Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bitka od priatela

Príspevok v téme: Bitka od priatela
Sisa61

Ahojte, musim to tu napisat, zbil ma priatel, najprv to zacalo fackou, neskor sa to stupnovalo. Vacsinou to bola stale facka, ale raz ma strkol tak, ze som si buchla hlavu o stenu, ihned ma rozbolela hlava. Dalsikrat sa stalo to, ze ma sotil na zem a kopol, potom mi hodil na zem jedlo z taniera, stal nado mnou a ja som to musela upratat. Vzdy som mu vzapati odpustila. Asi si poviete, ze som hlupa, ale ja bez neho neviem zit, neviem sa od neho odputat, milujem ho aj napriek tomu ako sa obcas sprava. Zial vzdy to spravi v triezvom stave, ale dostane take nervy, nevie sa ovladat, jeho chybou je, ze vobec nema trpezlivost. Stalo sa tiez, ze mi dal facku pred dalsim kamaratom v aute. Tiez to, ze ma raz buchol tak, ze som stratila dych, schulena som cakala, kym sa znivu nadychnem. Bolo to hrozne, ale vzdy mimo tychot situacii je perfektny clovek. Po tychto veciach je vzdy smutny a ospravedlni sa, vidim, ze ho to mrzi. Sam si to priznal a povedal mi, aby som s nim nebola, ze ma bit nechce. Nevieme sa od seba odputat, sex vyzaduje takmer stale a uz aj pri sexe ma zacina fackat. Stale cakam, ze toto obdobie raz prejde a bude vsetko v poriadku. Na verejnosti sa javi velmi pokojne. On aj je pokojny pokial neodstane nervy a vravi, ze ho provokujem. Asi je to moja chyba, asi naozaj provokujem, neviem sa zastavit a ked sa hadame tak rypem. Preto mu to vzdy odpustim. Ja som mu vsak nikdy nedala facku ani nic podobné.

Sisa61

Ano, Bibabu, prvykrat sa to stalo po nevere, ktoru som olutovala. Preco myslis, ze je to vacsi dovod na rozchod? A nebije ma pravidelne a casto. Tak v priebehu 4 mesiacov ma zbil asi tak 5x no a potom asi 4 mesiace vobec a potom zase raz. A dakujem, som rada, ze si mi napisala.

Bibabu

Podľa toho čo hovoríš ťa bije pravidelne a dosť často. Časom - ako to chceš spraviť ty sa to neznormalizuje. Žiaľ. Hovorí z teba mladosť a neskúsenosť. Viem, že by si chcela počuť, že sa to spraví, že ho to prejde, že ho časom zmeníš, ale žiaľ. Sám život nám dáva dosť príkladov negatívnych. Popisuješ - že ti dáva komplimenty a chváli ťa - pripadá mi to ako v jednom filme. Tiež bol partner vzdelaný, milý navonok gentleman, žiaľ v súkromí totálna beštia a tyran, tiež to nebolo hneď - stupňovalo sa to počas ich života - dokonca mali aj dieťa. Ak sa to stalo po nevere - ako popisuješ a chceš ho tým obhájiť, o to väčší dôvod, aby ste sa rozišli. Alebo si dali veľmi veľmi dlhú pauzu. :) Želám ti Silvia, aby si našla tú správnu cestu.

Sisa61

On to spravil prvykrat preto, lebo som ho podviedla. Vtedy som si tu bitku zasluzila, viem to. Preto si myslim, ze ak k nevere uz nedojde, tak sa bude spravat normalne. Mozno ho to prejde? Mozno je odvtedy iba viac nervozny, aj ked je to uz cez 2-3 roky ... a zbil ma aj kvoli blbostiam. No ja to pripisujem tej nevere, to to spustilo a preto si myslim, ze mozno ak ho rokmi presvedcim, ze k nej nedojde tak sa znirmalizuje, ci?

Sisa61

Ano, Aliss, mas pravdu. On pochadza z uplne funkcnej rodiny a neviem, zeby zazival nieco zle v detsve, nezda sa mi. Jeho rodinu poznam. Ja som videla v detstve kadeco ... Ja iba mne to strasne k nemu nepristane, zeby taky bol a zacal to robit az po rokoch. Presne tie roky, co to nerobil to bol on, ja iba si neviem uvedomit,ze taky je, ci sa mohol zmenit, co sa stalo ... Ale moze byt aj horsi ano, ale zase pri tvojej vete “zmlatenu matku na zemi” no mne to jedneoucho k nemu nepasuje, zeby az tohto mohol byt schopny, ved ho poznam dokonale ... Moze byt horsi, ale nemoze sa zmenit aj k lepsiemu?

Sisa61

Ked ja mam pocit, ze muz, co tyra zenu je k nej omnoho horsi, bije ju asi stale a asi jej casto aj nadava a mozno aj znasilnuje. Mna ten moj aj pochvali, dava mi komplimenty, je ku mne mily. Ja neviem ... Keby bol tyran asi by sa ku mne spraval este horsie. Preto si myslim, ze je to tym provokovanim, ked sa pohadame.

Aliss

Pri tvojej teme som si spomenula na kocku, co tu nedavno pisala...akeho ma agresivneho chlapa, ako si nemoze zobrat do lesa dazdnik, ako on nema s nou trpezlivost a vlastne nepotrebuje poradit, lebo ho aj tak neopusti :D Presne si predstavujem ju, ze toto pise...Ak toto nie je fake a aj napriem tomu, ze si vsetko riadne uvedomujes, ho opustit nechces, tak si trp :) A potom nech trpia aj tvoje deti...a nech to, co pri nom zaziju, nech potom krasne aplikuju do svojich vztahov. Tvoji synovia budu agresivni voci zenam a tvoje dcery budu roztahovat nohy a nastavovat tvar fackam :) Lebo to budu vidiet u svojej matky, ktora sa vedome a dobrovolne rozhodla, ze bude trpiet. Ani ty, ani on na 100% nepochadzate z funkcnych rodin. Som si tym ista, ale pokojne ma oprav ak sa mylim. A aky dopad to malo ma vas? On je agresivny a ty drzis bitku, lebo nemas natolko sebalasky a sebahodnoty, ze si kdesi v hlbke duse presvedcena, ze on je ten pravy. Aleluja. Chces aby tvoje deti zazivali to iste? Ty sa rozhodujes dobrovolne, ale tvoje deti nemozu povedat, ze "nieeee takeho tatka a taku mamku nechceme". Takze ich istym sposobom prinutis zit v rodine, kde budu vidiet mozno denne zmlatenu matku na zemi. Uvedomujes si, ze teraz sice ohrozujes len seba, ale casom mozno dalsich nevinnych ludi? A to vsetko len preto, ze nedokazes opustit niekoho kto ti ublizuje. Gratulujem, to ma logiku :)

Sisa61

Pretoze sa pozeram najma na to aky je okrem tychto “udalosti”. A jeho ma kazdy rad, je usmievavy, na verejnostii posobi praveze skor pokojne a nikdy by ma na verejnosti neurazil, vzdy mi dava komplimenty, vzdy ma praveze chvali. Avsak ked su v jeho okoli deti hned je nervozny a tam uz vtedy vidno, ze nema trpezlivost.