Mám si vybrať snubný prsteň

Príspevok v téme: Mám si vybrať snubný prsteň
alexiara

Ahojte. mám taký problém, no možno to ani tak nie je problém, ako dilema :) Už dlhšiu dobu sa s priateľom bavíme o svadbe, no zásnuby sme ešte nemali... Keďže to už nie je tajomstvom, priateľ mi navrhol, aby som si vybrala sama zásnubný prstienok. Aj ma to potešilo, lebo zrovna rovnaký vkus nemáme :D No ako si vybrať, keď sa mi ich páči asi trilión. Oplatí sa dávať si vyrábať snubák na mieru?

stanienka

dokopala som sa cez vikend k tomu aby sme sa o tom porozpravali konecne. a dosli sme k nejakej sume takze som rada a uz teraz viem, aspon na ake sa mozem zameriavat

violoncistka

nemas na vyber podla mna. ked si vyberies lacny tak ho urazis a ked drahy tak mu bude luto, ze si ho nemoze dovolit. podla na najmenej bolestiva cesta pre neho aj pre teba bude ked sa ho narovinu spytas. predsa ked ti navrhol taku vec tak musi ocakavat, ze takato otazka pride

stanienka

ja viem, ze by to malo byt normalne alebo teda, ze by som sa nemala bat sa ho na to pytat ale podla mna je to velmi taka tazka tema. aspon teda pre mna, nemam rada ked musim s niekym rozoberat taketo veci aj s mojim buducim manzelom. lebo ho nechcem urazit ani nic

zdravienko175

neya nie tak som to nemyslela :) mozes si u nich povedat aku mas predstavu a do akej sumy by si chcela ist maximalne a vedia sa s tebou nejako dohodnut a napasovat ti to :)

silvusiq

Jooj tak to si neviem predstaviť kde by na to úplne tí chlapi brali. A hlavne mi to možno príde aj zbytočné. Väčšina žien ten prsteň nenosí nejako dlho, rok - dva a potom je odložený. Načo

Van-ness

Niekde som citala, ze by to mal byt trojnasobok mesacneho platu muza ale nie kazdy si to moze pravdaze dovolit :)

Najčítanejšie články