Mám si vybrať snubný prsteň

Príspevok v téme: Mám si vybrať snubný prsteň
alexiara

Ahojte. mám taký problém, no možno to ani tak nie je problém, ako dilema :) Už dlhšiu dobu sa s priateľom bavíme o svadbe, no zásnuby sme ešte nemali... Keďže to už nie je tajomstvom, priateľ mi navrhol, aby som si vybrala sama zásnubný prstienok. Aj ma to potešilo, lebo zrovna rovnaký vkus nemáme :D No ako si vybrať, keď sa mi ich páči asi trilión. Oplatí sa dávať si vyrábať snubák na mieru?

stanienka

jasne, mne sa to stretnutie nakoniec prelozilo ked nastal tato situacia a momentalne to riesime vsetko cez maily a cez telefon ale aj tak je to v pohode, som rada, ze zvolili takyto postup. ja neohrozujem ich a oni neohrozuju mna, idealna situacia. maju aj na stranke svoje kontakty tuto www.3dzlatnictvo.sk, tam mas hned aj napisane, ze si mozes dohodnut aj video konzultaciu co je teraz uplne super :) a nie ako som uz pisala, teraz nie je osobne stretnutie dobry napad takze to radsej ries tiez takto :)

stanienka

zajtra tam mam ist tak tam az uvidim. zatial teda som si neurcila uplne lebo chcem vediet ze kolko cca by mohol stat. ked mi tam povedia tak sa hadam nejako dohodneme. a asi mozes ale ak tam budu mat niekoho tak asi ti aj tak povedia kedy mas prist inokedy aby sa ti mohli venovat, ja som tam pre istotu dopredu volala

stanienka

este presne neviem, mame iba dohodnute do akej sumy to moze byt ale neviem ci pojdem az pri tu hornu hranicu. narazila som teraz na 3d zlatnictvo v bratislave kde si mozes vyskladat ty svoj vlastny prsten aj podla toho aky mas nan rozpocet dany. tak som si tam zajednala stretnutie a uvidim co sa tam dozviem :)

Mravcik

Ja som tiež dostala za úlohu od muža si vybrať snúbny prsteň. Rovnako som mala problém si z toľkej ponuky vybrať. Nakoniec som vybrala 10 najkrajších a dala som mu jeden z nich vybrať. A dostala som ho až ako prekvapenie v krabičke :) vďaka zľavám na www.kodino.com som mohla vybrať aj drahší, ktorý po zľave bol cenovo prijateľný :)