Mám si vybrať snubný prsteň

Príspevok v téme: Mám si vybrať snubný prsteň
alexiara

Ahojte. mám taký problém, no možno to ani tak nie je problém, ako dilema :) Už dlhšiu dobu sa s priateľom bavíme o svadbe, no zásnuby sme ešte nemali... Keďže to už nie je tajomstvom, priateľ mi navrhol, aby som si vybrala sama zásnubný prstienok. Aj ma to potešilo, lebo zrovna rovnaký vkus nemáme :D No ako si vybrať, keď sa mi ich páči asi trilión. Oplatí sa dávať si vyrábať snubák na mieru?

lavila

....nehovoril mi zatial nic co sa tyka penazi. Ale tak ja zase tiez viem co si mozeme dovolit a co uz nie :) Nejde mi zase o to aby bol zavratne drahy.

syliwiana

Tak ak ti to nevadi tak to je tvoja vec no :) Tak vyberaj teda mudro. Mas aj nejaky financny strop ci ti dal aj v tomto volnu ruku?

mijja

V pohode, nie je za čo vlastne ešte :) Ak by si ale nenašiel nič také čo by sa ti páčilo z tých čo tam majú tak keď si u nich dohodneš to stretnutie tak tam dáte dokopy aj úplne nový prsteň len to už je všetko o tom čo sa bude polovičke páčiť :)

mijja

To je v pohode. Stačí keď im tam napíšeš napríklad veľkosť akú by si chcel, aký chceš kov drahý a už sa potom na cene dohodnete. Nedá sa tam napísať cena keď sa to tak pohybuje podľa toho akú ty máš predstavu

lavila

....nechcem spekulovat. Mne to fakt vobec nevadi, ze si ho mam vybrat sama. Aj pre mna je to tazke a nie este pre neho. Usetrim ho toho :D

syliwiana

Nie ale podla mna by mal aspon trosku vediet co sa ti paci :) Je to vas vec koniec koncov len mi to prislo trosku take zvlastne :) Mohla si aspon vyskusat nech ti ukaze aky by ti kupil a keby sa ti pacil tak to uz nechat nanho nech teda vyberie podobny

metrio

o tych som uz pocul ale nevedel som, ze robia takto sperky na mieru, som myslel, ze len predavaju tie co maju. neviem ci som nepozeral nieco uz aj na ich stranke. ale nemali tam ceny tak som bol z toho taky trochu zmateny