Ahojte. mám taký problém, no možno to ani tak nie je problém, ako dilema :) Už dlhšiu dobu sa s priateľom bavíme o svadbe, no zásnuby sme ešte nemali... Keďže to už nie je tajomstvom, priateľ mi navrhol, aby som si vybrala sama zásnubný prstienok. Aj ma to potešilo, lebo zrovna rovnaký vkus nemáme :D No ako si vybrať, keď sa mi ich páči asi trilión. Oplatí sa dávať si vyrábať snubák na mieru?
Mám si vybrať snubný prsteň
sesternica si davala robit takto z vlastneho zlata ale uz som zabudla kde. napisem jej a dam ti potom vediet lebo viem, ze tiez dlho zhanala kde to ide a nakoniec sa jej podarilo tak mi to nadsena pisala
Cez internet normalne si nehladala?
by si sa cudovala ale nie nerobia. aspon teda u nas nie :/
asi si to tak teda spravíme nakoniec, že všetkých proste pozveme a urobíme si to rovno ako zásnubný večierok. páči sa nám tá myšlienka a máte pravdu, že to je najhlavnejšie
...to nerobia normálne v kazdom zlatnictve? :O...
je niekde v ba moznost si dat urobit prsten aj z vlastneho zlata? alebo teda aspon z casti?
podala vsetkeho sa oplati dat si vyrobit prsten na mieru - casto su vraj v prstenoch za 1000 eur zlato v hodnote cca 80.
ked si kupis zlato za 80 eur (ak vies kde a ako, nieze sa zas nechat niekde napalit) a das spravit zlatnikovi na mieru (+samozrjeme vyberies rozne prisady platina, striebro a pod) tak aj ked zaplatis za pracu cca 200-400 Eur, vie to vyjst vyhodnejsie ako prsten z obchodu. a mas ho aj na mieru.
Presne tak! Veď je to o vás, nie o nich. A keď na to máte peniažky, že vám nebudú chýbať tak hurá do toho. Ja si tiež chcem napríklad svoj prsteň vybrať sama. Nie, že by som nedôverovala môjmu partnerovi ale proste mám hlave svoju predstavu a chcem aby mi potom ladil aj s obrúčkou
ak sa vam to tak pozdava tak si to tak spravte :) nezalezi na nikom inom ako na vas, ked pritom chcete mat takto vsetkych tak je to podla mna dobry napad. ale nedavajte tomu nazov zasnubna party a rovno vsetkych prekvapte
dostali sme s k tomu tak, že sme sa o tom bavili a zhodli sme sa na tom, že by sme veľmi chceli aby pritom bola naša rodina a blízky s nami. tak nám napadlo, že toto by mohol byť spôsob, me by to nevadilo, že by to nebolo prekvapenie