Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bitka od priatela

Príspevok v téme: Bitka od priatela
Sisa61

Ahojte, musim to tu napisat, zbil ma priatel, najprv to zacalo fackou, neskor sa to stupnovalo. Vacsinou to bola stale facka, ale raz ma strkol tak, ze som si buchla hlavu o stenu, ihned ma rozbolela hlava. Dalsikrat sa stalo to, ze ma sotil na zem a kopol, potom mi hodil na zem jedlo z taniera, stal nado mnou a ja som to musela upratat. Vzdy som mu vzapati odpustila. Asi si poviete, ze som hlupa, ale ja bez neho neviem zit, neviem sa od neho odputat, milujem ho aj napriek tomu ako sa obcas sprava. Zial vzdy to spravi v triezvom stave, ale dostane take nervy, nevie sa ovladat, jeho chybou je, ze vobec nema trpezlivost. Stalo sa tiez, ze mi dal facku pred dalsim kamaratom v aute. Tiez to, ze ma raz buchol tak, ze som stratila dych, schulena som cakala, kym sa znivu nadychnem. Bolo to hrozne, ale vzdy mimo tychot situacii je perfektny clovek. Po tychto veciach je vzdy smutny a ospravedlni sa, vidim, ze ho to mrzi. Sam si to priznal a povedal mi, aby som s nim nebola, ze ma bit nechce. Nevieme sa od seba odputat, sex vyzaduje takmer stale a uz aj pri sexe ma zacina fackat. Stale cakam, ze toto obdobie raz prejde a bude vsetko v poriadku. Na verejnosti sa javi velmi pokojne. On aj je pokojny pokial neodstane nervy a vravi, ze ho provokujem. Asi je to moja chyba, asi naozaj provokujem, neviem sa zastavit a ked sa hadame tak rypem. Preto mu to vzdy odpustim. Ja som mu vsak nikdy nedala facku ani nic podobné.

bezlogiky

Zaujimave je natom aj to že ženy,ktoré by po prvej facke sa rozišli tak tie nikdy nikto neudrel...A tie ktoré si to nechaju,na tych sa ti muži- psychopati vyvršuju jedna radosť...čo tym chcem povedať?že sa nebraniš,nič stym nerobiš a preto on vie že si to môže dovolovať...ja neviem no ja by som asi v momente kopla takeho chlapa tam kde to najviac bolí, kebyže ma udrie nech vie ake to je...a ak ty chceš prežiť život s takym to je tvoja vec ale nechapem načo zakladaš taketo provokačne fora a ešte ho obhajuješ...vieš, to normálnych ludi alebo aspon s priemernym IQ vytača...dufam že je tato tema fake,že su prazdniny tak decka sa nudia...a že takychto žien s takym zmyšlanim bude len ubudať..hej a ešte.. bullshit typu "nerobi to často" a podobne si vrav vieš komu...žeby si trpla kedy to zas na neho pride??Bože daj nech je to naozaj fake tema...

PreSisuzobudsa

Dievca zlate, take chovanie sa neda zdovodnit ani prepacit, je to ciste nasilie, chod od neho prec, podaj trestne a nebud uz totalna pica, chlap ta ma ochranovat a milovat nie tlct!!!
Alebo chces skoncit ako moja mama? Dokopana vo vysokom stadiu tehotenstva, na hlave hematomy, posunute stavce a vykopane vsetky zuby? Nechapem taketo tupe zeny ...takehoto chces otca svojich deti? Aby mali aj tie deti takyto zivot, hnus ....dostan rozum a prec od neho ....

Kami91

Nezvykne sa sexuálny styk proti svojej vôli u žien klasifikovať ako znásilnenie? Toto by už mala riešiť polícia.

poradim38

Boze na co cakas???? Kym ta zabije??? Ved to je chory clovek.... to akoze on ta zbije a potom o 5 minut pride s ospravedlnenim a usmevom na tvari a ty mu skocis do narucia a povies mu ako ho milujes??? Tebe asi uz preskocilo z toho fackania...... ale tomuto sa neda pomoct, ja som mala susedu este davnejsie ked som byvala sama, ktora mne chodila vyplakavat ako ju jej muzicek bije... mlada pekna baba 25 rocna.... co ma este zivot pred sebou a mohla ho davno kopnut do riti a zariadit si novy zivot s niekym inym.... nie, bola sprosta, ona nemoze odist lebo nema peniaze a jej rodicia ju vyhodili z domu a nema kam ist.......hrozne sa na toto pozerat a hlavne ked vkuse v noci pocuvate ako tam vresti ten agresor a do rana pocuvate iba plac.......na druhy den vam pride susedka zaklopat na dvere s taskou, s monoklami a sama modrina ze ci nemoze u vas ostat na noc.... a ked jej este davate rady, tak to ignoruje.... toto nie je normalne, no, neviem ako to snou dopadlo, ja som sa potom odstahovala, ale niektore zeny su strasne sproste......
A moja hlavne si nezacni davat teraz za vinu to, ze to je tvoja chyba, to nech ta ani nenapadne, lebo presne o toto ide tym agresorom, aby z vas urobili najvecsie trosky a vy sa nezmohli na jedine slovo...... a prosim ta, utec od neho co najskor

Majka15

Asi sa aj od neho bojíš odísť, bojíš sa čo by bolo potom. Možno máš pocit že ťa nič lepšie už nečaká, že to bude ešte horšie, bojíš sa zmeny, pretože maš traumu.
Prečítaj si stránky o týraných ženách na Slovensku. Môžeš tam len tak anonymne zavolať alebo napísať na email a opýtať sa čo máš robiť.
Sú tam odborníci ktorí s tým majú skúsenosti a poradia ti.

adc

No, neviem, sisa, mne to pripadá dosť zvláštne, ak niekto zľahčuje také vážne signály ako hrubosť a násilie a myslí si, že sa to "nejako" zmení, hoci skúsenosti iných jasne svedčia o opaku. Pripadá mi to ako dať do lotérie celú svoju budúcnosť a čakať na zázrak. Ten však takmer určite nepríde. Ale to, čo takmer určite príde, bude sklamanie, bolesť a znovu len bolesť. Ak to chceš podstúpiť, potom je to tvoje vlastné rozhodnutie, ale potom bolo asi zbytočné sem písať, ak si už bola aj tak rozhodnutá.

sajmilinka

v prvom rade si uvedom, že to vôbec nie je tvoja chyba a kopni ho do pr... taký chlap si ťa vôbec nezaslúži

katka7362

Ty si presne pripad zeny ktora svojho tyrana obhajuje, a aj vsetko co robi. Potrebujes odbornu pomoc. Nic z toho co tu vsetci piseme nepreniklo do tvojho mozgu a to je velky problem ktory si ty evidentne neuvedumujes.

Vies o tom ze su aj iny muzi na tomto svete ktory nefackaju a nebiju zeny? Nechcel by si radsej byt s takym?

Mna by raz chlap udrel, mohol by to byt aj Brad Pitt s milionmi na ucte a najlepsou povahou na svete, v tom momente by letel a bol by koniec.

dobreuz

Ešte koľkí to máme povedať??? Treba sa s ním okamžite rozviesť a upovedomiť políciu, veď je to agresívny psychopat, to že sa k vám správa na verejnosti pekne, to je len jeho maska. Ináč súhlasím s názorom, že treba pomoc psychológa pre oboch.