Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prvý bozk vo vyššom veku.

Príspevok v téme: Prvý bozk vo vyššom veku.
Pilcuk

Už asi mesiac sa stretávam s jednou ženou, spoznali sme sa cez zoznámku. Zajtra sa máme stretnúť a tu nastáva problém. Obávam sa, že dôjde k situácií, kedy budem nútený iniciovať bozk. Problém je, že to bude môj prvý bozk, kedže som ešte nemal vzťah. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby som nemal 48 rokov. Ked výjdem s pravdou von po tom, čo "pokazím" náš prvý bozk, obávam sa, že o ňu prídem, že ju vystraším tým, že som ešte nezažil bozk (aj to ostatné samozrejme). Ako sa mám zachovať, ked k tomu príde ? Ako by ste vy - ženy reagovali na to, že muž po 40-tke sa ešte nebozkával ? Ďakujem za každú serióznu radu.

Pilcuk

ivobrick, v rovnakom príspevku, kde som napísal, že odkladám stretnutie, je aj dôvod, ale zopakujem. Začal som sa triasť (od strachu) a srdce mi začalo bušiť.

ivobrick

Uz asi mesiac sa stretavas s jednou zenou. Fajn. Preco si ale zrusil stretnutie dnes/zajtra resp. ho odlozil? Tu mi nieco nesedi. Prva veta je z tvojho uvodneho prispevku.

Pilcuk

NaRovinu, za ten týždeň sa pokúsim psychicky pripraviť na stretnutie s ňou. Bude to ťažké, no verím, že to výjde.

NaRovinu

Pilcuk - Myslíš si, že o týždeň budeš pokojnejší ? Len aby to nedopadlo tak, že sa s ňou nestretneš vôbec, pretože sa bojíš.

Pilcuk

Tak stretnutie som odložil o týždeň (vyhovoril som sa na pracovné povinnosti), pretože som sa naň ešte necítil, a aj toho prípadného bozku som sa obával. Celý som bol roztrasený, srdce mi bušilo, tak som to dnes zrušil.

Objavroka, muž môže mať aj iné hodnoty ako 100 či 1000 žien v posteli a vilu na Floride...

Objavroka

:DDD spoznal si zenu cez zoznamku, mas prve stretnutie a myslis si, ze bude chciet od teba bozk na prvom stretnuti? Si nenamyslaj.
Hlavne jej povedz kolko mas rokov, ze cely zivot zijes s mamou a zenu si este nemal. Otoci sa na pate a neostane po nej ani smrad :DDD a on ide riesit, ze sa s nim bude chciet bozkavat na prvom stretnuti :DD sa dostim asi

Biela Kobra

Hlavne sa jej nesnaž urobiť na prvýkrát výter mandlí alebo zožrať jej polovicu hlavy. Nežná pusinka zo začiatku postačí a potom, ako tu bolo povedané, nasleduj inštinkt.

Genius

Na odľahčenie. Najhoršie na tom je to, že ako sa hovorí v tom podobenstve - kto žiadostivo pozrie na ženu, tak s ňou už scudzoložil.
Taký 50 ročný, neuspokojený panic "scudzoložil" s tisíckami žien, deň čo deň konal ťažký hriech. Naproti tomu ten čo užíval života od 20tky, mal možno jednu - dve partnerky, reálne odsúložil tisícky krát a všetko vyskúšal, riadne si to užíval. Kto má väčší hriech? Ten prvý nepobozkaný, alebo ten druhý? Toť otázka.

mirinda890

to vôbec nevadí, to je proste čistý inštinkt. tak ako by ťa viedol kedysi tak ťa bude viesť aj teraz, len sa snaž nebyť nervózny a všetko pôjde samo