Kontaktne sosovky iba doplnok okuliarov?

age44

aha, prepac dedy, to som ta nepochopila. ale nevadi. ja mam tiez teraz taky problemik, ale na kontrolu pojdem asi az v oktobri, ked mi bude treba kupit nove balenie. ja neviem ci mi prestal vyhovovat material, alebo su to len hormonalne zmeny, ale nejako nie velmi dobre znasam tie svoje surevue. hlavne rano mam problem ich zalozit, potom niekedy poobede ma zacnu rezat, ale potom uz do vecera, do noci je to ok. len tie rana ma hrozne stvu, niekedy to uz chcem nechat tak.... ale nemozem :-))) ja som zavisla na sosovkach.

age44

na piatykrat? nic si z toho nerob, ja mam tiez dni, ked si nemozem rano zalozit sosovky a cistim ich donekonecna, niekedy veru az na treti pokus sa mi podari. stale mam pocit, ze ma skriabu a ze nie su dost ciste... ale nakoniec vzdy ja vyhram. niekedy si aj zanadavam. ale tuky-tuk, nestava sa mi to casto. a to, vravim, nosim sosovky uz viac ako 10 rokov.

majka s.

JA TO NECHCEM VZDAT. prave som sa odhodlala schudnut, aby som mala aj peknu postavu. verim, ze sa mi to podari. nechcem to zahodit :o). som velmi stastna uz teraz a ked budem moct nosit sosovky normalne, ze mi to nebude vadit, tak budem v 7.-dmom nebi :o). takze tak.

age44

no, to som zvedava ako ti to pojde :-) lebo niektori to hned vzdaju, ze im to nejde. treba si zvyknut. nemusis ani k ocnej, mozes aj do aplikacneho strediska, v niektorych vacsich mestach su samostatne, tam budu mat na teba viac ciasu, lebo u ocnych lekarov je to hroza, kazdy den maju milion pacientov a tak nebude mat na teba tolko trpezlivosti. a aspon prvykrat by si si zasluzila, aby ta to neodradilo. predpokladam ze si z vychodu, ked ides na pravoslavnu. tak je urcite aplikacne stredisko v kosiciach a j v presove.

majka s.

ahoj age, chystam sa ku ocnej teraz dakedy buduci tyzden, ked budem mat cas. dozvedela som sa, ze aj ona predava sosovky. takze to chcem skusit urcite. tesim sa :o)

age44

jaaaj a k samej podstate temy, ze sosovky iba doplnok okuliarov..... ano, treba byt opatrny, lebo oci su velmi cenne, ale mne prave boli sosovky doporucene, ze pre vyssie myopie je to to najlepsie. a vlastne ja ich nosim uz od nizsej myopie :-)

age44

to je predsa jedno, maji, ci je to bohoslovecka, hlavne je aby ta bavila ta socialna praca, ktoru si si vybrala, to je jedno na akej fakulte. a to ta bude urcite.
mas pravdu, presne to je najlepsi cas na zmenu - budes sa lepsie citit a urcite aj lepsie vyzerat. (mne vadi na okuliaroch hlavne to, ze mam v nich take male ocka, aj ked v skutocnosti ich mam, naopak, dost vyrazne, preto mam rada sososvky). a este ked raz vyskusas farebne..... len potom to bude zaujimave.

majka s.

ahoj age, dik, ze si napisala to o sporte. teraz momentalne totiz drzim 90-dnovu dietku a uz som schudla 3,5 kg, takze sa velmi tesim. Ale cvicit este nechodim, pretoze beriem momentalne antibiotika. Nedavno u nas otvorili mestske kryte kupalisko, takze chcem tam zacat chodit. Prijali ma na Pravoslavnu bohoslovecku fakultu, odbor Socialna praca. Najprv som nebola nadsena (ze je to bohoslovecka...), ale napokon som sa dozvedela, ze potencionalni knazi a ostatni studenti su oddeleni :o). Takze je to super. Sa tesim. A aj preto, ze nastupujem na vysoku skolu, mi kamaratka odporucala si vymenit okuliare za sosovky (predsa len... stretnem viac chlapcov, ako partia ked pojdeme niekde von a tak...). Takze som rozhodnuta. Prajem ti pekny den a dakujem.