Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hľadanie ženy a zakladanie si rodiny v zrelšom veku. Dá sa to ešte?

Príspevok v téme: Hľadanie ženy a zakladanie si rodiny v zrelšom veku. Dá sa to ešte?
NestracamNadej

V živote mi v oblasti partnerských vzťahov nebolo dopriate a žiadeň mi jednoducho nevydržal. Žiaľ, už mám 50 rokov a deti, po ktorých ešte stále hrozne túžim, neprichádzajú. Mám len jednu dcérku, ktorú vídam párkrát týždenne, a s jej mamou žijeme oddelene.

Je tu niekto, kto zažil niečo podobné?

Všemožne hľadám, ale zrelé ženy, na ktoré som doteraz narazil, sú väčšinou sklamané z minulých vzťahov a nedôverčivé, prípadne nevedia pochopiť, že som ženatý, no so svojou ženou nielenže nežijem, ale dokonca ona už niekoho má. Spája nás teda len papier a naša malá. Rád by som ešte stretol ženu, s ktorou by som mohol prežiť svoje rodinné šťastie a možno mal aj ďalšie dieťa, avšak v mojom veku by mi tú časť s dieťaťom mohla splniť jedine partnerka mladšia odo mňa, najviac 40-ročná? Neviem. Rozmýšľal som aj nad adopciou, ale uprednostňujú sa páry pred slobodnými otcami. Vedel by som si predstaviť vychovávať aj cudzie detičky, avšak nechcem už zažiť to, že sa s nimi zblížim a partnerka mi po rozchode zakáže stýkať sa s nimi.

Sú tu alebo poznáte vy nejaké ženy, ktoré hľadajú niečo podobné ako ja?

Môžete mi zanechať aj súkromnú správu s vaším príbehom, ak chcete, budem rád.

Ovecky

Slanykaramel to je dobry blud co si tu dal. Ze zeny su nositelky. Sorry, chybal si na biologii vsak? Haloo, chlap spermiami oplodni vajicko a moze byt nositelom vselicoho tak isto ako aj zena. Si mimo :D

Somsvami

Zdravím Vás, NestracamNadej.

Prosím Vás, nenechajte sa znechutiť kadejakými pokrytcami s dvomi tvármi, falošníkmi, moralistami, hlúpymi a zlými ľuďmi. Vy, rovnako ako ja ste tu na tejto zemi len raz a máte sväté právo si splniť svoje partnerské aj otcovské túžby. Chcete ešte deti? Nech sa páči. Chcete mladšiu partnerku? Prečo nie? Chcete si vychutnávať život naplno? Choďte do toho a neobzerajte sa ani naľavo ani napravo. Myslím, že ste a budete skvelý otec, vo všeobecnosti sú zrelí muži lepší otcovia, ako nevybúrení dvadsiatnici...
Ja som síce od Vás o desať rokov mladší, ale mám podobné túžby ako Vy. Tiež ešte chcem deti, aj keď už mám niečo za sebou, ešte chcem ďalšie. A chcem budúcu matku svojich detí z celého srdca milovať. A či bude mať 25, 30, 35... Nech sme šľastní a rozumieme si, to je základ...
Som s Vami, držte sa a choďte za svojim snom!!!

0vecka

slanykaramel tak niekto kto chcel spachat samovrazdu podla nebude typicky priklad. Aspon dufam :-D.

uvedomely34 to sisi fakt zle spocital on ma 50 mozno 50+ a este nema tu matku. Tam musis pocitat cas kym si ju narazi, cas kym sa otukaju a cas kym sa im podari otehotniet. Nejake 3 roky a to bude mat stastie cize tych 6 rokov by to dieta malo ked on bude mat 60, ale to je ok sak on je este vitalny.

