, že chlapa si treba vážiť a nie fackať ho a on potom tú úctu vie vrátiť naspäť, podobne ako vie vrátiť facku, teda neviem či rozumiete ako to myslím, lebo fyzický úder a úcta sa vzájomne vylučujú.... ale mne vtedy tá facka naozaj pomohla sa spamätať. Už nikdy ma neudrel (a ani ja jeho).

Každé hrubšie prejavy násilia na žene však hlboko odsudzujem. Je to svinstvo, žena je predsa slabšia ( teda vo všeobecnosti, niekedy vidím po vonku chodiť také "mangalice", že aj ja sa mám chuť schovať)- a nemá sa teda ako brániť. Najlepšie je, že obvykle taký muž ktorý mláti ženu, by sa išiel posrať keby na neho zaútočil iný muž.

No a raz som videla na nete také video, kde chlap vonku udrel ženu ktorá ho provokovala a ľudia okolo sa hneď na neho oborili, že aký je sviniar. No a potom to zahrali tak, že ona na ulici začala biť jeho, ale dosť brutálne a ľudia okolo sa na to iba pozreli a išli ďalej, lebo veď žena ubližovať môže. Takže vidno tú "spravodlivosť" a myslím, že je to minimálne na zamyslenie.

Aliss

Sisa, tebe sa neoplati pisat ani ironicky, lebo to nepochopis...A ano, myslim si, ze je to fake, lebo neverim, ze niekto dokaze byt tak sprosty. K tvojmu drahemu ti uz pisat nebudem nic. Pre mna za mna sa nechaj otlkat, zjavne sa ti to paci :) Otazka znie - CO konkretne si si zobrala z rad, ktore tu mas?? Aj si trosku uvazovala nad tym, co tu ludia pisu??