Prvý bozk vo vyššom veku.

Príspevok v téme: Prvý bozk vo vyššom veku.
Pilcuk

Už asi mesiac sa stretávam s jednou ženou, spoznali sme sa cez zoznámku. Zajtra sa máme stretnúť a tu nastáva problém. Obávam sa, že dôjde k situácií, kedy budem nútený iniciovať bozk. Problém je, že to bude môj prvý bozk, kedže som ešte nemal vzťah. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby som nemal 48 rokov. Ked výjdem s pravdou von po tom, čo "pokazím" náš prvý bozk, obávam sa, že o ňu prídem, že ju vystraším tým, že som ešte nezažil bozk (aj to ostatné samozrejme). Ako sa mám zachovať, ked k tomu príde ? Ako by ste vy - ženy reagovali na to, že muž po 40-tke sa ešte nebozkával ? Ďakujem za každú serióznu radu.

Pilcuk

smolinka22, stretol som sa s ňou, no ostalo to pri káve. Bol som v strašnom strese, nedokázal som sa uvoľniť, po asi 10 minutách som "ušiel" (vyhovoril som sa, že mi volá nadriadený z práce"). Ďalšie stretnutie si ešte dohodneme, ak vôbec bude mať záujem. Neviem, či som ju zaujal.

smolinkaa22

tak ako si dopadol pilcuk ? ako dopadlo stretnutie ? :) máš prvý bozk úspešne za sebou ? aký bol ? pochváľ sa :P

Biela Kobra

Bojíš sa vo svojom veku povedať mame, že máš rande so ženou? Je to jednoduché. Vyobliekaj sa, navoňaj sa a povedz jej, že ideš na rande s mužom.
Keď začne robiť cirkus, povedz jej, že si iba žartoval, a že v skutočnosti máš rande príjemnou a slušnou ženou. Zapraj mame pekný večer choď.

Pilcuk

Ivobrick, prečo by to stretnutie nemalo byť ? Však sme sa dohodli na stretnutí a zajtra sa má uskutočniť, tak čomu nerozumieš ? Nevieš čítať ?

ivobrick

Chyba ti logicke myslenie. Ty sa strachujes o mamu, alebo blby bozk, alebo ze povies nejaku somarinu.
Radsej sa strachuj o to, ze to stretnutie ani nebude.

Napisem ti to velmi jasne aby si to pochopil;
Vysere sa na teba, ked to budes stale odkladat.

Chapando?!

Pilcuk

Ďalší problém je, že som o tomto všetkom ešte nepovedal mame. Obávam sa jej reakcie, keď jej poviem, že sa idem stretnúť so ženou.