Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prvý bozk vo vyššom veku.

Príspevok v téme: Prvý bozk vo vyššom veku.
Pilcuk

Už asi mesiac sa stretávam s jednou ženou, spoznali sme sa cez zoznámku. Zajtra sa máme stretnúť a tu nastáva problém. Obávam sa, že dôjde k situácií, kedy budem nútený iniciovať bozk. Problém je, že to bude môj prvý bozk, kedže som ešte nemal vzťah. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby som nemal 48 rokov. Ked výjdem s pravdou von po tom, čo "pokazím" náš prvý bozk, obávam sa, že o ňu prídem, že ju vystraším tým, že som ešte nezažil bozk (aj to ostatné samozrejme). Ako sa mám zachovať, ked k tomu príde ? Ako by ste vy - ženy reagovali na to, že muž po 40-tke sa ešte nebozkával ? Ďakujem za každú serióznu radu.

Aaaa2

Urcite jej nehovor ze si sa este nebozkaval. Moze ju to odradit. Nemusis jej predsa nic hovorit podla mna sa ani pytat nebude lebo si pomysli ze aha 48 rokov má to mal isto kopu báb.. ani ja som chalanovi nepovedala ze som sa nebozkavala a ked k tomu prislo tak som sa normalne s nim pobozkala a bez strachu aby to nebolo napadne.. a on mal predomniu milion báb a nevedel sa bozkavat :D a zas ked mi dal jeden chalan necakane pusu, sa hanbil lebo to bola jeho prvá, tak pekne mu to išlo a bolo to zlaté :D takže neboj ona na to nepríde a ty jej nič nemusis hovorit. Ine to mozno bude v sexe, tam na to prist moze..

StaryHuj

Máš na to videá, skús youtube, google 'youtube hot to make kiss', hotové SK texty čoho sa vyvarovať, ako postupovať, nič to nie je.
Ak by to malo zájsť ďalej, tak sa poisti modrou tabletou, stačí generikum, inak to v tom veku a stým stresom dopadne katastrofou.
Držím palce, si príliš dobrý pre tento svet, čakám, že ani matka nemá štipky vďaky za to, že si s ňou zostal celý život. Mal si viac pozerať na seba, na svoje záujmy, dopadlo by to inak.

mate59

Bozkaj sa ako vieš,partnerke normálne povedz,že si sa nebozkával a nemal vzťah,bude si to ceniť,že je prvá.