a_dr1a

Odpovedam na otazku z tvojho nazvu prispevku: Jasne ze sa to da. A hlavne ked ty budes o tom sam isty presvedceny a odhodlany. Tak zrus tento prispevok a viac to uz takto neries. Nik iny totiz nebude za teba zit nez ty sam svoj zivot, ci chodit v tvojich topankach a nosit tvoj kabat sako plast. Ci uz budes mat vlastne dieta (dakuj Bohu aspon za to jedno zdrave zive co uz mas a davaj mu to patricne laskou casom zaujmom starostlivostou ai najavo co urcite uz aj robis), a ci este budes mat dieta decka inej zeny partnerky, ci si osvojite adoptujete aj ine deti, tak je vsetko ok (ak nie si pravda pedofil :D ). A bud budes k tym zenam uprimny - ze im povies hned na rovinu, ze si este zenaty zadany ai, alebo si budes hladat zenu bez toho, aby si im vysvetloval svoj sucasny stav (vacsina bude aj tak predpokladat ze si single ked si daku hladas). Ale budme k sebe uprimni, ty by si si v restike sadol za stol kde je ten stol uz rezervovany? Ci ubytoval zabyval by si sa v dome ktory je uz obyvany a ma svojich majitelov ai? Asi chapes kam tymto mierim. Ale tak vsetko je dnes mozne. Takze skor ci neskor sa budes musiet rozhodnut a pristupit k rozhodnutiam a k patricnym krokom. Teraz vsak asi nechces takto ucinit, kym ti ten dovod chyba. Lebo mozes a aj nemusis najst to, co od zivota este chces a hladas. Mas uz roky a dost zivotnych skusenosti rozumu, aby si vedel, co od zivota chces. Ci uz nie je cesta spät ozivit a napravit vztah so zenou ai.
A ak nie, tak to ries mozno formou inzeratu ci pokecom s inymi zenami ci uz cez socialne siete fora ci v reale. Ale ja v real napr. neverim. Lebo kto uz len ma na cele vytetovane ze je single ci zadany? Alebo ze chce decka muza zenu rodinu?? Takze hladaj cielene co konkretne hladas a chces. A z tych reakcii odpovedi selektuj a tried. Stretavaj sa analyzuj a konaj konkrerne kroky. Proste ked clovek chce, vsetko ide)

olej1

ty uz mas mat vo svojom veku vnucence a nie deti! co chces mat v 60tke 10 rocne dieta preboha??? ty si potrebujes nieco kompenzovat nieco co si v zivote nemal ale radsej sa fakt staraj o svoju dceru co mas a nerob dalsie dieta... minimalne 18 rokov ta bude potrebovat ...Mat dieta nieje o tom ze ho sebecky chcem ale ako a hlavne dokazem postarat!!

trubko1

Ty si ženatý, ale so ženou nežiješ? A máš dcérku. Ak som dobre pochopila. Tak naprv si tento vzťah daj do poriadku, sa rozveď a usporiadaj si život. Potom sa venuj dcére čo už máš a potom špekuluj nad iným vzťahom a príp. cudzími deťmi. Máš 50 a rozum máš kde?

uvedomely34

sa ti divim, mas 50 a mas chut o devat mesiacov po nociach nespat, prebalovat, casom krmit, behat s nim po vysetreniach a pohotovostiach, riesit horucky, dusenie, krmenie, prebalovanie, nespanie, vreskanie, casom to bude lozit a ty budes musiet bat nonstop pri nom kym to dostane aky taky rozum cize ked bude moct chodit same von bude mat tak 6 rokov aby si si doprial pokoj a oddych a to budes mat uz cca 56 rokov ak sa ti podari splodit decko teraz s nejakou. To mat dieta vlastne v takom veku nieje ako robit pestunku pre vnucata ked ti pridu raz za par dni v tyzdni. To bude uvazok na 24 hodin 7 dni v tyzdni. To nebude vnuca ale vlastne dieta a ty uz rodicov nemas ktori by ti pomohli a rocky pribudaju. Si si toho vedomy? Pochybujem lebo nespat kazdu noc je pre 25 rocneho nieco ine ako nespat kazdu noc pre 50 rocneho muza.
Vies do coho ides?

NestracamNadej

slanykaramel - čo sú to za súdy o tom, aké sú dnešné mladé ženy? V prvom rade nie sú všetky rovnaké.

slanykaramel

Fitnesa.Dnesne mlade zeny nie su ziadna vyhra.Moj znamy ma dieta s mladou babou,on ma 35r no uz pocas vztahu bola problematicka-pila,fajcila,z prace sa nevracala k nemu domov,ale sa aj 2-3dni flakala,ani nevedel kde je.Chcela spachat viackrat samovrazdu.A teraz je on velmi prekvapeny,ze maly nema este ani 2r a musi s nim uz chodit k psychologicke?Lebo dieta ma rozne poruchy spravania. Muzi si neuvedomuju,aky je dolezity spravny vyber matky ich deti?Ved dedicnost a rozne geneticke problemy su vacsinou nositelkami zeny ako matky.Dalsi znamy ma tiez krasavicu,ktora v zivote este nepracovala.S 2 roznymi muzmi ma deti.A kazdeho zdiera o vyzivne 800€.Vsak co z tych deti vyrastie?Aj po okoli toto bezne vidim.Takze mat mladu krasavicu tiez nieje ziadna vyhra