Ahojte, musim to tu napisat, zbil ma priatel, najprv to zacalo fackou, neskor sa to stupnovalo. Vacsinou to bola stale facka, ale raz ma strkol tak, ze som si buchla hlavu o stenu, ihned ma rozbolela hlava. Dalsikrat sa stalo to, ze ma sotil na zem a kopol, potom mi hodil na zem jedlo z taniera, stal nado mnou a ja som to musela upratat. Vzdy som mu vzapati odpustila. Asi si poviete, ze som hlupa, ale ja bez neho neviem zit, neviem sa od neho odputat, milujem ho aj napriek tomu ako sa obcas sprava. Zial vzdy to spravi v triezvom stave, ale dostane take nervy, nevie sa ovladat, jeho chybou je, ze vobec nema trpezlivost. Stalo sa tiez, ze mi dal facku pred dalsim kamaratom v aute. Tiez to, ze ma raz buchol tak, ze som stratila dych, schulena som cakala, kym sa znivu nadychnem. Bolo to hrozne, ale vzdy mimo tychot situacii je perfektny clovek. Po tychto veciach je vzdy smutny a ospravedlni sa, vidim, ze ho to mrzi. Sam si to priznal a povedal mi, aby som s nim nebola, ze ma bit nechce. Nevieme sa od seba odputat, sex vyzaduje takmer stale a uz aj pri sexe ma zacina fackat. Stale cakam, ze toto obdobie raz prejde a bude vsetko v poriadku. Na verejnosti sa javi velmi pokojne. On aj je pokojny pokial neodstane nervy a vravi, ze ho provokujem. Asi je to moja chyba, asi naozaj provokujem, neviem sa zastavit a ked sa hadame tak rypem. Preto mu to vzdy odpustim. Ja som mu vsak nikdy nedala facku ani nic podobné.
Bitka od priatela
V takomto dominantno-submisívnom vzťahu zvykne dobre fungovať sexuálna príťažlivosť, preto je ťažké odísť. To že ťa aj pri sexe premohol zrejme v kútiku duše vzrušovalo tak jeho ako aj teba, aj keď si sa naoko bránila.
Zneužívate sa navzájom, no zdá sa ti to lepšie ako zostať sama, okrem toho si neustále okrem záporov pripomínaš jeho klady.
cítiš sa bez neho neistá a si závislá aspoň na tej citovej opore, ktorú ti dáva, takže sa ti zdá byť neznesiteľné fungovať bez neho aj keď ťa niekoľko krát udrel a evidentne si ťa neváži tak akoby mal......
Tu žiadne rady vlastne nepomôžu, v srdci ti musí postupne dozrieť pevné rozhodnutie, že bez neho alebo s niekým iným by si bola šťastnejšia.
Na mňa raz zaútočil jeden chlap, s ktorým som chodila, bolo to, akoby mu preplo. Vo mne sa zdvihol asi adrenalín, tlak aj tep, podarilo sa mi vyhnúť jeho útoku a sotila som ho do hrude. Spadol tak, že si buchol hlavu a zostal ležať na chrbte na zemi. Trochu som sa zľakla, ale nič sa mu nestalo a on v šoku, na to odišiel. Ja som ostala tiež v šoku, odkiaľ sa vo mne nabrala tá sila, lebo som skôr krehkej postavy a ani neviem, či by som sa vedela biť. Viac sme spolu neboli a viem, že toto netolerujem.
Hej, aj keby ťa udrel raz za 6 mesiacov, tak je to týranie. Či si robíš tabuľku a podľa toho sa rozhodneš?
Praveze ja som sa velakrat cudovala, ze som velmi nemala odreniny ani skrabance, skor ma bolela ruka napriklad ... alebo ked som mala ten vyrazeny dych ma skor rebro bolelo, parkrat som mala modrinu na ruke, ale nic velke, beznu. Nic si nevsimol nikdy nikto, aj ked mi dal facku ja som hned potom, ked ma to preslo, isla do zekadla s pocitom, ze urcite mam odtlacku a mala som iba chvilu potom, ale zmizla. Nikdy nebolo na mne nic vidiet. Ale pisete, ze hulvat, no on sa vie aj velmi pekne ku mne spravat. Ak je takyto nazlosteny tak raz za 2 mesiace mapriklad, znamena to uz, ze ma tyra? Lebo ja sama neviem, pretoze si uvedomujem, ze to sama objektivne posudit neviem, kedze som vo veci zaangazovana citovo. Dakujem za kazdu reakciu.
dievča z tých bitiek, faciek, kopancov a udretí musíš mať modriny a škrabance a to tvoji rodičia nevidia?
prečo sa s ním nerozídeš? Vyhráža sa ti?
Prečo si s takým koko/om najeban/m?
Ako sory za výraz ale ten chlap je totálny grobian a hulvát
Aliss, niekolkokrat som sa vyjadrila, ze to fake nie je ... a deti lutovat nemusis, pravdepodobne do tohto vztahu nepridu, pretoze on sa boji deti ako cert kriza. Vcera spravil zase to, ze ma tak schytil za ruku dvakrat, ze som mala skoro modrinu, ale ja som ostala ticho (neprovokovala som, neutocila som na neho slovami iba bola ticho) iba som vravela, nech ma necha, ze to boli a pustil ma. No ten pohlad, akoby to ani on nebol. Ale pokial som ticho, vie sa ovladnut.
S chlapmi vo veku môjho otca (ak si taký starý ako píšeš) nerandim. Je to uchylne.
simiona, ponúka platí aj pre teba a vdaka za kompliment.
Občas mám pocit, že pilčuk je tínedžer. Vážne.
Mrauka, takže nie si sama alebo nemáš záujem ?