Ahojte. mám taký problém, no možno to ani tak nie je problém, ako dilema :) Už dlhšiu dobu sa s priateľom bavíme o svadbe, no zásnuby sme ešte nemali... Keďže to už nie je tajomstvom, priateľ mi navrhol, aby som si vybrala sama zásnubný prstienok. Aj ma to potešilo, lebo zrovna rovnaký vkus nemáme :D No ako si vybrať, keď sa mi ich páči asi trilión. Oplatí sa dávať si vyrábať snubák na mieru?
Mám si vybrať snubný prsteň
No problém je ten že by som rada niečo originálne, nič tuctové. Pozerala som na internete hand made výrobu no tam je všetko buď zo striebra alebo chirurgickej ocele a ja by som chcela zlato. Do zlatníctva sa teraz nedostanem aj keby som chcela, jedine s kuklou na hlave možno :(
my sme sa tiez dohodli na maximalnej ceny a dali sme si ho navrhnut a spravit obaja sme sa na nom realizovali :)
Myslim ze je to na dohode tak vybrat si prsten za 2000€ asi je cez nie? hlane ak ti povie ze na ten nemam doplat si :)
Baby keď ste si samé vyberali snubný prsteň tak ste aj pozerali na cenu či ste si proste len vybrali a neriešili ste? My sme sa s drahým dohodli, že si nejaký vyberiem ja sama aby si bol istý, že sa mi bude páčiť, ale je mi také nepríjemné sa ho pýtať či mám nejaký finančný strop. Účty máme každý svoj takže moc neviem či má niečo našetrené a tak
buducamamina hej ja som im tam tiez pisala, sice oni tam maju viacero tych stranok tak neviem ci sme na tu istu pisali ale ja mam s nimi taku skusenost, ze prakticky vsade odpisu hned :)
vanes11 ahoj ano oni su z bratislavy, ak by si chcela nejake sperky priamo na mieru tak je dobre priamo ist do toho 3d zlatnictva, aspon ked budete riesit ten dizajn aby si naozaj mala sperky presne take ako si predstavujes :) podla mna to stoji za to, ak by si chcela teda snubny prsten tak to je velmi dolezite a mne osobne napriklad by na tom zalezalo takze by som tam tu cestu merala ak nie ste niekde z vychodneho slovenska alebo tak
Bia554 skusala som uz a odpisali hned prakticky :) Dakujem za radu
Vanes11 vies co napisat im mozes ale podla mna je najlepsie ked tam ides aby ste sa dohodli na tom co vlastne chces :)
vanes11 mam preco? :) co by si chcela vediet?
buducamamina to neviem ale ved vyskusaj, mozno ti odpisu aj tam :) ja sama som este neskusala