Ľudia, ktorí nikdy nemali partnera/ku

Príspevok v téme: Ľudia, ktorí nikdy nemali partnera/ku
ccleaner24

Táto otázka by mala byť spravodlivo rozdelená na chlapcov a dievčatá ("Ľudia"), ale keďže väčšinou tento problém platí na chalpcov, tak sa pýtam hlavne ich... nevidel som ešte babu, ktorá by v 20 rokoch bola panna...

Ste ten prípad vy, ale poznáte niekoho, kto má viac ako 20 rokov a stále nemal vzťah ani sex a stále sa tomu človeku nedarí? Ako sa tým ten človek vysporiadava?

Mne to už fakt lezie na hlavu, mám 22. nikdy som nemal sex... všetky baby ktoré poznám sú už zadané a tie nezadané ma nechcú... u ma to fakt štve a začína mi to liezť na mozog
Čo mám robiť? Keď sa mi nedarí a nie a nie a nie a nie a nie a nie si nikoho nájsť...
Skúšal som už všetko, skúšal som aj tú známu osvedčenú radu "Nehľadaj a nájdeš"... venoval som sa sám sebe, chodil som medzi ľudí len pre zábavu a nie pre zoznámenie...

Či už sa snažím alebo nesnažím, výsledok je vždy rovnaký....
Preto sa pýtam, ako sa ľudia ktorí toto utrpenie musia zažívať s tým vyrovnávajú? Ako sa mám preprogamovať aby mi nevadilo že nemám sex a partnerku? Čo mám robiť? Skúšal som všetko, mám hobby, mám veľa záujmov s kotrými sa snažím vyplniť čas, ale aj tak to na mňa vždy doľahne a je mi totálne na nič a nechcem ani žiť a všetko sa mi zdá zbytočné a bez zmyslu....

A nie, nechcem to riešiť alkoholom, fetom ani podobnými vecami, pretože viem, že to by mi prinieslo len chvíľkové upokojenie, ale potom by bol môj život zdevastovaný už úplne. Som na tenkej hrane, mám rád alkohol, rád si vypijem a bojím sa aby mi raz nepreskočilo a neuchýlil sa k alkoholu ako prostriedku utíšenia mojich zlých psychických stavov plnúcich z absencie sexuálneho/vzťahového života....

Prečo to vlastne tak je? Prečo nikoho nemám, šak som normálny chalan ako každý iný. Dovolil by som si tvrdiť, že aj lepší než priemer. Tak kde je chyba? Som obeť štatistiky? Neušlo sa na mňa? A ak hej tak ako sa s tým zmieriť sakra ? :((((

Aliss

Neznamy, opisem len to, co zazivam. Tak 90% toho, kedy ma niekto oslovi alebo prosto nejako vznikne konverzacia, vobec nie je vtipna :D Prave naopak. Co som opisala tu trafiku, tak predavac bol nastvany, ze mu detiska behaju popred obchod. Tak som mu vysvetlila, ze decka boli v divadle zrejme, ze idu na branne atd. Z toho vznikol 10 minutovy rozhovor o detoch celkovo. Bol to mlady chalanisko, zrejme mladsi ako ja, ziaden stary ujo. A ver, ze sme spolocne nadavali na niektore deti co pozname :D Ludia naokolo sa museli cudovat, ale zrovna srandovna konverzacia to nebola. Zaklad je, aby boli obe strany pristupne na rozhovor, potom idu veci same. Kolko raz sa mi prihovori clovek sediaci oproti v mhd. Na zastavke sa vecne bavim s turistami, kedze byvam na mieste, kde ich chodi neurekom. Fakt to pisem len a len na margo toho, ze oslovovat ludi nie je az take nepredstavitelne a divne. Divne je otravovat. Divne je len tak niekoho zastavit. Ale zakecat sa v obchode s niekym, kto stoji predo mnou a kupuje to iste mlieko ako ja za skoro 2 eura, to je sranda a v pohode :D

NeznamyTHM1986

Aliss: A myslíš si, že šancu nájsť ma aj niekto čo napr. neni taký typ, že čo slovo to sranda (to jest že dokáže vkuse zabávať všetkych okolo seba) tie komunikačné zručnosti nie sú uplne na sto percent

