Ahojte, musim to tu napisat, zbil ma priatel, najprv to zacalo fackou, neskor sa to stupnovalo. Vacsinou to bola stale facka, ale raz ma strkol tak, ze som si buchla hlavu o stenu, ihned ma rozbolela hlava. Dalsikrat sa stalo to, ze ma sotil na zem a kopol, potom mi hodil na zem jedlo z taniera, stal nado mnou a ja som to musela upratat. Vzdy som mu vzapati odpustila. Asi si poviete, ze som hlupa, ale ja bez neho neviem zit, neviem sa od neho odputat, milujem ho aj napriek tomu ako sa obcas sprava. Zial vzdy to spravi v triezvom stave, ale dostane take nervy, nevie sa ovladat, jeho chybou je, ze vobec nema trpezlivost. Stalo sa tiez, ze mi dal facku pred dalsim kamaratom v aute. Tiez to, ze ma raz buchol tak, ze som stratila dych, schulena som cakala, kym sa znivu nadychnem. Bolo to hrozne, ale vzdy mimo tychot situacii je perfektny clovek. Po tychto veciach je vzdy smutny a ospravedlni sa, vidim, ze ho to mrzi. Sam si to priznal a povedal mi, aby som s nim nebola, ze ma bit nechce. Nevieme sa od seba odputat, sex vyzaduje takmer stale a uz aj pri sexe ma zacina fackat. Stale cakam, ze toto obdobie raz prejde a bude vsetko v poriadku. Na verejnosti sa javi velmi pokojne. On aj je pokojny pokial neodstane nervy a vravi, ze ho provokujem. Asi je to moja chyba, asi naozaj provokujem, neviem sa zastavit a ked sa hadame tak rypem. Preto mu to vzdy odpustim. Ja som mu vsak nikdy nedala facku ani nic podobné.
Bitka od priatela
Si len ďalšia žena, ktorá miluje deb1la a nevie si rady lebo ho miluje... pruťahuje ťa na ňom asi tá agresivita, lebo vy ženy máte radi takých haizlov aj keď vám ubližujú tak im to trpíte lebo chcete od nich tie "silné gény" aby ste mali dobré potomstvo... vsadím sa, že keby si stretla chlapca, ktorý by bol k tebe milý a nesprával sa k tebe ako ku štetke tak by si ho ani nechcela...
Jedna moja stará známa je tiež s takým deb1lom.. A to som si myslel že ona taká nie je.. vysokoškoláčka, celý čas čo som ju poznal (už od destva) som si nikdy nemyslel že bude s takým hovadom, taká milá, múdra, šikovná baba a je s takým hovadom čo si ju ani neváži a na verejnosti ponižuje...
vy ženy ste fakt divné a je mi vás ľúto že sa takto zhadzujete a správnych chlapov odmietate a namiesto toho milujeté takéto hnusné hovädá.
Dakujem za odpoved. Moji rodicia o tom nevedia. Vlastne ho maju velmi radi. Mozno som naivna preto, lebo poznam jedneho cloveka, ktory taky bol, ked sa opil, no praveze vekom taky byt prestal. Ja si mozno preto tiez myslim, ze on prestane.
Nedá mi nedodať - len komu neni rady tomu neni pomoci.
PS - ak by si bola moja dcéra, viac ťa dotyčný neuvidí. Si veľmi naivná ak berieš vinu na seba.
Este sa parkrat stalo aj to, ze chcel velmi sex, ked ja som bola nahnevana. Vravela som mu, ze nie, ale akoby som nemala slovo. V podstate ma prilahol a drzal mi ruky. S tym, ze mi vravel, ze vie, ze to zboznujem a ze to chcem.... O tom som sa s nim ale nebavila, po sexe bolo vsetko OK. Asi robim chyby ja.
Dakujem za odpovede. Nesla som to tu iba napisat a obhajovat ho ako to vyznelo, skor som to tu potrebovala napisat preto, aby som videla reakcie ludi, pretoze viem, ze som ako hlupa, uvedomujem si, ze to normalne nie je, ale zaroven si myslim, ze to normalne je. Ze sa to stalo parkrat a ja neviem ani co si mysliet :( Mam pocit, ze ak ho v hadke nebudem provokovat bude sa spravat super. Neviem, rozchodov bolo niekolko a ked som sa rozisla zrazu som pocitovala taku uzkost, ze mi chyba natolko, zeby som urobila pre neho vsetko, aj dieta by som chcela mozno, aby sme boli spolu. Potom si ale uvedomim, ze takto rozmyslat nemozem. Jednoducho som potrebovala vidiet reakcie ludi, lebo neviem ani, co prezivam. Ja facku nenazyvam bitkou a vobec ani neviem, ci sa da toto, co som pisala nazvat tyranim. Pretoze on mal aj slzy v ociach, vzdy to lutuje (je pravda, ze raz mi vykrical, ze to nelutuje a ze to mal spravit silnejsie :( Ja neviem, co prezivam ...... Mozno ze je facka bezna vec, ktoru ludia peoste musia prekonat, ja neviem.
Okamžite ho opusti, nezlepší sa to, a zásadnou chybou je, že berieš navyše vinu za seba. Aj keď ho miluješ, nemá ťa čo fackať. Nikto na to nemá právo. Ak chceš byť v živote šťastná, nemôžeš byť s tyranom. Začína to fackami a skončí to horšie. MUSÍŠ ho opustiť. !!! A on nech sa ide dať liečiť. Žiaľ.
Si hlupa. Preco s nim este stale si? Chlap ktory polozi ruku na zenu nie je chlap ale chudak. Mala by si vediet ze sa to nezmeni a bit ta bude stale. Pravdepodobne je cholerik alebo co a nemozes mu to spravanie tolerovat. Ved ten clovek ti ublizuje. Nemozes ho predsa tak vyprovokovat aby ta kopal na zemi. Spamataj sa dievca a ukonci to prosimta. Mozes skusit aj manzelsku poradnu alebo psychologa ale ja by som volila rychlejsiu cestu
Musíte ho okamžite opustiť, aby vás bil? To kde sme? A hneď aj podať trestné oznámenie!