Ľudia, ktorí nikdy nemali partnera/ku

Príspevok v téme: Ľudia, ktorí nikdy nemali partnera/ku
ccleaner24

Táto otázka by mala byť spravodlivo rozdelená na chlapcov a dievčatá ("Ľudia"), ale keďže väčšinou tento problém platí na chalpcov, tak sa pýtam hlavne ich... nevidel som ešte babu, ktorá by v 20 rokoch bola panna...

Ste ten prípad vy, ale poznáte niekoho, kto má viac ako 20 rokov a stále nemal vzťah ani sex a stále sa tomu človeku nedarí? Ako sa tým ten človek vysporiadava?

Mne to už fakt lezie na hlavu, mám 22. nikdy som nemal sex... všetky baby ktoré poznám sú už zadané a tie nezadané ma nechcú... u ma to fakt štve a začína mi to liezť na mozog
Čo mám robiť? Keď sa mi nedarí a nie a nie a nie a nie a nie a nie si nikoho nájsť...
Skúšal som už všetko, skúšal som aj tú známu osvedčenú radu "Nehľadaj a nájdeš"... venoval som sa sám sebe, chodil som medzi ľudí len pre zábavu a nie pre zoznámenie...

Či už sa snažím alebo nesnažím, výsledok je vždy rovnaký....
Preto sa pýtam, ako sa ľudia ktorí toto utrpenie musia zažívať s tým vyrovnávajú? Ako sa mám preprogamovať aby mi nevadilo že nemám sex a partnerku? Čo mám robiť? Skúšal som všetko, mám hobby, mám veľa záujmov s kotrými sa snažím vyplniť čas, ale aj tak to na mňa vždy doľahne a je mi totálne na nič a nechcem ani žiť a všetko sa mi zdá zbytočné a bez zmyslu....

A nie, nechcem to riešiť alkoholom, fetom ani podobnými vecami, pretože viem, že to by mi prinieslo len chvíľkové upokojenie, ale potom by bol môj život zdevastovaný už úplne. Som na tenkej hrane, mám rád alkohol, rád si vypijem a bojím sa aby mi raz nepreskočilo a neuchýlil sa k alkoholu ako prostriedku utíšenia mojich zlých psychických stavov plnúcich z absencie sexuálneho/vzťahového života....

Prečo to vlastne tak je? Prečo nikoho nemám, šak som normálny chalan ako každý iný. Dovolil by som si tvrdiť, že aj lepší než priemer. Tak kde je chyba? Som obeť štatistiky? Neušlo sa na mňa? A ak hej tak ako sa s tým zmieriť sakra ? :((((

Aliss

Neznamy, ospravedlnujem sa velmi za odoslanie prispevku opatovne. Posielam z mobilu a "vratilo" ma na prispevok s popisom, ze nebol odoslany...evidentne bol. No a k veci - opakujem, ja sa na nic netvarim :) Keby som sa tvarila, dostala by som velmi rychlo po ustach od zivota. Nechcem aby to vyznelo "kto z koho", no sama mam dost zdravotnych problemov. Zistili mi ochorenia, ktore vyrazne ovplyvnuju moju pracu. Bolo mi odporucene vlastne nerobit nic z toho, co robim, inak za dvadsat rokov mozem byt uplne v piiiiiip. Bola som u viacerych doktorov, nepovedal mi to jeden, tvrdia to viaceri. No a ako optimista sa z toho nerutim, doktorov som si vypocula, mam nejake celozivotne lieky, a zvysok si uz zariadim sama vo svojej hlave tak, aby som mohla fungovat este vela vela vela rokov. Budem pocuvat telo, kolko mi dovoli, tolko mu doprajem. Je to postoj k danej situacii. Nie zastieranie reality :)

ped

Ja nechápem, ako môže mať niekto citový vzťah k jednotlivým notám, ale ja na to prídem, splašiť jeden lepší mobil už až taký problém nebude. "A" je veselé, či smutné, či aké? Už treba túto trápnu kapitolu uzavrieť, dávam tomu čas tak do konca roka. Lepšie bude asi všetkých rozplakať ako rozosmiať, to si ľudia dlhšie zapamätajú:-) Potom už budem spokojný.