Aliss

Podla toho co tu citam, si myslim, ze niektori z vas su sice nestastni, ze nemaju partnera, ale zaroven tak radi uvazujete ake to mate zlozite a tazke, a taaaak radi sa stazujete, hladate vyhovorky preco nie :) Sorry, toto robia len ludia, ktori sa radi tyraju :) K tomu zoznamovaniu - skor si myslim, ze vam chyba odvaha a nejake tie komunikacne zrucnosti, ako to, ze to nejde. Mna normalne oslovuju ako muzi, tak zeny. Neustale sa s niekym v roznych situaciach davam do reci. Nebyt zadana, tak si urcite takto najdem partnera :D Stojim na cervenej pre chodcov, pride chalan, povzdychne si, ze nestihol zelenu a ze tu sa dlho na nu caka, odpoviem mu, ze to poznam a pokracujem pribehom ako som kedysi stala 5 minut, kym sa prislo na to, ze ten semafor nefunguje :D Tot som bola v trafike, kde sa ma predavac spytal, ci viem co sa to vonku deje, ked tam pobehuje tolko deti...atd atd atd. Toto zazivam neustale. Samozrejme, ak niekto niekoho oslovi, druha strana musi byt tiez pristupna konverzacii. Ak niekto odpoveda v style "ano, nie, neviem, hm", tak zrovna velky rozhovor nebude, ale....viem, ze oslovenie cloveka funguje, pokial to neurobite len tak kdesi na ulici, na asolutne hoc koho. Pockajte si na spravnu chvilu, alebo nejaky "spolocny zazitok" s neznamym. Neoslovujte bars koho. A chlapi....neoslovujte zeny, ktore su uz len vyzorom od vas v "inej kategorii". Mala som kamosa, co bol hrozne nestastny, ze si nemoze cez pokec najst zenu. Nikdy nepatril k dakym krasavcom, chudsi, pacil sa len specifickemu typu zien. Lenze on si hladal modelkovske typy, ktore samozrejme na neho z vysoka kaslali. Az ked konecne dal na moju radu a zacal sa obzerat po "obycajnych" babach, ziadnych modelkach a omalovankach, zrazu zena do jeho zivota prisla. Nie je to krasavica, nad ktorou vsetci ochkaju, jojkaju, ale ako ju viac a viac spoznaval, zistil, ze si neskutocne vyhovuju a ze je pre neho pritazliva :) Bodka.

ivobrick

Ulica, zastavka no keby ju tam vidim 5-6x preco nie, podla reakcii.
Este si nepocul o zoznameni v obchode? Pardon sekol som sa, lekaren neni obchod. (4x sme sa videli kym sme sa dali do nejakej mimoobchodnej reci..).

No ak vy tvrdite ze byt doma a cakat kym zazvoni nejaka je lepsie, nech sa paci. Ja som uz zistil ze to nefunguje.

Niektori jedinci tu fakt vymyslate len to, ako sa to neda, uz aj s Vasich reakcii mi pridete extremne defenzivni. To je strasne minus. Kto by sa dal s takym clovekom do reci co sa tvari; vypadni, neotravuj ty zebrak ?!

A hej predstav si ze som sa uz zoznamil aj na parkovisku pri mieste kde pracujem, doteraz neviem ako sa ta zenska vola haha (nerobime spolu). Ale viem ze trepala nieco o tom ako tam neni miesto a nema kde zastat. Mam genialny napad, spytam sa jej nabuduce ako sa vola. Snad nebudem za uchyla :).

Kontr0lor

Samé výhovorky, to tu asi nikto nemá ani štipku sebareflexie.
Je úplne prirodzené, že ak vidíme niekoho zaujímavého, koho by sme chceli mať v našom živote, "nie len vzťah" tak ho oslovíme. Ako inak by sme dali tomu druhému vedieť, že nás zaujal?

Jasné na oslovovanie v obchode treba povahu. Tam je to skôr o vzhľade, kedže nemáte potuchy aký ten daný človek je aké ma vlastnosti.Ale extrovertnejší spoločenský človek nemá problém. Omnoho prirodzenejšie je to pri vykonávaní spoločnej aktivity "koníčky", tam už viete, že čo máte spoločné na čom viete nadviazať. Začnete kecať o danej aktivite a postupne sa spoznáte aj osobne. Napríklad veľa kamarátok čo mám ma oslovili na turistike. Proste ani by sme sa nepoznali keby ma len tak neoslovili. Ja sa veľmi neprihováram, čo ma mrzí lebo by som poznal omnoho viac dievčat. Ja to skôr robím na internete, len u mňa tam chýba to preklopenie do nejakého osobnejšieho vzťahu. Ale nič čo by aj sociofobik nezvládol.

