Prvý bozk vo vyššom veku.

Príspevok v téme: Prvý bozk vo vyššom veku.
Pilcuk

Už asi mesiac sa stretávam s jednou ženou, spoznali sme sa cez zoznámku. Zajtra sa máme stretnúť a tu nastáva problém. Obávam sa, že dôjde k situácií, kedy budem nútený iniciovať bozk. Problém je, že to bude môj prvý bozk, kedže som ešte nemal vzťah. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby som nemal 48 rokov. Ked výjdem s pravdou von po tom, čo "pokazím" náš prvý bozk, obávam sa, že o ňu prídem, že ju vystraším tým, že som ešte nezažil bozk (aj to ostatné samozrejme). Ako sa mám zachovať, ked k tomu príde ? Ako by ste vy - ženy reagovali na to, že muž po 40-tke sa ešte nebozkával ? Ďakujem za každú serióznu radu.

ahjajjaj

ja ho neobviňujem za to, že zdupkal. Ja ho obviňujem za to, že kydá na ženy. Prečo kydá na ne, keď chyba je v ňom a v jeho psychike?
Tá žena nezdupkala od neho kvôli absencii peňazí, či auta. Ale preto, že sa k nej nevedel správať. Ale potom čo drísta o bankovom konte a o chudobe?

ahjajjaj

ale to je v pohode, keď nevie komunikovať s nimi. Len to nie je v pohode, že ich sprosto obviňuje a pritom on je posera.

ahjajjaj

Na tejto téme jasne vidno, že problémom neboli auto, ani peniaze, len autorova 'posra**st'. Kebyže mne niekto odloží rande o týždeň, a potom utečie po 10minutach, tak ďakujem, neprosím poser, hľadám chlapa. A vrchol všetkého, že ja som tá zlá, lebo výzor, auto, bankové konto. Rozprávky nepobozkaneho starého otca, ktorými zakrýva vlastnú bezmocnosť. Nech sa naučí najprv nezáväzné a v pohode porozprávať, keď mu u Holíča žena strihá vlasy, v obchode s predavačkou, alebo so susedkou. Keď toto zvládne, môže sa zoznamovať a nie tu obviňovať iných ludi z toho, že on je posera.

smolinkaa22

aha ,, tak uvoľnenie sa je základ.. :) ak sa ešte ozve, bude to dobré znamenie :) budeš vedieť, že ten záujem má a potom sa už báť nemusíš.. kľudne ju zavolaj von aj ty s tým, že chceš ju ešte vidieť a uvidíš,.. možno to zaberie.. želám ti veľa ďalších úspechov :) potom napíš čo a jak..