Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hľadanie ženy a zakladanie si rodiny v zrelšom veku. Dá sa to ešte?

Príspevok v téme: Hľadanie ženy a zakladanie si rodiny v zrelšom veku. Dá sa to ešte?
NestracamNadej

V živote mi v oblasti partnerských vzťahov nebolo dopriate a žiadeň mi jednoducho nevydržal. Žiaľ, už mám 50 rokov a deti, po ktorých ešte stále hrozne túžim, neprichádzajú. Mám len jednu dcérku, ktorú vídam párkrát týždenne, a s jej mamou žijeme oddelene.

Je tu niekto, kto zažil niečo podobné?

Všemožne hľadám, ale zrelé ženy, na ktoré som doteraz narazil, sú väčšinou sklamané z minulých vzťahov a nedôverčivé, prípadne nevedia pochopiť, že som ženatý, no so svojou ženou nielenže nežijem, ale dokonca ona už niekoho má. Spája nás teda len papier a naša malá. Rád by som ešte stretol ženu, s ktorou by som mohol prežiť svoje rodinné šťastie a možno mal aj ďalšie dieťa, avšak v mojom veku by mi tú časť s dieťaťom mohla splniť jedine partnerka mladšia odo mňa, najviac 40-ročná? Neviem. Rozmýšľal som aj nad adopciou, ale uprednostňujú sa páry pred slobodnými otcami. Vedel by som si predstaviť vychovávať aj cudzie detičky, avšak nechcem už zažiť to, že sa s nimi zblížim a partnerka mi po rozchode zakáže stýkať sa s nimi.

Sú tu alebo poznáte vy nejaké ženy, ktoré hľadajú niečo podobné ako ja?

Môžete mi zanechať aj súkromnú správu s vaším príbehom, ak chcete, budem rád.

zahon

Je velmi vela parov, kde je muz starsi o 10 a viac rokov Nie je to nic neobvykle a ani proti prirode. Osobne poznam vela takych parov. Davaj si skor pozor na neprejne a zavistlive zeny. Tych je tu ako maku.

nehapem

tak to by musela byt ina zufalkyna, aby si zacala so zenatym a taku by si chcel?

mily pane, deti nie su vlastnictvo a zeny nie su stroje na rodenie deti

no tak si nasla ineho, je tam toho, ty by si mohol mat aspon tolko hrdosti a slusnosti v sebe, aby si sa pred tak vaznym krokom, ktory zmyslas, rozviedol.

liberta

mňa úplne dojímajú tie vaše dnešné názory - milí muži/chlapi/chlapčekovia
...pokiaľ nemáš peniaze... pokiaľ hento a tamto...
za prvé) tento chlap (chodiaci penis) len hľadá existenčnú a fyziologickú schránku, ktorá vlastní vaječníky, je schopná oplodnenia, tehotenstva a následného odovzdania dieťaťa. Alebo to muž, ktorý už má 50 sakra zle napísal.
za druhé) očividne nemá žiadny kontakt s dcérou, lebo tá oňho nestojí a asi to nie je tým, že ona bola zlá dcéra, ale on nemal záujem
za tretie) bez urážky, skús najskôr rozvíjať vzťahy ktoré si zanedbal

Nucky Thompson

jasne, ze sa to este da.. vsetko sa da. Ale ak nie si prachaty, tak to bude tazke.. ano, je iste percento mladych zien, ktore idu za starsimi chlapmi, ale tie vacsinou (ako to bolo uz napisane) chcu bezstarostny zabezpeceny zivot. Ak nie si bohaty, je malo pravdepodobne, ze sa nejde nejaka, ktora ma max 40 (ale predpokladam, ze by si chcel skor aby mala max 30) a bude sa raz starat o dospievajuce dieta a este o dochodcu. Ja poznam jednu, ktora ma myslim 37 ak sa nemylim a jej partner okolo 60. Ma jedno dieta od predosleho partnera, ale ten jej zahybal, rovnako ako vsetci ostatni pred nim, tak ho nechala a zacala si s tymto.. tento je rozvedeny, ma dom, zabezpecil ju.. ale ona uz dieta nechce od neho. Asi vie, preco. Ked uz bude nevladny, najde si ineho.

asi tak

No, počkať. Pre 30 aj 40 môže byť už starý, tie si zakladajú rodiny s mladšími mužmi 25+ 35+ takže moc nefantazirujte, starší muži.
A také mladé 20ky skôr hľadajú sponzora, niekoho kto sa o ne postarā nie ešte o decko a i dedka sa starať.

ged

30, aj 40 rocna su pre neho uplne v poriadku. To by mali byt uz psychicky zrelsie zeny. Mnohym z nich sa dokonca pacia starsi, zabezpeceny muzi. Condoro len zavidi.

condoro

Mas 50 a chces zenu mladsiu ako 40 to znamena ze si zatuzil po mladom masku este lepsie keby mala pod 30 ze?
Stary chlipnik!

Howling

Ahoj za mňa: 20 rokov, partia, frajerka, party, prípadne obrovský kopec voľných žien... 25 rokov - stále na jednotku - partia, frajerka, stanovačky, opekačky, stále kopec voľných žien... 30 rokov - postupný úpadok, ja bez frajerky, kamarati "zrazu" nemajú čas, minimum slobodných žien... 34 rokov - úplne odrezaný od sveta, samotár, takmer už žiadna slobodná žena... a po 50 to si neviem ale predstavt, pozri máš dieťa tak sa zameraj na svoj vzťah s ním, alebo skús niečo so ženou sa porozprávať...teraz je taká doba, kde každý ide za svojim, nikto nikoho ani trocha nepočúva... z mojho pohľadu, keď chodím sem tam na rande z pokecu (30 + ženy), takmer v 90 percentach vyprávajú, čo ony dokázali, aké sú tip top, že hľadajú top chlapa, zabezpečného a pekného...ja mám vlastný byt, auto, zarábam celkom slušne, chodievam na turistiku, niečo dávam aj do oblečenia, myslím, že som ukecaný, len nie som moc pekný, a to sa odzrkadluje na stretnutiach, tam to človek vidí, že osoba sa díva všade možne len nie na mňa..