Mám si vybrať snubný prsteň

Príspevok v téme: Mám si vybrať snubný prsteň
alexiara

Ahojte. mám taký problém, no možno to ani tak nie je problém, ako dilema :) Už dlhšiu dobu sa s priateľom bavíme o svadbe, no zásnuby sme ešte nemali... Keďže to už nie je tajomstvom, priateľ mi navrhol, aby som si vybrala sama zásnubný prstienok. Aj ma to potešilo, lebo zrovna rovnaký vkus nemáme :D No ako si vybrať, keď sa mi ich páči asi trilión. Oplatí sa dávať si vyrábať snubák na mieru?

luccca18

Ale prosim ta, jasne je teraz takato situacia ale nie je to koniec sveta a treba to tak aj brat. Pokial nemate vy v rodine teraz nejaku zlozitu situaciu kvoli tomuto tak to neodkladajte

majuskad

prakticky nevadi, my si vieme spravit romantiku aj doma :D len reku ci to je vobec teraz vhodne ked je takato situacia, ludia sa boja o zivoty, o blizkych, neviem no

luccca18

Ja by som tiez sla do toho, ved potom si mozete spravit nejaku oslavu alebo sa vybrat na nejake oblubene miesto. Mozno sa ani neznadate a kym vyberies prsten aj bude po vsetkom

stanienka

ak ti nevadi, ze to nebude na nejakom uplne specialnom mieste alebo v nejakej restauracii tak preco nie :) ved zivot nekonci ;)

majuskad

riesili by ste teraz zasnuby alebo by ste kaslali na to. priatel mi povedal, ze by bol rad keby som si vybrala nejaky prsten ale neviem ci je to v tejto dobe vhodne

stanienka

to ja teraz neviem presne povedat, bud im napis tam na fb alebo tam zavolaj a nejako sa isto dohodnete :) dovolat sa dovolas isto :)

janilka

jooj dakujem krasne, pozeram ale na internete, ze maju zatvorene? aspon na googli mi to tak pise, ze docasne. dovolam sa tam niekomu aj tak? nevies?