Už asi mesiac sa stretávam s jednou ženou, spoznali sme sa cez zoznámku. Zajtra sa máme stretnúť a tu nastáva problém. Obávam sa, že dôjde k situácií, kedy budem nútený iniciovať bozk. Problém je, že to bude môj prvý bozk, kedže som ešte nemal vzťah. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby som nemal 48 rokov. Ked výjdem s pravdou von po tom, čo "pokazím" náš prvý bozk, obávam sa, že o ňu prídem, že ju vystraším tým, že som ešte nezažil bozk (aj to ostatné samozrejme). Ako sa mám zachovať, ked k tomu príde ? Ako by ste vy - ženy reagovali na to, že muž po 40-tke sa ešte nebozkával ? Ďakujem za každú serióznu radu.
Prvý bozk vo vyššom veku.
akože nič v zlom ale asi by si sa mal nato vykašlať..nemaš nato odvahu a spamätal si sa viac menej neskoro...WTF že trestne oznamenie za pusu:D možno že je to fake tema na rozprudenie debaty..
1. Nevolám sa Ladislav
2. Dnes by si mohli ženy vysvetliť pusu na líce po svojom a podať trestné oznámenie za obťažovanie, preto mám obavy.
Urcite ju nebozkavaj na prvom stretnuti! Co ste sibnuti?
Urcite by som nechcela, aby sa po mne neznamy chlap capal na prvom stretnuti!
Bozk je intimna zalezitost. Poznate sa cez pismena. Co stresujes, normalne sa s nou stretni, ved o nic nejde. Stretavaj sa s nou casto a spoznavajte sa, ved to intimne sa u vas musi najpr vytvorit.
Ja asi odpadnem. Nie, niesi na blizkom vychode.
Tu v EU je to bezne.
Povies jej Ahoj ja som Lacko, podas jej ruku / ona povie svoje meno (nie ako zena ale ako chlap, nemusis jej ju hned dolamat.. len tak medzi recou) a das jej pusu na lice.
A mozes zacat zistovat ci si ona zasluzi tvoju pozornost.. (budete sa rozpravat).
Mám jej dať pusu ? Nevystraší ju to ? Neurazí sa, že sa jej hneď dotýkam ?
Vyborne, a teraz sa naucis nieco nove. Nauc sa pocuvat co hovori hlavne ona. Mozno aj trochu citat, to co som ti predtym pisal ja.
Ten bozk je to posledne co by ta malo zaujimat a trapit.
Chrsnem ti trochu reality do oci? To neni podla mna rande, ved idete spolu len prvy krat von. Tak sa ukludni, a hlavne tam nenos kvety lebo budes vypadat ako totalny idiot :D
Pochop ze ty zatial NEVIES ci ju vobec chces, a ona to nevie detto. Ja ta chapem ze si mimo, ale ukludni sa lebo to dopadne tak ze tam prides a budes cumiet nanu ako puk. A vtedy to pokasles - presne vtedy.
Len pre tvoje info pri zoznameni opacnych pohlavi sa patri podat ruku a pusu na lice..
Ešte som sa s ňou nestretol. So žiadnou ženou som sa ešte nestretol a nerozprával, preto som tak v strese. Ona je rozvedená, takže skúseností s bozkávaním má určite až až. A keby som ten bozk pokašľal, zrejme by som zmaril šancu na vzťah s ňou.
Prichádzame na tento svet sami.
Opúšťame tento svet sami.
Takže je lepšie byť sám.
Mne len teda nejde do hlavy, ci si s nou uz bol alebo nie osobne.
Ked nie, tym lepsie, bozk riesit nemusis, ked jej ho nedas, nic sa nestane.
A vlastne? KDE je napisane ze sa ti bude pacit alebo ty jej. S fotiek? To tazko. S pisania? To tazko.
Ak si s nou nebol, este vobec v reali, dam ti dobru radu.
Nijako sa psychicky nepripravuj (lebo dostanes infarkt alebo porazku).
Maj to proste v . Pred tym ako sa mas s nou stretnut chod von s kamaratmi / kamaratkami.. Potom ona.
Priznaj sa,tvoja matka je sekera a znizuje ti cely zivot sebavedomie,preto sa stale bojis.Poznam presne taketo typy,tiez chlap po 40tke,zije doma s matkou a zeny od neho bocia.Hlavna vec,ze stale len hovori akoby nejaku chcel,ale vzdy len hovori. Odstahuj sa od matky do ineho mesta a hned budes mat iny zivot.A nehovor,ze matka bez teba neprezije,urcite sa da zariadit starostlivost o nu aj inak ak treba.