Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hľadanie ženy a zakladanie si rodiny v zrelšom veku. Dá sa to ešte?

Príspevok v téme: Hľadanie ženy a zakladanie si rodiny v zrelšom veku. Dá sa to ešte?
NestracamNadej

V živote mi v oblasti partnerských vzťahov nebolo dopriate a žiadeň mi jednoducho nevydržal. Žiaľ, už mám 50 rokov a deti, po ktorých ešte stále hrozne túžim, neprichádzajú. Mám len jednu dcérku, ktorú vídam párkrát týždenne, a s jej mamou žijeme oddelene.

Je tu niekto, kto zažil niečo podobné?

Všemožne hľadám, ale zrelé ženy, na ktoré som doteraz narazil, sú väčšinou sklamané z minulých vzťahov a nedôverčivé, prípadne nevedia pochopiť, že som ženatý, no so svojou ženou nielenže nežijem, ale dokonca ona už niekoho má. Spája nás teda len papier a naša malá. Rád by som ešte stretol ženu, s ktorou by som mohol prežiť svoje rodinné šťastie a možno mal aj ďalšie dieťa, avšak v mojom veku by mi tú časť s dieťaťom mohla splniť jedine partnerka mladšia odo mňa, najviac 40-ročná? Neviem. Rozmýšľal som aj nad adopciou, ale uprednostňujú sa páry pred slobodnými otcami. Vedel by som si predstaviť vychovávať aj cudzie detičky, avšak nechcem už zažiť to, že sa s nimi zblížim a partnerka mi po rozchode zakáže stýkať sa s nimi.

Sú tu alebo poznáte vy nejaké ženy, ktoré hľadajú niečo podobné ako ja?

Môžete mi zanechať aj súkromnú správu s vaším príbehom, ak chcete, budem rád.

NestracamNadej

Slavo29 - od prispievateľov by som chcel čítanie s porozumením, nech sa nemusím opakovať. Nikde som nenapísal, že chcem bezdetnú. Takže ešte raz. Môže mať deti, nemusí. Ak bude vo veku 35 - 40 a bude chcieť dieťa (nielen prvé, ale pokojne ďalšie v poradí, ak už nejaké má), budem len rád, príp. ak si bude chcieť osvojiť deti, tak tiež.

Slavo29

Myslím že jedine čo ti ostáva je brať len čo sa ti núka a teda spracovať nejak Fitnessu... veď ona už časom povolí a deti ti dá ;-D

Slavo29

chlape tak moment, 32 ročná je pre teba príliš mladá,
40 ročná je spodná hranica tak potom akú starú chceš?
Máš 50, 40ročná je pre teba vzhľadom na vekový rozdiel akurát ale tá už môže mať problém s otehotnením nehovoriac o rôznych genetických deformáciach ktoré jej plodu v tehotenstve hrozia.
Viac ako 40 ročná čiže cirka taká 42-45 je pre teba vzhľadom na tvoj vek akurát ale tie riziká v tehotenstve sa so stúpajúcim vekom zvyšujú.
A to že stretneš nejakú 40 rocnú slobodnú a bezdetnú ktorá bude chcieť v tomto veku dieťa s 50 ročným je aká šanca?
Takže čo vlastne chceš?

NestracamNadej

fitnesa - nespĺňaš moje kritériá, pretože si príliš mladá. Písal som síce max. 40 rokov, ak by som s ňou mal mať ešte vlastné dieťa, ale zároveň je to už taká tá spodná hranica, možno po 35 by som išiel, no už aj tak to je veľký vekový rozdiel pre nás, čiže by sme si museli povahovo naozaj veľmi dobre sadnúť. Myslím si, že tú časť s 25-ročnými komentovať ani netreba.

fitnesa

Ahoj Nestracamnadej,
vyzeráš byť celkom fajn človek, rozumný a chápavý.. jedine čo by som ti poradila je hľadať medzi takými 20-25 ročnými babami ak máš dostatok peňazí lebo jediné také mladé zlatokopky sú ochotne s tebou splodiť dieťa aj keď máš 50 rokov len tie peniaze musia byť a tie baby nebudú mať núdzu samé ti nohy roztiahnú :D No len za tých podmienok že ti ide čisto o plodenie detí a nie o partnerku samotnú lebo tie mladé zvyknú popri svojom o desiatky rokov staršom partnerovi nájsť si od neho mladšieho milenca. Vieš, starý pre peniaze a mladý pre sex :D
Sorry ak som sa ťa týmto dotkla ale žiaľ dnes veľa mladých žien pod 25 takto rozmýšľa. Ja mám síce 31 a čochvíľa 32, som slobodná, bezdetná a spĺňam tvoje kritéria ale jednu chybičku krásy mám a to že po deťoch netúžim :D

NestracamNadej

slanykaramel - nie je a nikdy to nebola moja priorita mať vzťah na papieri, preto sa mi rovnako nechce riešiť ani opak. Mám na spoločnej adrese bydlisko a aj firmu. Zatiaľ som sa nerozhodol, v akej lokalite chcem kúpiť nehnuteľnosť, záleží to aj od blízkej budúcnosti a nielen odo mňa, aby som ju onedlho znovu nepredával. Zdá sa mi zbytočné v priebehu roka viackrát meniť adresu, doklady a všetko. Radšej spojím príjemné s užitočným. Pomenúvate to však nesprávne, nie je pre mňa dôležité zotrvávať v oficiálnom zväzku a vyjadril som sa, že to budem riešiť, ale nie dnes a ani zajtra.

slanykaramel

NestracamNadej-z akeho dovodu je pre teba zotrvanie v manzelskom zvazku tak dolezite?Sice pises,ze keby si si inu zenu nasiel,ci keby si s nou cakal dieta a ona by sa chcela za teba vydat,zeby si to az potom riesil.Ale mna skor zaujima,ake mas dovody v tomto manzelstve zotrvavat,ked aj tak zijete odlucene? Ja som mala podobne nefunkcne manzelstvo.Podala som ziadost o rozvod.A v tom obdobi som spoznala aj ineho muza.Spoznavali sme sa,stretavali-ale intimne sme spolu zacali zit az po mojom rozvode.
A mozes poziadat o striedavu starostlivost. Toto by ti preslo.