Mám si vybrať snubný prsteň

Príspevok v téme: Mám si vybrať snubný prsteň
alexiara

Ahojte. mám taký problém, no možno to ani tak nie je problém, ako dilema :) Už dlhšiu dobu sa s priateľom bavíme o svadbe, no zásnuby sme ešte nemali... Keďže to už nie je tajomstvom, priateľ mi navrhol, aby som si vybrala sama zásnubný prstienok. Aj ma to potešilo, lebo zrovna rovnaký vkus nemáme :D No ako si vybrať, keď sa mi ich páči asi trilión. Oplatí sa dávať si vyrábať snubák na mieru?

majuskad

daj si urobit tak ako som ja pisala, v tom zlatnictve :) tam ti spravia podla obrazka v pohode alebo si mozes spravit aj vlastny navrh na ich stranke

klaksima

prepacte, aj som sem chcela pridat obrazok a uplne som na to zabudla. hladala som aj cez google cez tie obrazky ale nic mi nenaslo ked som dala ten obrazok. asi si budem musiet najst nejaky iny. no ja b y som to chcela presne tak, ze ho budem nosit normalne aj po svadbe

Jarunka12

Tak to ale vôbec nemusí byť, veď teraz už si koľko žien kupuje snubáky a potom aj obrúčky tak aby mohli nosiť oboje stále na jednom prste

Isue

To je podľa mňa zbytočná komplikácia. Dobre chápem, že chceš mať taký ako si predstavuješ ale budeš ho nosiť potom? Ak chcete mať svadbu tak to nie je škoda, že ho budeš mať ja neviem rok a potom ho odložíš? Chceš do toho toľko investovať?

kikusqa788

alebo si daj upraviť nejaký podobný prsteň :) teraz už je hrozne veľa možností. aj výber je už úplne o niečom inom ako pred pár rokmi

klaksima

ja som si nasla nadherny prsten, akoze obrazok na internete ale nikde neviem najst kde sa da kupit :( neviete mi pomoct?

majuskad

anoo, nakoniec som si vybrala asi tri prstene :D tak som si dala z nich urobit jeden prsten v 3D zlatnictve :) z kazdeho sa mi proste pacilo nieco a nevedela som sa rozhodnut a tak som si povedala, ze by som ich najradsej spojila do jedneho. coskoro uz bude aj hotovy