Jednoduchšie to majú ľudia ktorí sa venujú pre druhých zaujímavým veciam. A ak sú v tom ešte dobrí a vynikajú tak majú vysokú šancu že budú odlovení, kdežto ak som nevýrazný a chodím len do práce a hrám doma na pc hry tak ma asi nikto nikdy neoslaví. Dievčatá to majú iné oni sú často oslovené len na základe vzhľadu.

Tu si treba jasne povedať prečo sme ešte nikdy nemali vzťah.
Napríklad ja: 1, Nikdy som nemal vzťah lebo s dievčatami mimo spoločné záujmy neviem komunikovať. Nenapíšem alebo nezavolám im len tak, nepozvem ich niekde len tak mimo spoločné záujmy, nezaujímam sa osobnejšie o nich. Ak nenapíšu, ja nenapíšem alebo nezavolám len tak. Nejavím väčší záujem, nie je to cítiť.
2, Mám pocit menejcennosti lebo som chudší, útly hrudník a podobne a neriešim to !
3, Nestarám sa o seba ako by som mal, neupravené vlasy, oblečenie a podobne.
4, Často sa nechovám sebavedome, utiahnem sa, som nevýrazný. Neverím si. Som málo cieľavedomý a na určité veci lenivý, nie som veľmi empatický
5, NEDÁM JASNE NAJAVO ZÁUJEM !

A čo vy ? Vždy tu tie dôvody sú prečo sme tam kde sme a treba ich jasne pomenovať aby sme sa mohli od niečoho odraziť a nie len vyplakávať.

Aby to nevyznelo, že som len niktoš napíšem aj pozitívne veci.
- Často som až veľmi priateľský, čo ľudia vedia zneužívať, ak viem pomôžem.
- Venujem sa zaujímavým veľmi spoločenským koníčkom, takže mám veľa priateľov,ktorí ma majú radi a často trávime spolu čas. Každú voľnú chvíľu využijem na nejakú aktivity
- Som šikovný technický typ človeka, ak sa niečomu začnem skutočne venovať darí sa mi

limeta

Ivobrick ako si ty predstavujes zoznamovanie sa so zenou v obchode ked to tu tak casto spominas.
Ako co s nou budes konverzovat v takej obuvi alebo v potravinach? Ako ja si to neviem predstavit ako aj tu ostatni....
Ako prides k nej lebo sa ti paci a co dalej?
Ako vazne? Co urobis?

TakTak

SklamanyZoZien- ano suhlasim. Nejake oslovovanie a podobne je hovadina. Mna ked oslovi niekto cudzi tak mi to ani neni nejake prijemne. A vacsinou ked chlap oslovi nahodnu zenu niekde na ulici tak vyznie za uchyla

SklamanyZoZien

ivobrick: Ty mas nejaku naivnu predstavu o zoznamovani. Este som nepocul o nejakom pare co sa zoznamil v obchode, na ulici, na zastavke :D To su nezmysly, drviva vacsina sa zoznami v skole, praci, v kruhu priatelov, teda na miestach kde pravidelne chodi. Taketo rady, ze oslovovanie si nechate pre seba :D A zopar krat sa mi to uz aj stalo, ze som sa dal do reci s neznamou, napr. ked som isiel na pracovny pohovor. Ale nebolo z toho nic, len prehodenie zopar viet a zazelanie vela stastia na pohovore. Takze ja s tym problem nemam. Teraz mi urcite napises, ze som ju mal hned pozvat na rande a este v ten den aj prefiknut :) Tak sorry no asi nemam na to "gule" :D

Mrauka

Ja som sa k tebe vobec nevyjadrovala. Reagovala som na prispevok od Ivobrick.
No tak asi bude problem v tom, ze si vsimas len zeny, na ktore nemas.

ivobrick

Ani zenu v obchode ktora sa na teba pozera a usmieva sa?
Jasne ze nie, ked o tom ani nevies a bud pozeras do zeme, alebo na jej prsia. Ak ta nahodou pristihne tak okamzite odvratis oci.
Poznam to.

Mas velmi vela vyhovoriek a si sklamany. To je mi jasne.
Problem bude celkovo v tvojom postoji ku inym ludom, hlavne k zenam.