Ahojte. mám taký problém, no možno to ani tak nie je problém, ako dilema :) Už dlhšiu dobu sa s priateľom bavíme o svadbe, no zásnuby sme ešte nemali... Keďže to už nie je tajomstvom, priateľ mi navrhol, aby som si vybrala sama zásnubný prstienok. Aj ma to potešilo, lebo zrovna rovnaký vkus nemáme :D No ako si vybrať, keď sa mi ich páči asi trilión. Oplatí sa dávať si vyrábať snubák na mieru?
Mám si vybrať snubný prsteň
O com to je ked si ma baba vybrat prsten :) ake mas potom z toho prekvapenie. Kazdym prsten je svojim sposobom pekny a ked je od milovanej osoby tak este lepsie.
tak vsetko je vybavene, cez vikend som sa uz konecne aj odhodlal a poziadal som ju o ruku, nastastie povedala ano takze vsetko dobre dopadlo a chcem sa podakovat este raz za pomoc a za radu
Super tak daj potom vediet, ze kolko ta vyde ten prsten :)
....mam istu predstavu uz ale idem sa este poradit do 3d zlatnictva, nech mi tam spravia este navrh a ked to bude ok tak si ho dam vyrobit. Len chcem proste mat istotu bude vyzerat tak dobre ako v mojej hlave :D :D Lebo si velakrat vysnivam kadeco alebo som si napriklad predstavim v hlave co si obleciem a nakoniec ked si to obleciem tak to vyzera hrozne :D
idem tam poobede tak dam potom vediet ako to dopadlo. ak pojde vsetko dobre tak hned ako bude prsten hotovy naplanujem nejaku veceru a pojdem na to. nebudem uz zbytocne cakat
Hej tak super, daj potom vedieť ako si dopadol či ste niečo vybrali, vymysleli. A na kedy to teda plánuješ?
makam neboj sa, pisal som im hned stvrtok takze na tento tyzden stvrtok mam hned aj dohodnute stretnutie lebo som pisal, ze ma to celkom suri takze uvidim co mi tam povedia
A nejaka predstava teda? Uz vies aspon aky kov by si si chcela? Na aky styl prstienok? :)
Tak ak to teda chceš stihnúť teraz v marci tak by si už na tom mal zamakať. Dohodni si aspoň to stretnutie keď už nič iné a tam uvidíš
aha tak to som nevedel. no bol sem teraz dlhsiu dobu mimo kvoli praci, musel som ist na pracovnu cestu a nemal som moc cas na to mysliet ale zavolam tam teda dohodnem sa s nimi