Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bitka od priatela

Príspevok v téme: Bitka od priatela
Sisa61

Ahojte, musim to tu napisat, zbil ma priatel, najprv to zacalo fackou, neskor sa to stupnovalo. Vacsinou to bola stale facka, ale raz ma strkol tak, ze som si buchla hlavu o stenu, ihned ma rozbolela hlava. Dalsikrat sa stalo to, ze ma sotil na zem a kopol, potom mi hodil na zem jedlo z taniera, stal nado mnou a ja som to musela upratat. Vzdy som mu vzapati odpustila. Asi si poviete, ze som hlupa, ale ja bez neho neviem zit, neviem sa od neho odputat, milujem ho aj napriek tomu ako sa obcas sprava. Zial vzdy to spravi v triezvom stave, ale dostane take nervy, nevie sa ovladat, jeho chybou je, ze vobec nema trpezlivost. Stalo sa tiez, ze mi dal facku pred dalsim kamaratom v aute. Tiez to, ze ma raz buchol tak, ze som stratila dych, schulena som cakala, kym sa znivu nadychnem. Bolo to hrozne, ale vzdy mimo tychot situacii je perfektny clovek. Po tychto veciach je vzdy smutny a ospravedlni sa, vidim, ze ho to mrzi. Sam si to priznal a povedal mi, aby som s nim nebola, ze ma bit nechce. Nevieme sa od seba odputat, sex vyzaduje takmer stale a uz aj pri sexe ma zacina fackat. Stale cakam, ze toto obdobie raz prejde a bude vsetko v poriadku. Na verejnosti sa javi velmi pokojne. On aj je pokojny pokial neodstane nervy a vravi, ze ho provokujem. Asi je to moja chyba, asi naozaj provokujem, neviem sa zastavit a ked sa hadame tak rypem. Preto mu to vzdy odpustim. Ja som mu vsak nikdy nedala facku ani nic podobné.

Sisa61

Tak on deti nechce, hned je v ich pritomnosti nervozny. Sam mi to aj povedal, ze deti nechce. Ale to je take, ze je mlady a urcite este nazor zmeni, myslim si. Je vzdelany a velmi inteligentny, ma zmysel pre humor a nerobi to pravidelne, ja neviem co to do neho voslo tych parkrat, ked to spravil. A ja, som asi prilis tolerantna, no on to na mna vie ...

acd

Presne, sisi, ako ti radia; ak nechceš mať život, plný násilia, odíď od neho radšej hneď, lebo neskôr to bude len horšie. Ten človek je egoista a navyše chorý. Možno by bolo dobré, keby si o tom informovala aj okolie (najlepšie rodičov, ak nie priamo políciu), lebo ten človek si robí na teba majetnícke nároky a ak sa ho predsa len rozhodneš opustiť - ja by som neváhal ani sekundu - nikto nevie, ako zmení svoje správanie, keď už teraz sa takto chová. Prajem veľa úspechov pri rozhodovaní, ale ak sa nevieš rozhodnúť, skús ty sama nejakú poradňu a nenechávaj to na osud. Jedná sa nielen o teba, ale aj o tvoje deti. Spolunažívanie nie je o násilí - to máš "trochu" skreslený pohľad na život.

katka7362

psychologa potrebujete obaja. On agresivny tyran, to ze je navonok mily je este horsie, je to sprosty manipulator ktory by sa mal liecit. A ty so svojimi nazormi a obranovanim takeho cloveka by si tiez mala vyhladat odbornu pomoc aby si konecne otvorila oci.
Nad tym ze by si chcela deti aby si ho zmenila sa mi uplne zastavuje rozum, len fakt nenormalna zena by toto detom urobila.

Porozpravaj sa s nejakym odbornikom.

Jozef_B

Takže máme tu domáce násilie a sexuálne znásilnenie. Hmm, to nám pekne začína. A slečna ho ešte obhajuje. Jedenkrát keď sa naj€be a dostane ten jeho amok tak ta zabije ale však on ťa oplače a všetko je v tých správnych koľajách, však to olutuje nie? Si chorá, si fakt j€bnutá, že ho ešte obraňuješ, daj mu pokoj zmizni od neho čo najskôr.

Veľmi nerád to dávam do súvislosti v jednom príspevku ale môj brat mal tiež istý stupeň agresie na priateľku keď bol opitý. Len jej nadával ale nebil ju. U nich problém bol taký, že aj keď sa chcel on rozísť tak tá priateľka mu to nedovolila takže bol nasilu vo vzťahu a bolo veľmi veľa vecí čo mu vadilo a ty mi to veľmi pripomínaš, on ti dáva extrémne signály na rozchod a ty si pri ňom.

Sisa61

No on nereve, iba som videla jeho lutost v ociach, nanajvys raz mal slzy v ociach ... ale inokedy nikdy ... raz mi vravel, ze to nelutuje a mal to urobit silnejsie, ale inokedy to nekomentuje, po tom, co ma zbije ja odidem do inej izby sa vyplakat. Nerozpravam sa s nim a on sa tvari akoby sa nic nestalo. Potom sa zacne udobrovat sexom.

Aliss

Tvrdis, ze nie si fake. Ok, na 5 sekund ti uverim a prosim ta, precitaj si dobre toto. Ak si skutocna, pochybujem, ze to tebou pohne, ale nech sa paci - NIE, nezmeni sa! Jeho spravanie bude casom este horsie. NIE, komplimenty pred ludmi neznamenaju, ze ta miluje. NIE, nie je to normalny a v hlbke duse dobry clovek. Je to psychopat, ktory sa pred druhymi pretvaruje, sem tam ti povie kompliment, aby si bola happy, potom ta zmlati a v zapati reve. JE TO PSYCHOPAT. Patri do ustavu. Casom sa bude jeho spravanie stupnovat a aj keby nie, za to, co ti urobil doteraz, by si zasluzil elektricke kreslo. Opakujem, nezmeni sa, bude to este horsie. A ty nabehni k psychiatrovi s nim, lebo tiez v poriadku nie si....

Swift

On ťa bije a ty ho miluješ? To snáď nemyslíš vážne. Ako môžeš milovať niekoho, kto ti takto ubližuje? A nie, nezmení sa, lebo má proste takú povahu, tak sa prosím ťa spamätaj a hneď sa s ním rozíď.