Aliss

Neznamy, ver si comu len chces :) mas na to svate pravo. Ja sa "netvarim", ze prekazky neexistuju. Byt optimista znamena, ze nemyslim hned na najhorsie, nevytvaram si v hlave scenare v style "co ak", nehadzem si sama polena pod nohy, nefnukam ak mi zivot nedava do bodky to, co ja chcem, neobvinujem okolie z mojich chyb, vzdy sa zamyslam co robim JA zle, nie co robia zle ludia okolo mna. Vela ludi si mysli, ze byt optimistom je "tvarit sa", ze je vsetko v pohode, aj keby hovienka padali na hlavu. Nie, tak to nie je. Je to len postoj voci pozitivnym ale aj negativnym veciam v zivote. Negativne naladeny clovek bude vecne vidiet prekazky a dovod, preco nemoze dosiahnut co chce. Vsetko je pre neho hrozne tazke, narocne, vecne stazovanie, vyhovorky. Optimista vidi prekazku a vie, ze ju zdola najlepsie ako v danej chvili vie a ide dalej. To je zasadny rozdiel :)

ped

Aliss, keď človeku trochu prepne, tak potom je už raz a navždy buď večným optimistom alebo večným pesimistom. Lepšie je byť večným optimistom, hoci často nikto nechápe, prečo sa ten človek teší, keď na to nemá absolútne žiaden dôvod. Keď sa človek prepracuje, tak už nepotrebuje ani trávu ku šťastiu.

NeznamyTHM1986

Aliss: Ja sa snažím na negatívne veci nemyslieť - mám nejaké tie záujmy, záľuby a tomu sa venujem....

No občas na mňa prídu zle myšlienky keď sa pozriem na svoju realitu... Tváriš sa ako sa da pozitívnym spôsobom všetko vyriešiť a neviem čo no ale keby si mala isté veci jak ja (zdravotné problémy ktoré na prvý pohľad nevidno no dostatočné nato že nemôžeš sa zamesntať v pohode jak druhí ľudia.... keby si po škole absolvovala 18 neuspešných pohovorov s tým, že doma ti to dajú kvalitne vyžrať že si pomíňala kopu financií a nič z toho... Keby sa aj na začiatku posudkoví lekári tvárili že ty nemaš narok na nič - len to potom nejak nejak zmenili atď)

Aliss

Neznamy, ver si comu len chces :) mas na to svate pravo. Ja sa "netvarim", ze prekazky neexistuju. Byt optimista znamena, ze nemyslim hned na najhorsie, nevytvaram si v hlave scenare v style "co ak", nehadzem si sama polena pod nohy, nefnukam ak mi zivot nedava do bodky to, co ja chcem, neobvinujem okolie z mojich chyb, vzdy sa zamyslam co robim JA zle, nie co robia zle ludia okolo mna. Vela ludi si mysli, ze byt optimistom je "tvarit sa", ze je vsetko v pohode, aj keby hovienka padali na hlavu. Nie, tak to nie je. Je to len postoj voci pozitivnym ale aj negativnym veciam v zivote. Negativne naladeny clovek bude vecne vidiet prekazky a dovod, preco nemoze dosiahnut co chce. Vsetko je pre neho hrozne tazke, narocne, vecne stazovanie, vyhovorky. Optimista vidi prekazku a vie, ze ju zdola najlepsie ako v danej chvili vie a ide dalej. To je zasadny rozdiel :)

ped

Niekoho máme na krásu, niekoho na intelekt, niekoho na rozmnožovanie, niekoho už len do počtu. Každý má svoje miesto:-)

NeznamyTHM1986

Aliss: Je pekné byť optimista, ale zas netreba sa tváriť že uplne na všetko existujú riešenia (stretol som sa aj s takými)..... Tým ale netvrdím, že na tom čo pišeš neni ani zrnko pravdy

Aliss

Neznamy, ja som v tomto absolutny optimista. U mna neexistuje "neda sa, nemozem" a podobne. Verim, ze ak clovek odstrani bloky v sebe, moze aj s postihnutim, zlym zdravotnym stavom atd, najst partnera. Myslim, ze dokazov okolo nas je dost. Chapem, ze ked mas zdrav.problemy, je pre teba existencia naozaj tazka...ale su ludia, co su na tom rovnako, niektori este horsie a maju partnerov, resp.si ich najdu aj v takom stave niekoho. V com to asi budeee :D

NeznamyTHM1986

Aliss: A myslíš, že ma šancu si nájsť nejakú partnerku aj človek ako ja? T. j. človek ktorý ma 31, no zdravotné problémy mu dlhodobo bránia najsť si riadnu prácu (take super problemy čo nebrania normálne žiť, ale ohladom pracovného zaradenia su brutálna prekážka)