Mám si vybrať snubný prsteň

Príspevok v téme: Mám si vybrať snubný prsteň
alexiara

Ahojte. mám taký problém, no možno to ani tak nie je problém, ako dilema :) Už dlhšiu dobu sa s priateľom bavíme o svadbe, no zásnuby sme ešte nemali... Keďže to už nie je tajomstvom, priateľ mi navrhol, aby som si vybrala sama zásnubný prstienok. Aj ma to potešilo, lebo zrovna rovnaký vkus nemáme :D No ako si vybrať, keď sa mi ich páči asi trilión. Oplatí sa dávať si vyrábať snubák na mieru?

Isue

Prepáč to som vôbec nechcela sem, tu som chcela napísať niečo iné :) Rodiny ste sa nepýtali čo by vám na to povedali?

tamirilka

....je to na vas. ak sa vam to tak paci tak si spravte po svojom...akoze nie je to u nas bezne ale tak isto ako pri svadbe aj pri zasnubach je to len o tom co sa paci vam, nie ostatnym...

anitka30

nie, to sa nerobi. normalne sa zasnubte, spravte si taky pekny den alebo vecer. a potom si spravte zasnubny veceriok ak chcete

Jarunka12

To je podľa mňa dosť zvláštne. U nás sa ani zásnubné večierky nerobia a to si neviem teda predstaviť, že by ťa až tam požiadal o ruku. Ale zase proti gustu...

emaniala

baby robili ste to už niektorá aj tak, že ste sa dohodli, že sa zoberiete, teda najprv zasnúbite, kúpili ste prsteň, spravili zásnubnú párty a tam to prebehlo? či to je príliš divné?

tamirilka

....ja som si tak kupovala. bolo to prakticke ale samozrejme sa to oplati v tom pripade ak sa fakt chcete v najblizsej dobe zobrat, teda po zasnubach...

lenyia

To si ich potom teda kúp naraz :) Aby ti to pekne k sebe pasovalo a k tomu už iba doladíte potom obrúčku pre drahého