Mám si vybrať snubný prsteň

Príspevok v téme: Mám si vybrať snubný prsteň
alexiara

Ahojte. mám taký problém, no možno to ani tak nie je problém, ako dilema :) Už dlhšiu dobu sa s priateľom bavíme o svadbe, no zásnuby sme ešte nemali... Keďže to už nie je tajomstvom, priateľ mi navrhol, aby som si vybrala sama zásnubný prstienok. Aj ma to potešilo, lebo zrovna rovnaký vkus nemáme :D No ako si vybrať, keď sa mi ich páči asi trilión. Oplatí sa dávať si vyrábať snubák na mieru?

malik

caute, vidim, ze tu mate dost druznu debatu, riesime teraz doma obrucky, vsetko uz pomaly na svadbu nachystane, ale my si proste nevieme vybrat obrucky a to som si myslela, ze to bude asi to najposlednejsie a najlahsie co budeme vyberat a riesit, mate nejake tipy? Viete mi odporucit pripadne ukazat ake mate vy a odkial?

simka456

Podla mna sa musi dat niekde, ved to zase nie je nejaka uplna novinka. Ja ked som bola na svadobnom veltrhu nedavno tak mi to tam v niektorom stanku aj hovorili, ze u nich je taka moznost ale neviem si teraz spomenut, ze presne kde to bolo. Pozriem si tie materialy co som si odtial doniesla a uvidim

veva36

davali ste si niektora robit snubny prsten aj z vlastneho zlata? da sa to vobec niekde u nas? viem, ze kamoska si tak davala robit v zahranici ale u nas je vsetko 30 rokov pozadu takze by ma ani neprekvapilo keby sa to nedalo ale skusim ci nahodou motyka nevystreli :D

syliwiana

Fotku nemas? Hrozne som zvedava ked vravis, ze sa jej tak pacil, ze co ste vlastne vymysleli :D Som proste taka straka, ja mam hrozne rada sperky

metrio

nechal som si poradit trochu, aj ked mal som svoju predstavu ale este sme ju upravili aby vyzeral trochu slavnostnejsie

mijja

Aj si dal urobiť nejaký úplne originálny prsteň podľa teba, teda podľa nej :D Alebo si sa inšpiroval nejakým čo už oni mali?

metrio

to aj ja. bol som dost nervozny ale ked uz povedala ano tak to vsetko opadlo a bol som rad. a ten prsten sa jej pacil takze som to trafil :D